~39~

3.2K 305 146
                                    

PP Redouane
Yo! Redouane hiero! Kennen jullie me nog? Broer van Dalila. Ik heb lang niks van haar gehoord. Ik heb haar gewoon verwaardloos. Ik was er nooit voor haar als broer. Ik was zo dom om mee te werken met die vieze slangen. Door mij is mijn zusje haar leven verpest. Ik ben de slechtste broer die er bestaat! Tfoe man waar kan ik haar vinden? Ik wil de oude tijden weer terug. Ik wil weer broer en zus liefde. Ik wil haar zien lachen maar dat kan nu niet door mijn domme hoofd!

"Hey" zegt Younes. "Hee" antwoordde ik droog. Younes en ik zijn beste vrienden geworden. Hij was getrouwd met Nora maar na een maand gingen ze weer scheiden. Like wtf? Maar goed dat is niet mijn probleem. Hij mist ook Dalila net als ik. Dalila krijgt hij nu sowieso niet want hij heeft haar echt pijn gedaan. Ik bedoel WIJ hebben haar pijn gedaan en op de dag meer krijg ik veel spijt.

"Zullen we haar gewoon zoeken?" Vraagt hij. "Ze wilt ons sowieso niet zien" zucht ik. "Ik was echt dom" "Ik ook" zeg ik. "Spijt komt achteraf he" horen we iemand zeggen. Amine komt erbij zitten. Hij is mijn oudste neef. "Jij moet al helemaal niet praten" zeg ik geirriteerd. "Hmm wat jij wilt maar ze is weg en komt niet meer terug" zegt hij en staat op. "Wacht, hoe bedoel je?" "Precies zoals ik het zeg" zegt hij en loopt weg. Wat?

PP Charaf
"Rustig aan!" Roept mijn schoonmaakster. "WEG WEZEN" Schreeuwde ik woedend. Ik ben dalila kwijt! Ik heb haar pijn gedaan! Ik heb haar laten huilen! Hoe kon ik?! Ik had mezelf beloofd om haar nooit pijn te doen. Nu ben ik haar kwijt... ik weet niet waar ze is. Ik heb haar overal gezocht maar ik kan dr niet vinden.

Wat bezielde mij?!

PP Dalila
"Ga dan weg!" "Nee" zegt hij. "Je bent irritant youssef" zucht ik. "Hmm" ik rol met mijn ogen en kijk verder naar mijn serie. "Hou je voeten bij je!" Riep ik. "Nee zeg ik toch!" "Oke dan ga ik op de bank" zeg ik en sta op. "Saff ga maar dan heb ik meer plek voor mezelf" "Uhhm nee dat denk ik niet! Youssef alsjeblieft!" Riep ik smekend. "Oke oke alleen omdat je het smeekt" zegt hij. Hij staat op en kijkt me aan. Hij komt met zijn wang dichterbij als een teken dat hij een kusje wilt. Ik rol met mijn ogen en druk een kusje op zijn wang.

Morgen vroeg gaan we dus vertrekken naar Amerika. AMERIKA! "Wacht... youssef?" "Wat nu weer" "Waar gaan we eigenlijk wonen?" Vraag ik. "In een huis? Waar anders" zegt hij droog. "Ik bedoel.." "Een huis is al geregeld maak je geen zorgen" zegt hij. "Hoe dan? Heb je vrienden daar?" "Tuurlijk! Ik ben gewoon populair weet je" "Stop maar weer" zeg ik.

Ik heb eigenlijk geen zin om naar Amerika te gaan. Ik wil niet meer gaan? Ik ben gewoon bang maar ik weet niet waarom. "Ik wil niet" zeg ik zacht. "Wat wil je niet?" "Naar Amerika" meteen kijkt hij me aan. "Hoe bedoel je je wilt niet?" "Ik ben gewoon bang Youssef" "maar waarvoor ben je bang? Je kent toch niemand in Amerika?" "Ik wil het gewoon niet meer" zeg ik. "Hoezo niet? Geef goeie reden" "Ik heb alleen jou Youssef! Stel ik raak jou kwijt daar en dan heb ik niemand en Amerika is...." "Je raakt me niet kwijt" "Dat zeggen ze allemaal" "Wollah ik meen het!" "Ik wil het niet meer Youssef, het spijt me" zeg ik en kijk weg. Hij zucht luid en staat op. Met een harde klap doet hij de deur dicht. Ik heb hem boos gemaakt denk ik?

PP Youssef
Ik bel mijn vriend Yahya en gelukkig neemt hij na 2 sec op.

Yahye- Yo

Ik- Ewa, luister broer kun je voor mij 2 tickets naar frankrijk regelen?

Yahye- Waarom? Ik heb toch al tickets naar Amerika ge....

Ik- Ze wilt niet meer

Yahye- Ah en waarom niet? Weetje hoeveel me heeft gekost om...

Ik- Ik betaal je alles terug, regel aub 2 tickets naar Frankrijk

Yahye- Kun je haar niet overhalen?

Ik- Ze is bang broer. Maar als ze het niet wilt dan niet toch

Yahye- Is goed ik regel wel tickets naar Frankrijk. Ik bel je straks rond 19:00 uur

Ik- Saff

Ik hang op en loop terug naar de kamer. Daar zie ik haar verdrietig naar het plafond staren. Ik wil haar niet verdrietig zien. "We gaan naar Frankrijk" zeg ik. Ze kijkt me raar aan. "Waarom?" "Je wilt toch niet naar Amerika" "Ben je niet boos?" Vraagt ze zacht. Een glimlach vormt zich op mijn lippen. "Waarom zou ik boos moeten zijn?" "Je hebt al tickets naar Amerika en ik w..." "Das geen reden om boos te zijn gekkie" zeg ik. "Je bent zo lief Youssef! Kom hier!" Riep ze en doet haar armen open. Lachend knuffel ik haar.

Ik hou van haar....

••••••••

❤️🌟

Dalila's life (Voltooid)Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz