11.

1.5K 87 11
                                    

Kylovy byly přiděleny noční hlídky. Samosebou, že z toho dvakrát nadšený nebyl, ale co mohl dělat. Mohl třeba ukecat Christinu. Šel to hned zkusit. Bez klepání vstoupil do její chat
„Christino.“ Nikde nikdo. Ale z horního patra zaslechl, jak si někdo zpívá. Pokračoval po schodech, ale na posledním se zastavil. Zíral na Christinin vrtící se zadek. Holý zadek. Zpívala si Katy Perry E.T. A do toho tančila. Tělo měla pokryté kapkami vody a vlasy smotané v ručníku, který jí zrovna spadl, čímž jí vytvořil neodolatelný vzhled. Sledoval každou sebemenší linii jejího dokonalého, sametového těla. To, jak se pohybuje do rytmu melodie vycházející z jejích úst. Kyle zkameněl nad její dokonalostí. Doslova zapomněl, co chtěl. Očarovala ho. Sledoval, jak vsunuje jednu nohu do kalhotek a následně i druhou. Jak si tu tenkou látku navléká vzhůru, aby zakryla své intimnosti. Pomalu začal couvat zpátky. Něco ho tlačilo na hrudi a on věděl, že to, co cítí není správné. Že to prostě cítit nesmí. Nemůže na ni myslet jako na tu, která se mu líbí a bojí se toho, až mu odejde ze života - a že ona odejde. Je s ním jen proto, aby se necítil zle, aby jeho čekání nebylo plné slz a deprese.

****

Vyšel na čerstvý vzduch. V hlavě měl písničku, co si zpívala. Začal si ji broukat, zatímco obcházel tábor. Už byl skoro na konci, když zaslechl hihnání. Zahlédl za poslední chatkou dvojici, jak si vyměňují sliny.
„Co se tady děje!“ ze srandy zařval. Dvojice od sebe odskočila.
„My jsme jen...,“ koktal mladík.
„No ty co?“ čekal, co z něj vyleze, přitom nemohl z tváře sundat ten připitomělý úsměv.
„On jen...,“ snažila se mu pomoci dívka.
„Nechte toho a radši mazejte do postele, pokud já vím, tak už má být dvacet minut večerka,“ podíval se na hodinky.
„Ano pane,“ kývli a rychle odešli. Kyle se začal smát. Sám si vybavil, jak se i on takhle v mládí muchloval s holkami. Padla na něj nostalgie.
„Ale, ale ale, takhle bránit mladé lásce,“ Monica stála kousek opodál s rukama zkříženýma na prsou a kroutila hlavou.
„Ještě jí udělá dítě a já za to ponesu zodpovědnost. Ne, to odmítám.“
„Hm, zodpovědný chlap. To se dnes už nevidí. Skončils prohlídku?“
„Jo,“ přikývnul, ačkoli to nebyla pravda.
„Tak pojď. Máme u jídelny malou párty,“ přešla k němu a omotala mu ruku kolem paže. „Řekni mi, co máš s Chris,“ natiskla se k němu, ale nebylo to flirtovací gesto. Šlo spíše o to, dostat z něj informace.
„Nic, jsme jen přátelé,“ koukal přímo před sebe, aby se vyhnul jejímu pohledu, protože Monica patřila k těm lidem, před kterými neutajíte vůbec nic. Prostě to z vás dostanou, aniž by jste věděli jak.
„To vyprávěj holubům na střeše. Chlap není s holkou jen kamarád. Tak to prostě nefunguje. Opačná pohlaví na to nejsou stavěný. To je chemie,“ pokrčila rameny, přičemž ho vedla dál. Kousek od nich šel vidět oheň a u něj několik lidí.
„Co jsi zač? Amor?“
„Ne. Za prvé jsem žena, a my prostě poznáme, když se muž na ženu dívá jinak. A ty se díváš jinak. A za druhé jsem učitelka na prvním stupni základní školy,“ vyslovila pyšně.
„Aha, to leccos vysvětluje, ale stejně se mýlíš. Já s Chris nic nemám a myslím si, že moc dobře víš, že ani mít nemůžu,“ zastavil se a podíval se jí do očí. To, že jí právě nepřímo přiznal, že ví o její nemoci, Monicu překvapilo.
„Řekla ti to?“ posmutněla.
„Jo,“ poškrábal se na hlavě a nakouknul k ohništi, kde seděla i Christina a odkud se nesl její roztomilý smích. „I jak se jí to stalo. Víš, kdyby nebyla nemocná, neváhal bych, protože ona je prostě skvělá, i když mi pije krev, ale vem si jen to, co dělá. Ten její azylák a tohle. Má obrovské srdce, napříč tomu, co špatného ji potkalo. Jen být s ní, je velké riziko,“ začal mluvit až moc. Než si cokoli uvědomil, řekl věci, které doposud držel v sobě a které nikdy neměl říct nahlas.
„Takže, i když bys ji třebas miloval, nedáš jí šanci, protože se bojíš?“ zeptala se, zda to dobře pochopila.
„Jo. Každý by se přeci bál. Tohle není chřipka. A jen tak mimochodem, neřekl jsem, že ji miluju, jen že ji obdivuju. Takže přestaň dělat z komára velblouda a pojď, nebo si naši samotu někdo špatně vyloží,“ šel napřed.
„Počkej, jak to myslíš. Jako že by mohla Chris žárlit?“ běžela za ním.
„Nech už toho.“

****

Párty u ohýnku se docela rozjela zvláště potom, co už v sobě měl každý nejméně pět piv a několik porcí opečených buřtů. Erika se rozhodla, že všem ukáže, jak si jako malá hrála na domorodce. Svou bledou tvář si pomazala popelem a rozcuchala si vlasy. Mezi ně dostala kousek klacku a pak začala tančit pochybné tance kolem ohně. Všem tím způsobila záchvat smíchu.
„Byla jsem dost vynalézavé dítě, to musíte uznat,“ posadila se vedle Jeana, který stále žužlal druhé pivo.
„Umpalumpo, bojíš se že kdyby sis dal ještě jedno, mohlo by tě to opít?“ Kyle zase začal provokovat. Christina se na něj podívala na znamení toho, aby se zklidnil a nekazil zábavu.
„Vtipný, Kyle, ale musím přiznat, že se mě moje dcera nedávno zeptala, proč ona musí mít v autě podsedák a já ne,“ jakmile tohle vyslovil, všichni se rozesmáli na plné kolo.
„Kolik jí je?“ zeptal se Kyle.
„Osm a je o hlavu menší než já,“ ucucnul z piva. Na to Kyle neměl co říct. Nikdo k tomu nic neřekl. Najednou nastalo takové to trapné ticho, kdy víte, že máte promluvit, ale nějak vám nejdou slova přes pusu.
„No nic, já už půjdu spát, jsem unavená,“ rozsekla to Christina.
„Já jdu taky, doprovodím tě,“ nabídl se Kyle. Rozloučili se s ostatními a pomalu šli k chatce.
„Jak se ti tu líbí?“ nahodila konverzaci.
„Příroda není můj kamarád,“ přiznal se.
„Alergie?“
„Jo.“
„Skoč si zítra na ošetřovnu, měli by tam mít něco na zklidnění. Tak já jsem tady, dobrou,“ zastavila se u schodů. Kyle se zadíval na chatku. Hned se mu vybavil obrázek jejího nahého těla. Pak se kouknul zpět na Christinu. Ta se lehce usmívala, což donutilo k úsměvu i jeho.
„Dobrou,“ řekl jenom a odešel, přitom se pral s chtíčem ji políbil. Jenže, co by tomu řekla? Jak by reagovala? Když už odemykala, zastavil se a vrátil se k ni. Bez jediného slova jí zajel rukou do vlasů a druhou jí uchopil za zády. Pevně si ji přitisknul k tělu a následně s ní spojil rty. Netušil, co dělá, ale něco v něm toužilo po tomhle už moc dlouho. Christina nejdřív polekaně vyjekla, ale pak se nechala unášet jeho nebesky hebkými rty. Podvolila se mu. Opřela se o dřevěnou konstrukci, přičemž se k ní Kyle nalepil tělo na tělo. Jeho velké dlaně jí jezdily po zádech s takovou lehkostí, že měla pocit, jako by levitovali ve vzduchu. Jazykem bloudil v jejích ústech tak mršně, že jí z toho rozbolel klín. Pokud odejde a nechá jí v tom, je víc než jasné, že jeho práci bude muset dodělat Vin. Odcucnul se od jejích rtů, které vibrovaly příjemnou bolestí. Opřel si čelo o její a hlasitě do sebe nabíral vzduch. Oči měl zavřené, když řekl: „Tak tedy dobrou noc,“ otevřel víčka a podíval se jí do očí. Usmál se a pak jednoduše odešel. Zanechal tam Christinu totálně v prdeli z toho, co právě udělal. Dívala se na jeho vzdalující se záda a snažila se to pochopit. Nepochopila a asi nikdy nepochopí.

Tarzan✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat