20.

1.4K 84 25
                                    

„Kyle, Kyle, Pane Bože, Bože můj,“ křičela Christina na celou kancelář. Ležela na stole s nohama od sebe a s Kylovou hlavou mezi svýma nohama. To, co ten člověk dokázal s jazykem, bylo neskutečné. Právě ji přiváděl k třetímu orgasmu. Vlasy měla úplně rozcuchané. Tělo jí hořelo v plamenech pekelných a uvnitř ní zavládl boj vetší, než se kdy v dějinách lidstva sváděl. „Už budu,“ vykřikla a v ten okamžik se roztříštila na malé kousky. Usmívala se, protože Kyle nepřestával. Dál ji dráždil jak jazykem tak prsty.
„Chceš mě cítit v sobě?“ naklonil se nad ni. Usmíval se, protože takhle krásnou ji ještě neviděl. Mlčela. To se mu nelíbilo, takže se vším přestal.
„Co je? Proč jsi přestal?“ opřela se o lokty celá udýchaná.
„Na něco jsem se ptal a chci tvou odpověď,“ mračil se na ni, když stáhla obočí. Pak nad tím mávla rukou a řekla: „Vem si kondom, draku a hop s ním do mě.“ Přesně tohle chtěl slyšet. Učinil teda tak, jak řekla. On sám se nemohl toho okamžiku dočkat. Z první společné noci si ani jeden nic nepamatoval, takže si náramně užíval tento okamžik. Pomalu do ní vstoupil. Zavřel oči a zavrčel jak vlk. Christina mu šla naproti, přitom hlasitě vzdychla.
„Ano, to je ono,“ vykřikla. Pod jeho pohyby se totálně roztékala. Křičela jeho jméno, škrábala ho do zad, až mu na nich zanechala rýhy. Svírala ho mezi svýma nohama. Milovala ho! Nakonec společně vyšplhali až na vrchol. Kyle na ni dopadl svým zpoceným tělem a lapal po dechu.
„Kurva, to teda bylo,“ políbil ji lehce na rameno.
„Jsem totálně, ale totálně vyřízená.“
„Ty,“ prudce k ní zvedl hlavu. „To já všechno odřel.“
„To jo, ale já měla několikanásobný orgasmus se živým člověkem. Víš, jak to pro mě bylo namáhavý?“ Na to se Kyle jen zasmál a políbil ji. Natáhnul k ní ruce a pomohl jí do sedu. Cítila se tak slabá. Jako by byla napuštěná heliem. Vznášela se ve vzduchu, přitom stála pevně nohama na zemi. „Strašně moc ti děkuju,“ skočila mu kolem krku a pevně ho objala. „Ani nevíš, co jsi teď udělal. Tohle je...,“ pokrčila rameny a zahihňala se jako nána.
„Chci, abys věděla, že to s tebou myslím vážně,“ chytil její obličej do dlaní a naposledy ji políbil. Pak už ho šla doprovodit ke dveřím. Otevřela a zůstala stát s otevřenou pusou. Rychle zavřela dveře a vrazila Kylovi facku.
„Debile!“
„Promiň, nějak jsem zapomněl, že tam jsou,“ smál se.
„Mám čekárnu plnou lidí!“ hlas ji povyskočil.
„No,“ řekl jenom.
„A řvala jsem tu jak kráva,“ zas použila ten svůj pisklavý has.
„No,“ pokrčil rameny a snažil se zamaskovat cukající se koutky.
„Bože, já se z tebe poseru.“
„Ale, před chvilkou sis to užívala a dokonce jsi mi děkovala, tak nevěš hlavu, pá,“ políbil ji a škodolibě se zasmál.
„Prosimtě, řekni všem, ať jdou domů, že dneska končím.“ Ne, nemůže se těm lidem podívat do očí.

****

Na večer měl Kyle domluvenou tak zvanou chlastačku. Rozhodl se zůstat přes noc u Christiny. Nemohl pochopit, proč má tak velký byt.

„K čemu ti je tolik prostoru?“ procházel čistý a prostorný byt. Dalo by se říct, že záviděl.
„Protože, když jsem se stěhovala od našich, chtěla jsem něco, co budu mít napořád. Nechtěla jsem se stěhovat. Takhle. Věděla jsem, že normální život pro mě není, ale děti jsem i tak chtěla. Mohla by mi je odnosit náhradní matka, nebo bych mohla nějaký adoptovat. I když s mou diagnózou je šance mizivá, ale kdo ví,“ pokrčila rameny a posadila se na černý gauč stavěny do účka.
„Takže jsi myslela na budoucnost?“ posadil se vedle ní.
„Jo,“ s úlevou si na něj položila nohy. Hned jí je začal masírovat.
„Mám zůstat s tebou?“ zeptal se.
„Ne, Brian se na to těší a já ti nechci v ničem branit. Běž a bav se,” naklonila se k němu a sama od sebe ho políbila, což Kyla mile překvapilo. Usmál se a polibek prohloubil. Když už Christininy hormony hlásily na poplach, ozval se zvonek. Oba si hlasitě povzdechli a Kyle šel otevřít.
„Paříme!“ zařval Brian, jen co vešel do domu.
„Čau,“ pozdravila ho Christina.
„Nazdar,“ vypadal natěšeně.
„Ty jsi na tu pařbu nějakej nadrženej,“
poplácal ho po rameni.
„Nediv se, jsem táta a krom přebalování neznám nic. Když Kelly nekojí, jeji kozy nevidim a že je teď ma luxusní, ale mám k nim zákaz. Prej je divný, abych je žužlal, když z nich Sofinka pije.“
„Já jsem slyšela něco jinýho,“ ozvala se Christina a začala v sobě dusit smích.
„Mlč,“ výhružně na ni ukázal prstem. Moc dobře věděl, o co šlo.
„Tak tohle mě zajímá,“ Kyle si založil ruce na prsou a pozvedl jeden koutek. Brian vydechnul a spustil ramena.
„No, tak jsem ochutnal,“ roztáhnul ruce, které měl v kapsách od kožené bundy.
„Co?“ Kyle nechápal a Christina se dusila smíchem.
„Mlíko, ochutnal jsem ho a Kelly se nasrala. Říkal jsem, že je přecitlivělá.“
„Kámo, jsi fakt debil,“ poplácal ho po rameni a pak se šel rozloučit s Chris. „Nevím, na jak dlouho to s ním bude, vidíš, jak je šťastnej, že jde ven...,“
„Ehm, jsem jen metr od tebe. Slyším tě.“
„Nečekej na mě, pá,“ políbil ji a odešel.

****

Alkohol tekl proudem. Kyle i Brian už byly úplně na hadry, ale to jim nebránilo pít dál. Probrali rodičovství. Kyle se svěřil s tím, co se dnes mezi ním a Christinou stalo. Brian už neměl debilní kecy, i když se trochu zarazil, ale jakmile mu Kyle řekl o plné čekárně lidí, začal se smát.

Když po svých odcházeli ke Christině, kde se rozhodl Brian přespat, aby prý nebudil Sofii. Kely napsal nějaký hlavolam, který považoval za SMS.
„Prwapum i tcoi swhty,“ četl nahlas Kyle. „Co to jako ma být?“ smál se.
„Přespím u tvojí ségry,“ vysvětlil.
„Tak přesně tohle to není.“
„Hele, kolo,“ zarazil se Brian a ukázal na dětské holčičí růžové kolo s košickém na řídítkách.
„A co jako?“ nechápal Kyle.
„Svezeme se, není zamčený. Už si ani nepamatuju, kdy jsem naposledy jel na kole,“ poplácal Kyla do hrudi. „Řídím.“

****

„To nefunguje,“ rozčiloval se Kyle. Snažil se dostat svůj zadek na malá řídítka, ale vždy akorát spadl, zatímco Brina měl na hlavě bílou helmu s růžovými květy, která mu byla malá. „Dej mi tu helmu, nebo spadnu zabiju se,“ konečně se mu podařilo nasednou.
„Zapomeň, koukej, jak mi sekne,“ zatvářil se jako princezna.
„Jedem,“ jen to Kyle dořekl, Brian se odrazil z kopce a snažil se šlapat, ale šlapky byly moc malé a jeho nohy nedokázaly dělat co měly.
„Brzdi, vole. Před náma je popelnice!“ otočil se na Briana.
„Nejde to, sedíš na brzdách,“ křičel a snažil se brzdit nohama, ale pozdě. Naraz byl tak silný, že Kyle vyletěl do vzduchu a skončil mezi odpadkovými pytly a Brian zapadl hlavou do popelnice. Hlavně, že se oba mohli počůrat smíchem.

Tarzan✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat