21.

1.2K 93 29
                                    

„Pš,“ Kyle špulil pusu, když odemkl Christinin byt. „Nesmíme ji vzbudit,“ zasmál se, protože Brianovi právě spadl z hlavy kus něčeho, co si sebou odnesl z popelnice. Když se ho z ní snažil dostat, Brian se zvedl i s popelnicí na hlavě a začal si hrát Na Iron mana. Prý už má taky kovový oblek. Rozeběhnul se a napálil do zdi.
„Vole, páchnu jak coura,“ čuchnul k sobě. Velmi potichu vstoupil do domu.
„Chtělo by to koupel,“ také přičichnul ke svému novému aroma.
„Ja vím, ale mně se nechce,“ šeptal.
„Mně taky ne. Jdeme spát, než se Christina vzbudí.“ A tak usnuli v tom smradlavém oblečení a ani trochu jim to nevadilo. Proč by taky mělo? Oni si večer náramně užili a ani smrad jim nezabrání usnout.

****

Druhý den, kolem jedenácté se Christina probudila. Něco smradlavého se táhlo po jejím domě a po podlaze byly špinavé stopy. Kousek od pokoje pro hosty našla kus novin. Smradlavých a něčím načichlých noviny. Přiklekla k tomu a vzala to do ruky. Odkápnul z nich kousek hnusu, z čehož se Christině zvednul žaludek, ale nepozvracela se.
„Idioti,“ zavrčela, když rozdýchala nevolnost. Otevřela dveře pokoje a hned je zavřela. Smrdělo to tam jako na skládce. Ucpala si nos a začala se dávit. „Já je zabiju!“ tohle už bylo moc. Jako... Chápala, že se kluci chtěli pobavit, ale proč smrdí jako dva bezdomovci, to nechápala a popravdě to radši nechtěla vědět. Prudce otočila hlavu ke vchodovým dveřím, když se ozval zvonek. Nakoukla do kukátka a zděsila se. Policajt. Co ti dva udělali, že má za dveřmi policajta? Honilo se jí v hlavě. Otevřela a roztěkaně se na usmála.
„Dobrý den, slečno,“ strážník na ni ukázal svůj odznak a pak sáhnul do zadní kapsy, odkud vytáhnul dvě fotografie. „Hledám tyhle dva muže. Včera v noci odcizili kolo a zdevastovali ho. Neviděla jste je?“ V Christině to hrklo. Nejradši by kluky udala, ale pokud by to udělala. Kyle by byl v průšvihu. Momentálně si odpykává trest a je v podmínce. Takže, i když jí to štvalo, zalhala.
„Ne, nikdy jsem je neviděla.“
„Uznávám, že ty fotografie jsou dost nekvalitní, ale podívejte se prosím pořádně.“ Měl pravdu. Ty dvě podobizny se klukům vůbec napodobovaly. Kdo je neznal, nepoznal by je.
„Ne, vážně mi nikoho ani nepřipomínají. Je mi líto. Mohu se zeptat, jaké kolo ukradli?“
„Jedno dětské holčičí. Škoda není moc vysoká, ale otec majitelky šílí. Víte, řeknu vám to narovinu. Jste poslední ze sousedů, které se ptám a jako každá, jste nic neviděla. Takže půjdu na stanici sepsat hlášení a hodím tento případ do krabice,“ usmál se na ni. Měl moc hezký úsměv. A popravdě nevypadal vůbec špatně. Hnědé oči. Hnědé vlasy. Milý obličej. Vysoký skoro dva metry a atletická postava. Zahanbeně sklopila zrak a opřela se o dveře.
„Takže to nebudete řešit?“ úsměv mu vrátila.
Naklonil se k ní a zašeptal: „Ne, ale pš,“ přiložil si prst k ústům a mrkl na ni. V tu chvíli Christina totálně zrudla. „Mějte se hezky, slečno,“ s těmi slovy odešel. Christina se ještě podívala na jeho sexy zadek a kousla se do spodního rtu.
„Kanec jeden,“ řekla si pro sebe.
„Já ti dám kance.“ Vylekal ji Kyle, až sebou cukla.
„Ty bys měl děkovat Bohu, že nejsi v dalším průseru. Jak tě mohlo napadnout ukrást kolo malé holky!“ Nejlepší obrana je útok. Tím se řídila.
„To byl Brian.“
„Co jsem byl já?“ i on vyšel z pokoje.
„Bože, smrdíte jak bolavá noha. Do sprchy, hned!“ zařvala a šla otevřít všechna okna.
„Kyle. Pujč mi nějaký oblečení.“
„Nemám. Vzal jsem je pro sebe,“ usmál se.
„Čemu se tlemíš, magore?“
„Christina má moc hezkej župánek. Ten ti bude seknout.“

****

O půl hodiny později seděli všichni tři u snídaně, přičemž Christina s Kylem neskrývali smích. A čemu že se to smáli? Nikomu jinému než Brianovi. Seděl u stolu jen v rudém saténovém županu nad kolena. Kdykoliv se ohnul, poznali kam se schoval Michal Jackson, jak moc byl jeho ohoz krátký. Nic víc na sobě neměl, a to, že mu to vůbec nevadilo, na tom bylo to nejhorší. Dal si nohu přes nohu, uchopil hrnek s kávou a pozvedl malíček. U toho vyfouknul a pohodil hlavou. To už se Kyle málem válel pod stolem smíchy. Když se ti dva sejdou, stojí to vážně za to.
„Kelly mě zabije,“ se strachem řekl a usrknul tekutinu.
„Nezabije, mluvila jsem s ní a dost se bavila. Proč se jí tak bojíš?“ Už dlouho si všímala jeho strachu, když mělo přijít na Kelly. „Že ona tě zbila?“
„Ne, jsi blbá. Nebojím se jí. Bojím se toho, že udělám něco špatně a ona mě opustí,“ řekl na rovinu. „Co jsem si ji vzal a narodila se Sofinka, mám černý myšlenky. Jen čekám, až mi Kelly řekne, že odchází,“ najednou se u něj objevily obavy. Kyle se podíval na Christinu.
„Nevím, proč se tak bojíš, ale podle toho, co vím, je Kelly neskutečně šťastná a moc tě miluje. Tvoje obavy jsou zbytečný, Briane,“ uklidňovala ho Christina. Pak zas někdo zazvonil. „Dneska je to tu, jak v den otevřených dveří.“ Vstala a šla otevřít.
„To jsi ty!“ vykřikla zas opilá Kylovo matka. „To tys nakazila mýho syna, ty děvko!“ než se stihla vzpamatovat, uhodila ji do tváře, až Chrtistina spadla.
„Hej!“ vykřiknul Kyle a už se zvedal od stolu. Jenže než to stihnul, jeho matka Christinu kopla do břicha. „S tebou můj syn dítě mít nebude!“ Christina se automaticky chytila za břicho a zkroutila se do krevety.
„Cos to udělala?“ zařvala Kyle a sklonil se k Christině.
„Kyle, to bolí,“ vzlykla. Nastalo přesně to, čeho se bála. Začala se strašně moc strachovat o své děti.
„Co sis to dovolila?“ postavil se a nenávistně se podíval matce do očí. Pak do ní strčil, až pro změnu upadla ona. Šokovaně se dívala Kylovy do očí.
„Zastáváš se tý děvky?“
„Jediná děvka jsi tady ty,“ ukázal na ni. „Zmiz mi ze života. Seber se a vypadni. Je mi jedno, co s tebou bude, ale jestli jsi ublížila mým dětem, přísahám, že ublížím já tobě. Teď vstaň a vypadni!“ řval na ni. Bylo mu jedno, že je to máma. Ta se na něj podívala, jako by se v ní probudilo svědomí. Na konec udělala, co po ní Kyle chtěl. Kyle vzal Christinu do náruče a utíkal s ní do nemocnice v naději, že je vše v pořádku.

Tarzan✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat