28.

1.4K 90 25
                                    

Oslava byla v plném proudu. Dorazila celá rodina dokonce i ta, kterou vídaly jen jednou za sto let.
Christina se odhodlávala dostat ke Kylovi a říct mu, že její rozhodnutí bylo špatné. Jenže se cítila jako malá holka, co vlastně ani neví, co chce. Jednou šlo o tamto, pak zas úplný opak. Sama se v sobě nevyznala, tak jak by mohl on. Stála u švédského stolu a popíjela citronádu. Od té doby, co je těhotná, se její chutě doslova zaměnily. Sladké jí přestalo chutnat a kyselé by mohla jíst od rána do večera. I nakládané okurky změnily svou dosavadní chuť. Vzala jednu do ruky a kousla si. Nemohla jinak, než u toho zavřít oči a nahlas zamlaskat.
„Proč těhotný žerou kyselý okurky?“ přistoupila k ní Monica s Kelly.
„Protože doslova změní chuť,“ vysvětlila Kelly. „Jak se cítíš. Už je ti špatně?“ vyzvídala.
„Přímo špatně ne, ale mám citlivej žaludek. Nemůžu se ani vysmrkat, aby se mi nezvedl žaludek. Ale nezvracím tak jako ty.“
„Fuj, ani mi to nepřipomínej,“ jen si na to vzpomněla, chytila se za žaludek. „Kdy mu to řekneš?“ cukla hlavou ke Kylovi.
„Neřeknu,“ uculila se.
„Co!“ vykřikla Monica, až se za ní otočilo pár hlav. „Ty jsi taková kráva, Chr...,“
„Kdybys mě nechala domluvit nemusela bys mi nadávat. Budu se mu dvořit. Nepůjdu za ním a neřeknu: “čau, jestli mě chceš, tak si mě vem“. To ani náhodou. Celou dobu jsme to brali za špatný konec. Šli jsem na to obráceně. Takže teď to bude tak, jak má.“
„A to je?“ pokračovala Monica.
„Nejdřív si budeme povídat, pak si dáme pusu... Fakt ti to musím vysvětlovat? Prostě mi chybí takové ty lehké krůčky k navazování vztahu. A pokud budu muset začít já a dělat ty kroky jako první, jsem ochotná do toho jít,“ odhodlaně řekla.
„Nůda,“ protočila očima Monika. „Měla bys za ním jít a pořádně ho políbit. Vylíbat mu duši z těla. To bys měla udělat.“
„Kelly,“ vyrušila je z rozhovru Kellynina manažerka.
„Co ta tu dělá?“ mračila se Monika.
„Kelly ji pozvala, taky ji nemám ráda. Krávu slizkou,“ šeptaly si.
„Musím ti říct, že se svět zbláznil. Všichni se klepou na další pokračování příběhu o Brianovi. Vlastně o Tylerovi, ale všichni víme o koho vlastně jde.“ Než si stihla dáma uvědomit jak hlasitě mluví, ozval se Brianův naštvaný hlas.
„To si děláš prdel, Kelly?“ Kelly se zarazila. Tohle nechtěla. Neměl se dozvědět, že píše o něm. Pomalu se k němu otočila v úmyslu mu to vysvětlit, ale podle jeho pohledu mohla vědět, že to nebude mít cenu. „Jak sis mohla dovolit psát o mně a pak to pustit do světa?“
„Tak to pěkně posrala,“ tiše komentovat Monica manažerčino chování.
„Briane, tak to ale není. Ty seš jen předloha, ale Tyler je úplně jiný.“
„To bych neřekla,“ vyjelo z Monici trochu víc nahlas.
„Nepomáháš mi,“ zpražila ji pohledem Kelly. „Briane, já se omlouvám, ale když jsme se poznali, musela jsem se vypsat z toho, jak jsi na mě působil a tak se stalo, že vznikl ten román a já jsem z tím pak už nemohla nic dělat.“ Jako omluva to stálo za prd. Jenže, když si o řekla v duchu, neznělo to tak pitomě, jako když to řekla nahlas.
„Využilas mě a děláš to dál!“ zařval. Prostě neunesl, že o jejích soukromí čte tolik lidí. „Je mi z tebe špatně,“ použil pohled jaký ještě ne a odešel.
„Kurva, tak to se posralo,“ zavrčela Kelly a utíkala za ním.
„Tak tohle je v prdeli. Jestli se rozvedou i tihle dva, naši se zblázní. Už druhý rozvod jejích dětí,“ pronesla smutně Christina.
„Nebo třetí. Pamatuješ, jak jel Benny bez Renaty za Kelly do rezervace?“
„Jo,“ přikývla.
„Nechci, aby se to dozvěděl i někdo jiný. Ale Bylo mi divný, že Renata nechce jet taky. Tak jsem za ní jela a...,“
„Ne,“ nemusela doříct větu a Christině to došlo.
„Jo, jako pořád tvrdí, že s ním skončila, ale nevěřím jí,“ koukala přitom Renaty směrem.
„Musíme to říct bráchovi.“
„Ne. To nemůžeme. Je to jejich věc. Víš stejně jako já, že jsou spolu jen kvůli dětem a ehm...,“ odkašlal si. „Benny taky někoho má,“ řekla do ruky. Christina jen vykulila oči. Bože, její rodina je smilstvo samo.
„Když mě omluvíš, půjdu se trochu projít. Jsem z těch informací trochu mimo,“ odešla jako robot.
„Jasně,“ a už si to mířila ke Kylovi. „Ahoj, Tarzane,“ pozdravila s úsměvem. „Hele, Chris není dobře, měl bys jít za ní. Podle všeho, šla tam,“ ukázala za dům. „K jezírku.“ Ani nestihla doříct větu a Kyle se rozešel tím směrem. Spokojeně se usmála. Divné, dokázala zblbnout chlapa pro jinou, ale když si chce najít někoho pro sebe, vždycky od ní utečou.
Když procházel kolem verandy, všimnul si, jak Kelly s Brianem vtrhli do domu ve vášnivém objetí. Ti dva asi potřebují trochu chvilky samoty.
„Chris,“ posadil se vedle ní na konec mola. Máchala si bosá chodidla ve vodě a vstřebávala, co se dozvěděla.
„Kyle, co tu děláš?“ neodpustila si úsměv.
„Monica mi řekla, že ti není dobře. Co je ti?“ strachoval se.
„Ale nic,“ usmála se. „Monica jen trochu přehání. Jen je mi z mojí rodiny smutno. Kelly se právě hádá s Brianem...,“
„No, podle toho co jsem viděl, tak ne. Právě se žhavě líbali a jako dva nadrzenci vpadli do prázdného domu,“ pousmála se.
„Tak to vypadá na usmiřovací sex,“ byla ráda, že to tak dopadlo a že se na Kelly Brian moc dlouho nezlobí. Asi jim skončila šestinedělka, pomyslela si.
„Tak co ti je? Vypadáš smutně,“ také se zul a namočil nohy do studené vody. „Je to ledový,“ stěžoval si.
„Nevím. Benny a Renata se podvádí navzájem a jsou spolu jen kvůli dětem. Ethan bojuje o střídavou péči a já...,“ odfrkla si.
„Co ty?“ díval se na ni ta zvláštně, že se mu nedokázala koukat do očí.
„Jsem z toho smutná, ale zas na jednu stranu už vím, proč jsou mí bratři takový hovada. Myslela jsem si, že nás chrání kvůli mé nemoci, ale tak to není. Jen pro nás chtějí lepší život, než mají oni.“
„Myslíš si, že já bych ti ho nedal?“ pořád se na ni upřeně díval.
„Vím, že s tebou budu mít ten nejhezčí život. Ať už bude sebekratší, bude skvělý.“ Tím, co právě řekla, dala Kylovi jasně najevo, že změnila názor. Že si uvědomila, co je pro ni důležité a co vlastně chce. Chce jeho, chce aby spolu měli rodinu, chce to samé jako on. Usmál se jako ještě nikdy, zajel jí rukou do vlasů a pomalu se k ní přibližoval.
„Miluju tě, Christino,“ šeptl těsně u jejích rtů.
„Miluju tě, Kyle a chci mít s tebou rodinu,“ sakra, kde bylo to její hezky pomalu. Jenže s Kylem to bylo tak, že se nikdy neřídila tím, co měla v plánu. Vždycky se vše zhoršilo. Ale toto se hroutilo moc hezky. Líbilo se jí to.

Tarzan✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat