~44~

3.3K 311 127
                                    

Volgende dag.

Ik maak ontbijt en leg het op tafel. Youssef is gaan douchen. Hij skipt mij gewoon! Hij is echt boos denk ik. Maar niet mijn probleem want ewaja? Ik maak thee en leg het ook op tafel. Niet veel later komt hij de keuken binnen met alleen een korte broek. Zonder iets te zeggen neemt hij plaats en begint te eten.

"Komt Samlia vandaag?" Vraag ik. Hij negeert me. Oke dan fuck hem! Ik hoef niet met hem te praten. Ik zucht en begin te eten. Na het eten ruim ik op. Ik doe de borden in de afwasmachine. Ik haal diep adem en loop naar de woonkamer. Hij zit rustig tv te kijken. Ik kan echt niet tegen als mensen mij negeren!! "Praat! Waarom negeer je me!" Riep ik. Weer zegt hij niets. "Ben je boos? Want je hebt echt geen recht om boos te zijn hoor" "YOUSSEF!!" "Urgg fuck you ik ga naar Miad en dan zwemmen" zeg ik. "Wat wil je dat ik zeg dan!" Roept hij. "Waarom negeer je mij?" "Ik negeer je niet, ik heb alleen niets te zeggen" zegt hij. "Oke doei!" "Waar ga je heen?" "Naar Miad want hij praat tenminste wel tegen mij!" "Blijf gewoon thuis" zegt hij geirriteerd. "Nee jij bent saai" "Oke ga dan maar! Samlia komt zo wel langs om mij gezelschap te houden" zegt hij. 😒. "Doe haar de groeten" zeg ik. "Wacht! Ga je echt naar hem toe?!" "Yep!" riep ik en loop weg.

Ik trek mijn kleren aan en maak me lichtjes op. Ik pak mijn tas en loop naar de deur. "Wow Youssef je liet me schrikken!" Riep ik als ik hem tegen de deur zie aanleunen. "Waarom neem je een tas mee?"  Vraagt hij. "Oh we gaan zwemmen" "Z...zwemmen?! D...dan ziet hij jou in je bikini!" Riep ik stotterend. "Uh ja?" "Waarom?" "Wat waarom?" "Waarom begrijp je het gewoon niet" zegt hij en komt dichterbij. "Wat begrijpen?" "Doe niet zo dom" zegt hij. "Ik weet niet waar je het over hebt" zeg ik.

Ik wil langs hem lopen maar hij trekt me terug. Hij duwt me tegen de muur aan en drukt zijn lippen op die van mij. Hij zoent me rustig. Alsof ik elk moment kan breken. Na een minuut trekt hij zich terug. Hij kijkt me kort aan en loopt weg. Wat gebeurde er?!

-

Stil zit ik voor me te staren. Het is 23:38 uur en Youssef is er nog steeds niet. Ik maak me echt zorgen. Stel er is iets ergs gebeurt?! Ik heb hem wel 10x gebeld maar hij neemt niet op! Ik ben echt bang nu! Zal ik hem gewoon gaan zoeken? Ja dat ga ik doen! Ik pak snel mijn jas en trek mijn schoenen aan. Ik open de deur en schrik even. "Youssef?! Waar was je!" Riep ik. Hij negeert me en loopt naar boven. Ik sluit weer de deur en loop achter hem aan.

"Youssef ik praat tegen je!" Voor mijn neus sluit hij zijn kamerdeur. Woow... Oke dan niet. Ik loop mijn kamer binnen en doe op slot. Ik duik mijn bed in en denk aan wat er is gebeurt. Ik ga morgen even goed met hem praten. Ik wil weten waarom hij me negeert. Ik heb niets verkeerd gedaan. Toch?

Volgende dag.

"Praat met me" zeg ik zacht en kijk hem aan. "Ik heb niks te zeggen" zegt hij droog. "Hoe bedoel je je hebt niks te zeggen?! Youssef wat is er mis met je!" "Niks" "NIKS?! Je zoent mij, je negeert mij en dan kom je laat thuis! Weetje hoe bezorgd ik was? Wat is er toch Youssef!" "Die zoen stelde niks voor! Het was een foutje" zegt hij. Een steek gaat door mijn hart. "Oh" kwam er uit mijn mond. "Je bent mijn nichtje oke? Wij gaan nooit iets worden want ik heb Samlia. Laten we ons gewoon gedragen als neef en nicht" zegt hij. Ik kijk hem gebroken aan. "Oke..." zeg ik en loop weg.

In mijn kamer aangekomen, kan ik niet laten om een paar tranen te laten vallen. Maar al snel veeg ik ze weg. Ik mag niet huilen om hem! Wat denkt hij wel niet! Hij heeft ook wel gelijk. We worden niks. Enkel neef en nicht. Fuck hem! Zijn kale bende. Ik was mijn gezicht en maak me op. Ik moet mijn hoofd even leeg maken. Misschien kan ik naar Miad? Hij kan me wel laten lachen. Ik bel hem en vraag of hij kan afspreken. En gelukkig kan hij dat.

"Waar ga je heen?" Vraagt Youssef. "Naar iemand die aan mijn gevoelens denkt" zeg ik en verlaat de deur. Ik loop naar een park waar we hebben afgesproken. "Het spijt me" hoor ik achter me. Ik draai me om en sta oog in oog met......

••••••••

❤️🌟

Dalila's life (Voltooid)Where stories live. Discover now