~30~

3.6K 329 167
                                    

5 maanden later

5 maanden vlogen voorbij. Ik heb niks meer van Younes, Redouane en de rest gehoord. Alleen Youssef. Mijn lieve lieve neef❤ Hij staat er altijd voor me klaar. Ik woon nog steeds bij Charaf. Hij is zo lief voor me! Ik denk dat ik gevoelens voor hem begin te krijgen. Younes is getrouwd met Nora. Yep... Echt gek he? Maar maakt niets uit. Ik wens hun het beste. Mijn gevoelens voor younes zijn toch weg.

"Heb je gekookt keukenprinsesje?" hoor ik achter me. Charaf staat tegen de muur aangeleund. "Yep en Youssef komt zo. Hij eet ook mee" zeg ik. "Gezellig maar hij mag me niet" zegt Charaf. "Hij gaat je wel mogen geduld" zeg ik. "Ik hoop het haha" hij neemt plaats en zucht luid. "Hoe was werk?" "Vermoeiend" zucht hij. "Ik moet volgende week naar Nederland" zegt hij. Ik kijk hem met grote ogen aan. "W...Waarom?" "Voor werk" "Oh..." "En ik neem jou mee" zegt hij en knipoogt naar me. "Ahhw wat lief! Je kan niet zonder mij" plaag ik hem. "Misschien" grijnst hij. Ik voel mijn wangen rood worden en kijk snel weg.

"Youssie!!" riep ik als ik de deur open maak. "Noem me gewoon youssef en ik sterf van de honger" zegt hij en loopt naar binnen. Youssef komt meestal hier eten. Hij houd me soms gezelschap als Charaf er niet is. "Youssef ik wil dat je aardig doet tegen Charaf" "Maar ik vertrouw hem niet" "Hij is niet net als Younes!" "Younes was ook zo aardig enzo en eindstand bleek dat hij een klootzak is" zucht hij. "Maar Charaf is er echt voor me yous. Geef hem een kans hij is echt lief" zeg ik. "Goed voor jou dan" zegt hij. Ik spring op hem. "Oke oke ga weg! Waar is eten?!" riep hij. Samen lopen we naar de koken. Charaf zit netjes op ons te wachten.

"Salaam" groet Charaf Youssef. "Alaikum salaam" zegt Younes terug. In stilte beginnen ze te eten. "Waarom zo stil?!" riep ik uit het niets. "Stil en eet a tamza" zegt Youssef geirriteerd. "Jullie zijn saai" zei ik met volle mond. "Je moet in stilte eten dat is netjes" zegt hij. "Nou als ik alleen eet met Charaf dan is het zeker niet stil" zeg ik. "En waarom is hij nu stil dan?" "Altijd als jij er bent is hij stil" "Je mag wel praten a sah" zegt Youssef. "Ik heb niet veel te zeggen" zegt Charaf. "Oke dan gaan we in stilte eten" zegt yous. Ik rol met mijn ogen en eet verder.

PP Youssef
Nu Dalila aan het douchen is, is het mijn kans om met Charaf te praten. "Wat wil je van mijn nichtje?" begin ik. "Uh niks? Ik ben er gewoon voor haar" "Dus je hebt geen vieze bedoelingen met haar?" "Natuurlijk niet!" riep hij. Ik knik en streel mijn baardje. "Voel je iets voor haar?" vraag ik. Hij slikt hoorbaar en schudt van nee. Hij liegt! "Mhm oke want ik heb een perfecte man voor dr gevonden" lieg ik. Hij knikt langzaam. Ik bezorg hem shi hartaanval denk ik.

"Dus je houdt niet van haar?" begin ik weer. "Jawel ik hou van haar. Is dat wat je wilt horen" zegt hij geirriteerd. Lol ik wist het. "Waarom ga je haar hand niet vragen dan?" "Naar wie moet ik gaan?" zucht hij. "Naar mij" "Mag ik haar hand komen vragen?" "Nee" hij kijkt me droog aan.

"Luister manbro... Ik wil niet dat mijn nichtje gekwetst wordt. Ik was dom geweest om Younes te vertrouwen. Ze is heel onschuldig en ze verdiend geen pijn. Ik vertrouw je nog steeds niet. Je moet mijn vertrouwen winnen en laten zien dat je echt maar dan ook echt om haar geeft begrepen?" zeg ik streng. "Ja broer" zegt hij. "Goed, ik moet gaan" zeg ik en sta op. Ik neem afscheid van hem en loop weg.

PP Dalila
Ik kleed me om en loop naar de woonkamer. Daar zie ik alleen Charaf zitten. "Waar is you...." "Hij is weg" onderbrak hij me. "Oh oke" ik neem plaats naast hem en pak mijn telefoon. Uit mijn ooghoek zie ik dat Charaf naar me staart. "Niet zo staren" zeg ik. "Waarom niet?" lacht hij. "Gewoon dat is eng" "Eng?" "Jahaa!!" lachend kijkt hij weg. Maar niet veel later kijkt hij me weer aan. "Charaf!" riep ik in de hoop dat hij weg kijkt. Maar nee hoor! Meneertje blijft maar naar me staren. "Charaffedinne!" riep ik expres. Hij kijkt me droog aan. Hij haat het om Charaffedinne genoemd te worden.

"Dalila" "Hmm" ik kijk hem vragend aan. "Ik hou van je" zegt hij uit het niets. "W..Wat?" "Ik hou van je... heel veel zelfs" zegt hij. Ik ga recht op zitten en kijk hem aan. "A...Als in vrienden?" "Nee. Ik hou echt van je Dalila... Ik heb gevoelens voor je. Ik weet dat Younes je veel pijn heeft gedaan maar wollah ik ben niet zo! Ik zal je nooit pijn doen. Ik weet dat je niet van mij houdt of dat je geen gevoelens voor me hebt maar...." voor hij zijn zin af kon maken, druk ik mijn lippen op die van hem. Waarom? Weet ik niet...

Hij kust me rustig terug. Heel anders dan younes. Ik hou echt van Charaf denk ik... Na een tijdje trek ik me terug. Beschaamd kijk ik weg. "Wow" zegt Charaf zacht. "Ik hou ook van jou" zeg ik. "S...Serieus?!" riep hij. Ik knik. Hij staat op en draait me rondjes. "ZE HOUDT VAN MIJ!" schreeuwt hij. Hij rent naar buiten en schreeuwt "ZE HOUDT VAN MIJ! IK HEB MIJN DIAMAMT GEVONDEN!" "Omg charaf!" riep ik lachend. Hij rent naar me toe en drukt kusjes op mijn voorhoofd, nek, wang en lippen. "Ik hou van je! Ik hou zoveel van je!" riep hij. "Ik hou ook van jou" zeg ik.

-

"Zullen we uiteten gaan straks?" vraagt hij. "Ja" zeg ik. "Ik vraag je eigenlijk op een date schatje" zegt hij en legt zijn hoofd op mijn schoot. "Nice nice" lach ik. "Je bent de mooiste vrouw denk ik ooit heb gezien" "Stop maar" zeg ik blozend. "Ik snap niet waarom Younes je liet gaan. Je bent zo prachtig! Van binnen en van buiten" "Dankjewel schat" zeg ik blozend. "Ik ben zo blij dat ik je eindelijk mijn schatje kan noemen!" riep hij blij. Lachend kijk ik hem aan. "Ik ga me alvast klaar maken voor onze date!" riep hij en staat op. Hij is blij zeg hahaha.

Insha Allah krijg ik nu geen spijt van mijn keuze.......

•••••••

🌟🌟🌟🌟🌟🌟

Dalila's life (Voltooid)Where stories live. Discover now