6.

1.4K 93 13
                                    

Žití s chlapem, je celkem dost dobrá věc. Má své plusy. Jako třeba. Když někam nedosáhnete, on vám to podá. Když potřebujete něco opravit, on to spraví. Když se cítíte sama, on je tu, abyste se tak necítila. Když máte vztek, vybijete si ho na něj, aniž byste se musela omluvit, protože to prostě odvane vzduch a za chvilku je všechno v pořádku. Pijete spolu kávu a povídáte si, jako byste se ani nepohádali. Jenže kde jsou plusy, tam jsou i mínusy. Nemůžete se jen tak procházet nahá po bytě. Ne pokud ten muž není váš přítel. A když je to takový frajer jako Kyle, musíte pokaždé vypadat skvěle. Jednoduše si přivstanete a podniknete určité kroky, abyste vypadala aspoň trochu jako člověk, i když víte, že mezi vámi nikdy k ničemu nedojde. Jenže vy prostě chcete, aby se za vámi otočil a sledoval vás. Aby si všimnul, že jste vůbec naživu. Nejhorší na celé této situaci je asi toaleta. Dáma nikdy nevykonává velkou potřebu před mužem, pokud s ním minimálně rok nechodí, půl roku nežije, a neslyšela ho nejméně pětkrát denně prdnout. To byl také další důvod, proč si Christina každé ráno přivstala.
Věděla, že Kyle si rád přispí, takže spokojeně přešla na toaletu, přitom si zívla a škrábala se na vrabčím hnízdě místo vlasů. Stáhla spodek od pyžama a kecla na prkénko. Jen dosedla vyletěl z ní hlasitý duch.
„No do hajzlu, poprvý si přede mnou usrala holka,“ řekl zděšeně Kyle. Kolem pasu měl ručník a z těla mu kapala voda. Vypadal jak Zeus. Se svými vlasy, které momentálně stály všemi směry. Strništěm, ostrou bradou, hlubokým pohledem a neskutečným tělem.
„Co tady děláš?“ vyjekla. Ani si ho nevšimla. Kde se tam vzal? Proč nespí? Tváře jí zrudly pod návalem studu. Vždyť právě seděla na toaletě, prdla si a on ji slyšel. Dokonce ji i viděl. A směje se. „Vypadni, zmiz okamžitě vypadni!“ křičela, přitom se snažila zmenšit do takové velikosti, aby nešla vidět.
„Promiň, ale tohle je moje koupelna, ale pokud po tom vážně toužíš, jen si vezmu své věci a jdu,“ pomalu, a se smíchem, se plížil k ní. Našlapoval opatrně, jako by na podlaze byly rozložené miny. „Bože, ty páchneš,“ ovál si před nosem a rozesmál se ještě víc.
„Okamžitě ven!“ vykřikla tak hlasitě, že se na nějaké věci radši vykašlal a zmizel, ale Christině neunikl jeho záchvat smíchu. Rozhodla se, že z koupelny nevyjde, dokud Kyle neodejde z bytu. Pak se odstěhuje na Venuši, tam jsou prý jen ženy, a bude mít klid.
Po několika minutách si uvědomila, že zamykat se v koupelně a stěhovat se na jinou planetu, není tak dobrej nápad. Že se vlastně nic nestalo. Odemkla a vyšla ven, ale jen se její hlava objevila mezi dveřmi, zaslechla Kylův záchvat smíchu.
„Strášná prdel. Jako byste mohli prdět jen vy - muži,“ prošla kolem něj se vztyčenou bradou.
„Ještě žádná baba si přede mnou neprdla.“
„Všechno musí být jednou poprvé,“ napustila si do sklenky vodu. Kyle šel k ní. Na tváři mu pořád hrál ten odporně krásný úsměv. Nevydržela to a prskla mu do něj zbytek nevypité vody. Kyle se zarazil. Tohle nečekal.
„Prdlavko, tak tohle jsi přehnala. Jsem už vykoupanej,“ stíral si z obličeje vodu.
„No a co, je to jen voda,“ pokrčila rameny. „Nemáš se mi posmívat. Jsem dáma, vole.“ Kyle se uchechtnul.
„Jasně. Dáma prdlavka obecná.“ To Christinu naštvalo. Napustila do sklenky další vodu a naznačila, že ho zas poleje.
„To neuděláš,“ natáhnul k ní prudce ruku a chtěl jí sklenku ukrást, ale Christina na něj stihla vodu vylít. „Udělalas to,“ z obličeje mu kapala voda. Chytil ji za obě ruce, prudce ji otočil k sobě zády, předklonil jí hlavu do umyvadla a pustil vodu. Studenou.
„Debile! Teče mi to za triko!“ snažila se dostat z jeho sevření všemožným kroucením.
„Ještě chvilku se tak kruť a neručím za sebe,“ prvně ho nechápala, ale když si uvědomila co a jak, začala se smát.
„Neříkej, že tě tohle vzrušuje,“ trochu zakroutila boky. Kyle jen zavrčel. Najednou se v Christině probudilo něco, co už dlouho dobu potlačovala. Žaludek se jí scvrknul do velikosti fazole. V podbříšku se rozletěl roj motýlů na extázi a mezi nohama pocítila příjemnou bolest. Zarazila se, když jí Kyle zajel prsty do vlasů a tvrdě za ně zatahal, až se její hlava dostala trochu výš. Vzrušeně vyjekla. Zavřela oči a hlasitě polkla. Neměla ani ponětí, co to Kyle dělá, ale najednou jeho ruka sjela pod výstřih a jeho jazyk jí dráždil na krku. On snad zapomněl, jaký má problém. Palcem přejel po vystouplé, tvrdé bradavce. Jemně a smyslně. Skousla si ret a zadkem se natlačila na jeho erekci. Vzrušeně zavrčel a začal sát pokožku na krku. Jednou rukou jí stále laskal prso, které se mu vešlo přesně do dlaně. Jako by byly stvořená do jeho velkých rukou. Druhou dlaň pomalu přesouval ke zdroji všemu tomu šílenství, co se v ní odehrávalo. Čím blíže mu byl, tím hlasitěji dýchala. Už se prsty dotýkal gumy tepláků. Zatajila dech, když se dostal pod látku. Zavřela oči a opřela se o jeho pevnou hruď. Pokožka mu hořela touhou, stejně jako jí. Ještě kousek a bude to. Chtěla, aby se jí dotýkal. Chtěla cítit jeho hrubé prsty na svém nejcitlivějším místě na těle. Chtěla ho ochutnat, ale když už chyběl jen kousek, uhodil do ní blesk pravdy. Nemůže. I když moc chce, nemůže ho vystavit dalšímu nebezpečí.
„Ne!“ odtrhla se od něj. „Tohle nemůžeme. Je to nebezpečné,“ hlas měla touhou ochraptěný. Do očí se jí nahrnuly slzy a tělo se třáslo, protože nedostalo, co chtělo. Na vteřinu se mu podívala do očí. I on zapomněl. Viděla to na něm. „Promiň, musím odejít,“ už skoro plakala, když kolem něho prošla.
„Počkej,“ chytil ji za ruku a stáhnul k sobě. Podíval se jí hluboko do očí a prstem zastrčil pramen neposedných vlasů za ucho. „Co kdybych ti dal něco, co sis dlouho odpírala?“ svůdně mrkl.
„Nejde to. Nechci tě ohrozit víc než jsem tě ohrozila. Prostě se s tebou nemůžu vyspat, i když strašně chci.“
„Nech to na mně. Znám věci, které tě přivedou k šílenství a jsou bezpečný,“ sklonil se a chytil její zadek do svých rukou. Vyzvednul ji na sebe a řekl: „Už držíš půst dlouho,“ a políbil ji.
Cestou do jeho ložnice se Christina prala sama se sebou. Nechtěla být nezodpovědná. Nechtěla riskovat. Ale zas strašně dlouho toužila po někom, kdo se nebude bát dotknout se jí. Ano, sex je pasé, ale jsou i jiné možnosti a zdá se, že Kyla to dost láká.
Dopadla na postel. Hned na sobě cítila jeho tělo.
Zavřela oči a nemyslela na nic jiného na tento okamžik. V hlavě ji zněl vlastní hlas. Řítíš se do pěknýho průseru, tak zavři oči a užívej si to.

Tarzan✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat