~19~

3.6K 304 113
                                    

2 dagen later:

"YOUNES!" schreeuw ik als ik hem zie lopen. Als hij me ziet loopt hij naar me toe. "Zina! Ik heb je echt gemist" zegt hij. Lachend spring ik in zijn armen. "Ik heb jou ook gemist" zegt ik. "Je bent al lekker bruin" zegt hij lachend. "Nog mooier zelfs" "Younes!" riep ik. Hij ziet er zoals altijd derm uit. Hij heeft een mooie Marokkaanse trainings pak en een kleine koffertje. "Blijf staan ik wil een foto van je" zeg ik en haal mijn telefoon te voorschijn.

"Schatje dit noem ik meer dan een foto maken, je staart me al 2 minuten lang" zegt younes lachend

Deze afbeelding leeft onze inhoudsrichtlijnen niet na. Verwijder de afbeelding of upload een andere om verder te gaan met publiceren.

"Schatje dit noem ik meer dan een foto maken, je staart me al 2 minuten lang" zegt younes lachend. "Oh sorry uhmm je ziet er gewoon goed uit" zei ik verlegen. "Laten we niet beginnen over jou. Mijn mooie vrouwtje" zei hij. Een schuld gevoel komt naar boven. Hoe ga ik hem vertellen dat ik moet trouwen met mijn neef?! Ya Allah help mij. "Gaan we hoteltje pakken?" vraagt hij. "Uh... Ik uhm.." "Rustig aan geen stress ik doe niks. Je mag straks weer levend naar huis" zei hij lachend. "Maar je oma woont toch i..." "Ik ga paar dagen in een hotel slapen want ze heeft bezoek" onderbrak hij me. Ik knik. Samen pakken we een taxi.

-

"Ahhh heerlijk!" roept Younes en ploft neer op zijn bed. "Ben je moe?" vraag ik. "Ja man niet normaal" "Ga dan slapen" "Slapen?! Ik zie je eindelijk na weken weer en je wilt dat ik ga slapen?" zegt hij lachend. "Ewa je ziet me morgen weer toch" zei ik. "Kom hier kleine" zegt hij. "Ik ben niet klein" zeg ik zehma boos. Lachend loopt hij naar me toe. Hij pakt me bij mijn midden, en brengt me naar zijn bed. "Je bent MIJN kleine vrouwtje" zegt hij. Een Glimlach verschijnt op mijn gezicht.

In mijn hoofd ben ik in een hele andere wereld. Hoe ga ik hem vertellen?! Zal ik gewoon weg lopen? In een andere land wonen samen met younes? Dat is een perfecte idee! Maar het kant niet. Ten eerste: Younes zou dat nooit willen en ten tweede mijn neven zullen me sowieso vinden. Alhoewel younes me kan beschermen... Pffff ik wil dit gewoon niet! Ik wil niet trouwen... "Waar ben je toch met je hoofd" zegt Younes. "Nergens uhmm ik uhh ben blij je weer te zien. Wil je iets eten? Zal ik iets bestellen?" "Lieverd rustig wat is er? Waarom doe je zo?" "Er is niks" zei ik zo normaal mogelijk. "Je kunt me vertrouwen Dalila" "Dat weet ik" "Weet je het zeker dat er niets is?" "Ja younes" zei ik. Hij knikt en kijkt naar mijn lippen. Dit is heel fout. Al hebben we eerder gezoend, het is niet goed. "Nee younes" zei ik en duw hem weg. "Sorry" zegt hij.

"Ik wil je hand komen vragen. Ik wil je zo snel mogelijk officieel van mij maken" zei hij. Waarom begint hij hier over! "Uh ja. Wauw echt mooie uitzicht!" riep ik om van onderwerp te veranderen. "Jij bent mooier" fluister hij in mijn oor. Bloed stroomt naar mijn wangen. Ik bijt op mijn lip en staar naar het mooie uitzicht. "Bijt niet op je lip!" riep hij. "Hoezo niet?" "Dan krijg ik zin om je te zoenen" "Lol doe je niet" zei ik. "Doe maar gewoon niet saff" zegt hij en komt weer achter me staan. Zonder dat ik het weet bijt ik weer op mijn lip. "Wat zei ik je net?!" "Maar ik kan er niks aan doen!" hij draait me om en drukt zijn lippen op de mijne. Even doe ik niks, maar daarna ga ik erop in. Het is heel fout maar het voelt ook zo goed.
Na een tijdje trek ik me terug. Hij kijkt me aan en omhelst me stevig. Alsof ik elke moment weg kan lopen.

PP Youssef
"Maar oma luister...." "NEE NEE!! ZE GAAT ZO SNEL MOGELIJK WEG VAN HIER!" schreeuwt mijn oma. Er is zonet een foto van dalila met een jongen naar Salwa gestuurd. En natuurlijk liet Salwa het aan oma zien. Ik ben trouwens een neef van Dalila! "Ik wil dat jullie volgende maand gaan trouwen!! Die kehba moet zo snel mogelijk weg!!" schreeuwt ze tegen Saiffedinne. "Maar Oma moet je niet eerst met haar gaan praten? Misschien is het wel een kennis" probeer ik. "NEE NIKS PRATEN! ZE IS EEN KEHBA EN MOET ZO SNEL MOGELIJK WEG!" schreeuwt ze. Ze schreeuwt nog van alles en loopt weg.

"Is dit wat je wilt?" vraag ik aan Salwa. "Wat" zegt ze. "Dalila haar leven kapot maken. Ben je er blij mee? Wollah Salwa val dood! Jij bent pas een kehba hier tfoee man schaam je" zeg ik en loop weg.

PP Dalila
"Ik moet gaan" zeg ik tegen Younes. "Blijf nog even" "Kan niet houbii ik zie je morgen weer" zeg ik en druk een kusje op zijn wang. "Is goed" zegt hij. "En jij bent moe ga maar slapen" "Saff babe doe de groeten aan Redouane" zegt hij. Redouane... Hij is mijn broer niet meer!! Ik knik en neem afscheid van hem. Omw home!.......................

Ga maar beter niet naar huis!

Vergeet niet te stemmen💋❤😍

Dalila's life (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu