~23~

3.4K 317 125
                                    

PP Youssef
Met een ruk schop ik de deur open. Iedereen kijkt me geschrokken aan. "WAAR IS DIE HOERE SAIFFEDINNE" Schreeuw ik. Hij komt aanlopen met een blikje redbull. Ik loop met grote passen naar hem toe en duw op tegen de muur aan. Ik geef hem een vuis en nog 1 en nog 1 en nog 1... Tot hij op de grond valt. "Saffi weldi stoppen!" roept mijn Oma. "IK BEN NOG NIET KLAAR!" schreeuw ik en begin hem te schoppen
iedereen kijkt toe. Al mijn woede uit ik op hem. "STOPPEN NU!" schreeuwt mijn oma. "HOE BEDOEL JE STOPPEN?! DOOR HEM LIGT DALILA IN EEN DIEPE COMA!" schreeuw ik. "Ze heeft het verdiend" hoor ik Salwa zeggen. Ik kijk haar woedend aan. "Herhaal wat je zei" zei ik. "niks" zegt ze zacht. "Herhaal zei ik!" riep ik boos. Ze verstopt zich achter Redouane. "IK ZEI HERHAAL" Schreeuw ik. "Z...Ze heeft het verdiend" zegt ze stotterend. Ik duw redouane aan de kant en trek Salwa bij dr haren. "K**** HOER DAT JE BENT!" ik duw haar tegen een kast aan en meteen grijpt ze naar haar buik. "IK WEET DAT JE ZWANGER BENT! DIE HOERE KIND VAN JOU MOET DOOD SAMEN MET JOU!" net wanneer ik haar een klap wil geven, houdt redouane me tegen. "Raak haar niet aan" zegt hij. "Jij moet al helemaal niet praten Redouane. Enige wat jij moet doen is schamen! Je weet harstikke goed dat Salwa een kech is en toch kies je haar boven je eigen zusje! Tfoee man welke broer doet dat? Mhmm vertel mij! Jullie moeten allemaal schamen!! Dalila heeft helemaal niets gedaan en kijk hoe jullie haar behandelen! TFOE MAN IK BEN GEEN FAMILIE MEER VAN JULLIE! ALS DALILA BETER IS GAAN WE SAMEN WEG! WEG VAN JULLIE" schreeuw ik en loop de deur uit.

PP Younes
"Word alsjeblieft wakker Dalila" huil ik zachtjes. Ik weet dat Youssef naar Saiffedinne is gegaan. Maar ik moet ook nog! Ik ben nog lang niet klaar met Saiffedinne. Hij heeft mijn diamant aangeraakt. Hoe durft hij! Dalila is de enige die ik nog heb. Zij is de enige die mij op leven houdt. Ik heb niemand anders meer. Ik ben naar Marokko gekomen voor haar! Ik heb tegen dr gezegt dat ik hier ben voor mijn oma en opa maar dat is niet waar. Ik ben hier voor haar. Voor mijn schatje. Als ik haar kwijt raak, weet ik niet wat ik moet doen.

"Ik weet niet wat ik moet doen zonder jou Dalila. Ik weet niet of je me hoort, maar ik hou zielsveel van je. Er is voor mij geen leven zonder jou alsjeblieft schatje word wakker" fluister ik. Ik heb gehoord dat mensen die in coma liggen alles horen maar ze kunnen niks zeggen. "Salaam" hoor ik achter me. Ik draai me om en zie Youssef. Hij komt naast me zitten en staart Dalila aan. "Ik heb net gehoord wat je tegen mijn nichtje zei. Ik zie dat je echt van haar houdt" zei hij. Ik knik. "Als ze beter is wil ik dat je met haar trouwd en in een andere land gaat wonen samen met haar" "Insha Allah" zei ik. "Je hand bloed" zei ik en wijs naar zijn hand. "Maakt niets uit" zei hij koel. "Wat je ook met Saiffedinne hebt gedaan, ik ben nog niet klaar met hem" zeg ik. "Niemand houdt je tegen younes" zegt hij. Ik knik en focus me weer op Dalila.

"Hoe hebben jullie elkaar leren kennen?" vraagt hij na een tijdje. "Op haar verjaardag in Dubai" zei ik. "Laat me raden jullie botsten tegen elkaar aan?" "Nee man. Ik zag haar eerst in het vliegtuig en toevallig ook op haar verjaardag. Ik was namelijk ook op die dag jarig" zei ik. "En toen?" hij is nieuwsgierig zeg haha. "Uhh eigenlijk botsten we wel tegen elkaar aan. En toen zeiden we te gelijk sorry en zo begonnen we een gesprek" "En toen werden jullie verliefd" zei hij droog. "Nou nee... of noujaa ze trok meteen mijn aandacht. Eind van de avond wou ik vertrekken maar ze hield me tegen. We liepen samen een rondje. We sliepen in dezelfde hotel en daardoor kwamen we in contact" "Dat is meer dan een toeval je bent een stalker" "Haha nee man zo erg ben ik niet" "Tuurlijk joh" zei hij. "Maar goed sindsdien zit ze opgesloten in mijn hart. Zij is de enige die ik heb" zei ik. "Hoe bedoel je enige?" ik vertel hem dat ik geen familie heb etc.
"Oh wat erg man. Het spijt me" "Is niet erg. Ik heb Dalila dat is het belangrijkste" zei ik. "Wajow je bent hayeck verliefd" "Ewajaa en jij?" "Tazz liefde haat mij vriend" "Haha wacht op de ware a sah" "Sowieso" Youssef is echt relax. Gelukkig kan ik goed met hem vinden.

PP Redouane (broer van Dalila)
Schuld gevoel komt naar boven. Ik heb mijn zusje verwaardloost. Wat is er mis met me? Waarom deed ik zo erg tegen mijn zusje? Al die tijden geloofde ik Salwa. Door al haar leugens ligt Dalila nu in coma. Ik heb me als een klootzak gedragen. Ik liet mijn zusje stikken terwijl ze me nodig had. Gaat ze me ooit vergeven?............

•••••••

Vergeet niet te stemmen

Dalila's life (Voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu