~33~

3.2K 297 94
                                    

Een week later

Zonder emotie zit ik voor me te staren. Een week lang zit ik vast met Saiffedinne. Waar blijven Charaf en Youssef?! Ik haat hier vreselijk. Elke nacht lig ik te huilen. Ik ben mager geworden. Ik lijk wel een zombie!

PP Youssef
Al een week lang zijn we opzoek naar Dalila. Ik kan haar nergens vinden. Charaf zoekt haar helemaal aan de andere kant van Marokko. Ik ben nu bij mijn oma. Ze is een heks. Ik weet het... Heel gemeen om dat te zeggen tegen je oma maar... ze is echt een heks😳.

"Waar is Dalila?" vraag ik haar. "Maak je geen zorgen. Ze is ergens waar niemand last van haar heeft" lacht oma. "Jij moet een prijs krijgen van de gemeenste oma van heel de wereld" zeg ik. "Pardon?! Hoe durf je dat te zeggen!" riep ze boos. "Wat zeggen? De waarheid?" "YOUSSEF! IK BEN JOU OMA JA!" schreeuwt ze. "Nee dat ben je niet. Je bent verschrikkelijk" zeg ik dood normaal. Ik ren naar mijn kamer en pak mijn spullen in. Ik wil hier echt niet langer blijven. Ik ga weg! Ookal weet ik niet waarheen.

"Waar ga je heen?" vraagt Salwa. "Weg van hier" zeg ik. Iedereen verzamelt zich op de gang om te kijken hoe ik weg ga. "Waarom kijken jullie zo" zeg ik. "Waarom ga je weg?" vraagt mijn oma. "Omdat jullie allemaal vreselijk zijn" zeg ik. "Waarom kom je toch op voor Dalila?! Vind je haar leuk?! Hou je van haar?!" roept Redouane. Ik span kijn kaken. "Jij moet absoluut niet praten. Het enige wat je moet doen is schamen. Je moet je heel erg schamen. Welke fk broer kijkt nou toe hoe zijn zusje word mishandeld" zeg ik. Hij wordt rood en kijkt weg. "Tfoe man" zeg ik en verlaat de deur.

En natuurlijk hou ik van Dalila! Ze is mijn zusje.

PP Dalila
"Auw!" schreeuw ik huilend. Weer geeft Saiffedinne me een klap. "GEEN GROTE MOND MEER TEGEN MIJ HOOR JE ME?!" schreeuwt hij. "Ja" huil ik. "Goedzo" zegt hij en aait mijn hoofd. "Je hebt een mooie lichaam" grijnst hij. Nee! Ya Allah help mij!
"S...Saiff je...Je bent dronken" huil ik. In een ruk scheurt hij mijn shirt. "Heerlijk jou lichaam" "Niet doen alsjeblieft!" riep ik. Hij duwt me op bed en komt op me liggen. Zijn vieze lippen drukt hij op die van mij. Zo hard mogelijk bijt ik in zijn lip. "Ahh! Vieze kehba!" riep hij en geeft me een klap.

"NIET DOEN! AAHHH HELP!" schreeuw ik. "Niemand hoort jou schatje" lacht hij. Hij trekt zijn shirt en broek uit. Ook mijn broek trekt hij uit. "Saiffedinne alsjeblieft! Ik smeek het je" huil ik. "Hmmm zo een mooie lichaam" grijnst hij.

PP Charaf
Voor de zoveelste keel veeg ik mijn tranen weg. Ik mis Dalila. Waar the fuck heeft die klootzak haar heen gebracht?! Wollah ik maak hem dood als ik hem vind. Insha Allah raakt hij haar niet aan!

"Meneer, we kunnen haar nergens vinden" zegt een man die voor mij werkt. "Shit!" riep ik boos. Ik moet haar vinden! Ik moet en moet en moet!!!
"Misschien in Oujda?" zegt hij. "Daar is Youssef" zeg ik. "We kunnen haar locatie trans....." "Ze heeft haar telefoon niet mee!" riep ik woedend. Waar ben je toch Dalila?!!

PP Salma
Fakka mensjes! Kennen jullie mij nog? Salma... De enige echte! Of tewel beste vriendin van Dalila!
Ik heb haar hayeck lang niet gesproken man. Ik ben dood ongerust. Ze neemt niet op als ik haar bel. Maar gelukkig ga ik morgen naar Marokko.

Trouwens, haar vader heeft een dochtertje gekregen. Ik zag hem laatst nog. En hij zei dat hij heel gelukkig is ofzo. Welloe gelukkig hij zag eruit alsof hij nog nooit in zijn leven eten heeft gegeten😒.

Ohja! Kennen jullie Anouar nog? Ex bestfriend van Dalila? Hij is een junk geworden! Elke avond uit, chick neuken alsof ze barbiepoppen zijn. Wajow wajow waar gaat deze wereld heen!!

PP Dalila
Net wanneer hij mijn onderbroek wou scheuren, gooi ik een glas op zijn hoofd waardoor hij op de grond val. Zijn hele hoofd bloed. Met grote ogen kijk ik hem aan. "Wa...Wat heb ik gedaan" zeg ik. "S...Saiff?" ik schud hem heen en weer maar hij word niet wakker. "Ya Allah!" riep ik huilend. Ik trek een jurk aan en ren weg. Wat heb ik gedaan?! Heb ik hem vermoord?!!!

Huilend ren ik weg. Ik ren en ren en ren... Geen idee waar. Wat heb ik toch gedaan?! Ya Allah vergeef me!
Ik bots tegen iemand aan waardoor ik op de grond val. Met grote ogen kijk ik in 2 bekende ogen......

•••••

❤🌟

Dalila's life (Voltooid)Where stories live. Discover now