~46~

3.7K 318 123
                                    

Een week later...
Ik pak een zakje chips en ga voor de tv zitten. "Ik ga werken!" Roept Youssef. "Succes!" Riep ik terug. Ik start netflix op en kies een film. Ik ben zo blij! Charaf en ik zijn eindelijk weer samen. Ergens heb ik het gevoel alsof er iets ergs gaat gebeuren. Maar ik negeer het! Ik ben heel gelukkig nu! Met een glimlach staar ik naar mijn ring. Zo prachtig!

PP Youssef
Het is echt! Die vieze vuile Charaf hij doet haar echt pijn wollah! Hij is een vieze player. Ik heb verschillende foto's van hem met een paar meisjes. Al die tijd heeft hij haar gewoon bedrogen en dan komt hij zielig bij haar doen. Als ik tegen haar zeg dat hij niet goed voor dr is, gelooft ze me niet. Maar maakt niets uit, ik heb een paar foto's van hem. Gemaakt in Frankrijk! Hij is echt een klootzak! Hij speelt gewoon met haar gevoelens en dat laat ik echt niet toe! ECHT NIET!

Ik maak mijn werk snel af. Ze moet het weten en wel snel! Over een week is er een bedrijfsgala en ik wil haar meenemen. "Hey bro al klaar?" Mijn vriend Fabio komt binnen. "Ja man, ik ga naar huis" zeg ik. "Zo snel? Wacht nou even of heb je een vrouw thuis?" "Ja ik heb een vrouw thuis dus ik moet nu echt gaan" "Oh getrouwd? Sinds wanneer? En waarom weet ik dat niet?" "Nee ik ben niet getrouwd" "Relatie?" "Ook niet, maar het is ingewikkeld dus.." "Hmm" "Ik vertel het je ooit wel maar nu moet ik echt gaan" "Is goed" ik sluit alles af in mijn kantoor en loop weg.

Thuis aangekomen zie ik mannen schoenen. Oh zeg me niet dat hij hier is! "Hey Youssef" hoor ik hem zeggen. Ik span mijn kaken en kijk hem woedend aan. "Alles goed? Luister kunnen we praten over..." "Er val niks te praten! Maak dat je weg komt en wel nu!" Riep ik boos. "Youssef! Doe normaal! Jullie moeten het uitpraten! Charaf heeft spijt van alles" zegt Dalila. "Hou je echt van haar?" Vraag ik hem. "Ja, heel veel zelfs" "Oh en tegen hoeveel vrouwen zeg je dat?" "YOUSSEF!" Schreeuwt Dalila. "Hou je erbuiten Dalila!" Riep ik.

"Hij is niet goed voor je" zeg ik. "Jaloers? Luister heel goed Youssef, ik wil geen problemen met jou ofzo, maar kom niet tussen mij en mijn vrouw" zegt hij. "Jou vrouw? Nu is ze jou vrouw? En als je met andere vrouwen bent is ze niet jou vrouw?" Zeg ik. Zijn ogen worden groot. "Youssef Ga weg laat ons met rust" zegt hij. "Waarom? Mag ze de waarheid niet weten? Mag ze jou andere kant niet zien?" "Welke waarheid?" Vraagt Dalila. "Vertel jij het maar Charaf" grijns ik. "Dalila, hij wilt onze relatie gewoon kapot maken. Hij is echt een slechte neef voor je! Je moet niet geloven wat hij allemaal zegt hij wilt mij gewoon van jou weg hebben" zegt hij. Ik zie twijfels in Dalila's ogen.

"Ik snap het niet! Wat is er aan de hand!" Riep ze. "Ik zal het je alles uitleggen, nou kijk..." "Hij gaat leugens verzinnen!" Onderbrak charaf mij. "Laat me uitpraten en nee geen leugens want ik heb bewijs" zeg ik. "Jou ohh zo lieve man! Is een fucking klootzak! Hij heeft zowel alle vrouwen op de wereld gehad!" Riep ik. "Youssef... je moet niet zo doen" zegt ze. "Wat doen?! Ik spreek de waarheid! Hij speelt met jou gevoelens!" "Dat is niet waar" zegt ze. "Dat is zeker niet waar! Ik hou van haar en zij van mij! Kom er alsjeblieft niet tussen" zegt hij. "Dus dalila, je gelooft hem boven mij?" Ik kijk haar gekwetst aan. "Maar waarom zou hij liegen?" "Waarom zou IK liegen?" "omdat je jaloers bent!" Riep Charaf.

Ik pak mijn telefoon en ga naar foto's. "Ik lieg? Heb ik ooit tegen jou gelogen Dalila? Heb ik dat ooit gedaan? Deze klootzak bedriegt jou gewoon! Dat heeft hij al die tijd al gedaan!" Riep ik boos. Met trillende handen kijkt ze naar de foto's. "Dalila" zegt charaf. "W...waarom" zegt ze met trillende stem. "Charaf...waarom! Ik..ik" ze maakt haar zin niet af en barst uit in tranen. "ZE HUILT DOOR JOU! HEB JE NU JE ZIN?! KOWED VAN HIER EN KOM NOOIT MEER IN HAAR BUURT BEGREPEN?!" Schreeuwde ik boos.

"Dalila, dat..dat was tijden toen ik slecht bezig was" zegt hij. "Slecht bezig? Charaf dit had je aan toen je mij ten huwelijk vroeg! WAAROM DOE JE ME PIJN?! IK HEB JOU NIKS AANGEDAAN" schreeuwt ze huilend. "Alsjeblieft luister naar me ik..." "IK WIL JE NOOIT MEER ZIEN! ECHT STOM VAN ME DAT IK JE NOG EEN KANS GAF! JE BENT ECHT EEN KLOOTZAK! EN HIER JE FUCKING RING!" ze doet haar ring uit en gooit het in zijn gezicht. Huilend rent ze naar haar kamer.

"Weg wezen" zeg ik. "Jij! Het is allemaal jou schuld!" Riep hij. "Mijn schuld? Jij speelt met haar gevoelens" zeg ik. "Ze gaat sowieso weer terug bij mij" zegt hij met een grijns. "Hmm doe je best" "Ze kan niet zonder mij" "Oke dus?" "Let op mijn woorden, ze wordt weer van mij" zegt hij en loopt weg. Man zonder respect tfoe!

-

23:47

"Dalila doe open! Je moet iets eten" zeg ik voor de honderdste keer. "Ga weg!" Roept ze weer. Ze zit al de hele tijd in haar kamer. Ze heeft niks gegeten! Dit is echt niet goed! "Ik breek de deur als je nu niet open doet!" Riep ik. Ik krijg geen reactie terug. Daar gaan we dan.... 3.2.1... ik schop de deur open. Ze ligt huilend op haar bed. "Dalila, laat je niet kapot maken door hem" zeg ik. "Ga weg" zegt ze. "Je moet nu echt gaan eten" "IK ZEG TOCH GA WEG! IEDEREEN DOET ME PIJN! IK WIL NIET MEER LEVEN! IK BEN HET ZAT! Echt zat Youssef" huilt ze. Ik kan echt niet tegen als ze huilt!

"Dat moet je niet zeggen! Je moet je niet kapot maken door mensen Dalila" "Waarom youssef? Wat heb ik ooit misdaan waardoor mensen me pijn doen" "Sssttt niet huilen" zeg ik en neem haar in mijn armen. "Ik...ik geloofde hem, ik vertrouwde hem!" Riep ze. "Hij is je tranen niet waard, niet huilen om hem" sus ik haar. "Iedereen speelt met mij alsof ik een spel ben. Iedereen breekt mij. Ze hebben het niet door dat ik ook gevoelens heb. Ik ben geen spel" zegt ze zacht. "Ik hou van je" zeg ik. Ik weet dat nu niet het goede moment is maar het moest er echt uit. "Wat" "Ik hou van je... ik hou zoveel van jou dalila" zeg ik. Opnieuw barst ze in tranen uit. "Stop met huilen! Ik kan er niet tegen wollah" zeg ik en veeg haar tranen weg.

"Dalila?" haar betraande ogen kijken me aan. "Laten we samen gelukkig worden" "Jij bent ook één van de mensen die mij pijn..." "Ik moest het zeker weten" onderbrak hij me. "Wat zeker weten?" "Ik moest weten of je van mij hield, daarom ging ik met Samlia... om..om je..." "Om mij zehma jaloers te maken?" "Het spijt me"...

Vergeven?, dat kan ik. Ik heb iedereen al vergeven. Vergeten? Dat kan ik niet......

•••••••

Wat vinden jullie van de grote actie van Charaf?

❤️🌟

Dalila's life (Voltooid)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن