~9~

3.8K 305 82
                                    

"Anouar!" zeg ik voor de honderdste keer. Hij is zo druk bezig met zijn telefoon dat hij me niet hoort. Ik geef hem een klap op zijn achter hoofd. "Dalila! Huh sorry ik hoorde je niet" zei hij. "Dat weet ik. Ik wil even met je praten" zei ik. Hij knikt en schuift op. Ik ga naast hem zitten. "Dit kan niet langer Anouar" begon ik. "Wat kan niet?" "Wij! Ik wil het niet meer" zei ik zacht. "Wat?! Maar waarom? Dalila... ik hou van je" "Dat laat je niet merken Anouar!" "Maar ik doe mijn best Dalila! Het is ook allemaal nieuw voor me en je weet ik heb nooit een vaste relatie gehad" zei hij. "Het kan gewoon niet Anouar. Ik vind jou echt geweldig maar het werkt gewoon niet... Laten we.... gewoon vrienden blijven" zei ik met een brok. "Maar Dalila... ik hou echt van je! Ik kan het bewijzen..." "Het hoeft niet! Het gaat gewoon niet anouar begrijp het!" riep ik. "Is er een andere?" vroeg hij serieus. "Wat nee!" riep ik. "Het is younes he..." "Nee Anouar! helemaal niet. Haal hem niet erbij hij heeft er niks mee te maken" "Je vind hem leuk" "Anouar!!" "Je hebt een relatie met mij genomen om hem te vergeten" "Anaour wat lul jij!" riep ik boos. "Weet je... eigenlijk loop jij nu de hoer uit te hangen" zei hij. Geschrokken kijk ik hem aan. "Wat...." zei ik zacht. "Je hoorde me wel. Je loopt de hoe..." ik laat hem niet uitpraten want mijn hand vliegt naar zijn wang. "Ik wil je nooit meer spreken begrepen!! Nooit meer!" riep ik huilend.

"Dalila?! wat is er?" hoor ik Salma zeggen. Ik negeer haar en ren naar me bed. Ik vertrouwde Anouar... "H..hij noemde me een hoer" zei ik zacht. "HIJ NOEMDE JE WAT?!" Riep ze. Of eerder gezegt ze schreeuwde. "Zijn male k**** bende! What the fuck denkt hij!" riep ze. Ik zeg niks... Enige wat ik doe is huilen. "WOLLAH HIJ GAAT ZIEN!" Schreeuwde ze en liep boos weg.

PP Salma
Boos loop ik naar Anouar zijn kamer. Wat is zijn probleem?! Hij kent Dalila al bijna zijn hele leven en hij noemt haar een hoer?! Wollah hij is ziek! In een ruk doe ik de deur open. Hij kijkt me geschrokken aan. "Salma wow je liet me schrikken" zei hij. "WHAT THE FUCK IS JOU PROBLEEM?!" Schreeuwde ik."Wat" zei hij. " KIFESH JE NOEMT DALILA EEN HOER?!" "Pfff luister ik noemde haar niet een hoer. Ik zei alleen dat ze een beetje de hoer uithangt" zei hij. "DUS JE NOEMT HAAR WEL EEN HOER!" "Maar kijk...." "Nee Anouar nee... Je kent haar bijna je hele leven. Je weet dat ze heel gevoelig is. Maar deed je dat? Ze vertrouwde je! IK vertrouwde je!" riep ik. "Ik weet niet wat me bezielde Salma. Ik was jaloers op younes" zei hij. "Je moest haar vetrouwen!" "Dat deed ik ook..." "NEE DAT DEED JE NIET! IK HEB DIT ECHT NIET VAN JE VERWACHT ANOUAR TFOEE MAN" Schreeuwde ik. Ik draai me om en bots tegen Redouane aan. "Yo wat is er" zei hij. Ik kijk hem boos aan en loop door.

Ik ben nog steeds boos op hem. "Salma!" hoor ik hem roepen. Ik negeer hem en loop sneller. Hij haalt me in en trekt me terug. "Laat me los" zei ik rustig. "Wat was dat zonet "Het is persoonlijk" zei ik. Ik ga echt niet zeggen dat Anouar Dalila hoer heeft genoemd want anders was Anouar gwn... R.I.P . "Oke... Maar kunnen we praten?" "Ik heb geen zin in jou praatjes redouane laat me los" "Salma alsjeblieft" "Laat....me...los!" riep ik. "Nee eerst gaan wij praten!" riep bij boos. "Okee okee laat me nu maar los" zei ik. Hij knikt en laat me los. "Zullen we naar het park hiernaast gaan?" vroeg hij. "uh..... doei!" riep ik en ren weg. Wollah meh ik heb zin in hem.

Ik loop weer mn kamer binnen en zie Dalila tv kijken. "Bitch we gaan een tijdje niet met hem praten" zei ik en plof naast haar neer. "Sal ik vind het echt heel lief van je maar ik wil niet dat je ruzie krijgt met Anouar door mij. Het is iets tussen mij en hem" zei ze. Ik kijk haar raar aan. "Wat zeg jij allemaal? Ben je gevallen op je hoofd" zei ik. "Salma ik ben serieus" "Wesh ben je gek welle?! Hij noemde jou een hoer!!! Denk je ik accepteer dat?!" riep ik. "Maar..." "Nee niks maar! Hou je mond en geniet van wat je ook aan het kijken bent" zei ik. "Je bent de liefste bestfriend die er bestaat" zei ze. "Goh alsof ik dat niet wist" zei ik. Ze lacht zachtjes en kijkt weer de tv.

~

Next day 8:37

We zijn inmiddels al in het vliegtuig. Dalila is aan het slapen. Anouar en Redouane heb ik volledig genegeerd. Redouane zoekt wel de hele tijd contact maar ik let niet op hem. Maar goed ik was net van plan om te gaan slapen dus dat ga ik nu even doen.

15:24

PP Dalila
We zijn eindelijk thuis. Salma en Anouar hebben we net afgezet bij hun huis. "Heb je sleutels?" vraagt redouane. "Nee" zei ik. "Ik ook niet bel is aan" zei hij. Ik knik en druk op de bel. Na een paar sec doet een vrouw open? Wtf... Red en ik kijken elkaar aan. "Eindelijk! Jullie zijn er!" riep ze blij? "W...wie bent u?" vroeg ik. "Je stiefmoeder lieverd" zei ze. Geschrokken zet ik een stap naar achteren. Stiefmoeder?! Ik heb maar één moeder en die is overleden. Allah y Rahma. "Mijn kinderen! Ik heb jullie gemist" hoor ik mijn vader zeggen. Hij wilt mij een knuffel geven maar ik duw hem weg. Hij kijkt me vreemd aan. "Stiefmoeder?" zei ik zacht... "Ja... uh kom maar binnen ik zal het jullie uitleggen" "Uitleggen?! UITLEGGEN?! Papa je hebt mama belooft!" riep ik boos. "Ja maar..." "JE KOMT JE FUCKING BELOFTE NIET NA!" Schreeuwde ik. "Benti luister..." Ik schud met mijn hoofd en ren naar binnen. Hoe kon hij?.........

Stem?

Dalila's life (Voltooid)Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt