7.

1.4K 90 4
                                    

Christina se probudila dočista bez dechu. Prudce se vyšvihla do sedu a chytila se za srdce. Snažila se najít ztracené plíce a pochopit, co se stalo. Rozhlédla se kolem sebe. Gauč, obývák, samota. Sen, byl to jen sen. Zatraceně živý a neskutečně žhavý sen, jenž jí málem přivedl k šílenství. Tedy ten žhavý okamžik mezi nimi. Na záchodě ji vážně přepadl. Mezi nohama cítila stále šílený tlak a v břiše se jí usadil tunový kámen, který se chtěl dostat ven. Dotkla se tepny na krku a cítila, jako by tam Kyle ze snu zanechal svůj dotek. Věděla, co musí udělat. Potichu vstala a přešla ke své skřínce. Otevřela ji a v hromádce pod tričky našla, co hledala.
„Vine, potřebuju tvou pomoc,“ pošeptala gumovému kamarádovi. Nakoukla ke Kylovo pokoji. Ano, mohl kdykoliv vstát a přistihnout ji, ale ona si potřebovala ulevit, když jí onen sen dostal do takové nálady. Odcupitala zpět pod deku. Uvolnila se, zavřela oči a nechala si vybavit sen. Ten neskutečně živy sen. Jen když se jí zjevil Kylův hluboký pohled, zatímco jí jazykem dráždil klitoris, pohltila ji vlna takového vzrušení, že z ní šlehaly plameny. Sjela s Vinem mezi své nohy a začala si s ním dráždit ono místo. Představovala si, že to je Kyle. Přesně tak, jak to viděla ve snu. Kousla se do rtu a zlehka pohybovala boky. Zapnula vibraci nejdříve na pomalý stupeň, ale i to stačilo k tomu, aby zalapala po dechu. Prsty u nohou se jí kroutily. Tělo se třáslo a srdce bušilo, jako by chtělo vyskočit z hrudy. Zvýšila intenzitu vibrace a zasunula Vina do sebe. V tu chvíli si představila Kyla. Jak klečí s jednou nohou na gauči a druhou má na zemi. Jak ji pevně drží do za boky a tvrdě do ní přirazil. Prohnula se v zádech a vrazila do sebe Vina přesně tak, jak si představila, že to udělal Kyle. Cítila, že orgasmus se blíží. Zvýšila vibraci na maximum. Přirážela boky k imaginárnímu Kylovi. Aniž by si to uvědomila, zvýšila intenzitu svého hlasu. Z úst jí vyšlo hlasité ach a ano a s Bohem na rtech vyvrcholila. Každý sval v těle se stáhnul do té nejpříjemnější bolesti a pak zas pomaloučku polevovaly. Uvolnila se a hlasitě vydechovala.
„Tak tohle bylo něco,“ ozval se hlas, co v místnosti neměl co dělat.
„Ježiši Kriste!“ vykřikla Christina šokem a trhla sebou, až spadla z postele. Natáhla si spodek od pyžama a opatrně nakoukla, jestli tam vážně stojí Kyle. Jen trošku vystrčila hlavu zpoza gauče. Když zjistila, že její domněnky byly pravdivé, zas rychle zalezla zpátky.
„Holka, ty jsi úchyl,“ zadržoval v sobě smích.
„Jdi pryč, prosím. A zapomeň na to, cos viděl,“ chtělo se jí plakat. Taková potupa. Proč jen se nechala unášet touhou? Měla to radši zaspat. Tohle bylo ještě horší, než když si před ním prdla.
„Nikam nejdu. Teď už neusnu.“
„Omlouvám se, pokud jsem ti způsobila noční můry,“ řekla sarkasticky. Zaslechla, jak se k ní blíží zprava, tak rychle po čtyřech utekla vlevo. Jenže on změnil směr a náhle se před ní objevil pár bosých nohou. Otočila se a zas po čtyřech utíkala pryč, ale Kyle ji chytil za boky a lehce, jako by nic nevážila, ji vyzvedl na nohy.
„Žádný noční můry, způsobilas mi erekci na celej život,“ naklonil se k jejímu uchu. Stála k němu zády, takže nemohla vidět, jak moc s ním její představení zamávalo. „Jakmile zavřu oči, uvidím, jak si to děláš sama a hned se mi postaví,“ jeho hlas byl najednou tak hluboký a mužný, že i Christina zápasila se svými pocity.
„Kecáš,“ otočila se k němu.
„Ne. Vidět holku, jak si to dělá sama, je pro chlapa splněný sen,“ mluvil, jako by právě našel lék proti stárnutí.
„Takže jsem ti vlastně splnila sen,“ už se necítila tak trapně. Ne, cítila se ještě hůř.
„Dalo by se to tak nazvat,“ usmál se, až se mu vytvořil ďolíček.
„Dobře,“ odstoupila od něj a dala si ukazováček ke rtům.
„Tohle se mi nelíbí.“
„Mně taky ne. Tys viděl mě, takže já chci na oplátku vidět tebe,“ dala si ruce v bok. Kyle se uchechtnul.
„Ne, nevyhoním si ho před tebou,“ dal ruce do obranného gesta a pomalu od ní odstupoval. Christina šla svůdným krokem k němu.
„To ani nechci, hlupáčku,“ došla až k němu. Začala kolem něj kroužit jako kočka, co se mazlí svému pánovy u nohou. Zastavila se za ním. Přejela dlaněmi po jeho pevných zádech až k ramenům. Měl je tak silná a široká. „Chci, abys mi zatancoval. Myslím, že takový malý striptýz mi to vynahradí,“ pošeptala mu do ucha a pak ho do něj jemně kousla. Kyle se zasmál.
„Ty jsi blázen. Já neumím tancovat,“ nevypadal, že by mu to dvakrát vadilo.
„Ale no tak. Na tohle přeci nemusíš umět tancovat,“ obešla ho. Zas mu byla čelem. „Prosím, chci si taky něco užít.“ Ta holka věděla jak být sexy.
„Dobře, ale připrav se, že po tom, co uvidíš, se tvůj umělej kámoš, bude jmenovat Kyle. Pohodlně se posaď, protože zažiješ něco, co už z paměti nedostaneš,“ zajel jí rukou do vlasů a vtisknul jí pusu na tvář. Tím ji totálně odrovnal. Posadila se tedy na gauč a sledovala Kyla. Popravdě si myslela, že s tím nebude souhlasit, ale Kyle byl podle všeho libový frajer, který prostě musel za každou cenu ukázat jak moc je skvělý. Z rádia začala hrát Sweet dreams a Kyle šel do kuchyně pro židli. Postavil ji do obýváky a pak dotančil k Christině. Kleknul se k ní a dal prudce její kolena od sebe. Christině se zadrhnul dech v krku, když se Kylův trup vmáčknul do jejího klína a následně ji chytil pod zadkem a i s ní se vyzvednul. To vše s pohledem do očí. Chytila se ho pevně rukama kolem krku a nohama kolem pasu. Nesl jí k židli, ale i za tak malý okamžik v ní dokázal vyvolat neskutečnou touhu. Posadil ji na židli. Podíval se jí do očí a postavil se. Rty se mu rozšířily a on udělal něco, co Christina vůbec nečekala. V rychlosti si sundal tričko a hned po tom trenky. Stál před ní jak ho Bůh stvořil a ani trochu se nestyděl. Christina to zvládla za něj. Zakryla si oči šokem.
„Pokud jsi mě chtěla vidět nahýho, stačilo říct, ale jestli sis myslela, že ze sebe udělám debila a budu u toho tancovat jako nějaká štětka, tak jsi se spletla. Já tě viděl, jak si to děláš, tys mě vidíš nahýho. Jsme si kvit,“ a odkráčel s pevným, holým zadečkem zas do své ložnice. Christina za ním otočila hlavu a kochala se pohledem na jeho tělo. Ano, vychcal s ní, ale za ten pohled to stálo.

Tarzan✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat