26.

303 21 4
                                    

Estefelé úgy döntöttünk, hogy elindulunk sétálni, mivel még elég jó az idő, annak ellenére, hogy már besötétedett.

Mi négyen, kéz a kézben indultunk el egy szimpatikus irányba. Gyönyörű volt, az ég, mi rózsaszínes árnyalatban pompázott. Alatta a tengeren néha-néha visszatükröződött a lemenő nap sugara, mi még tökéletesebbé tette az egész helyzetet.

- Nem is tudtam, hogy ilyen közel vagyunk a tengerhez - szólaltam meg Charlie kezét szorongatva, miközben megálltunk a tenger partján, s onnan bámultunk mindent.

- Igen, sok mindent nem láttátok még itt. Mi már többször jártunk erre nyaralás céljából. Ez a kedvenc hotelünk, bár gondolkoztunk azon is, hogy nyaralót veszünk, és nem kell annyit költeni - szólal meg Leo mellőlem, oldalán Megannal, ki szintén csillogó szemekkel pásztázza a tájat.

- Tényleg? - kapja barátjára a féjét, ki bólint, majd egy óvatos puszit nyom a lány hajába.

- Komolyan? - fordulok immáron én Charlie felé.

- Igen, de nem jutottunk dűlőre - mosolyodott el, majd elengedte a kezemet, s inkább átölelt.

Vidáman bújtam hozzá, szinte felüdülésként. Nem tudom, hirtelen mitől lettem ennyire boldog. Nem mondott semmi különöset.

Nem tudom, meddig állhatunk ott, nézve a panorámát, egymást ölelve, de a levegő egyre jobban lehűlt. Szinte már fáztam, mikor a hűvös levegő a bőrömhöz ért.

- Menjünk, mert megfáztok - simogatta meg a derekamat Charls, majd újra megfogta a kezem, s biccentett Leoéknak.

Elindultunk visszafelé, bár már mozgásban voltam, nem érzékeltem a hideget, ám amint felértünk a lakosztályba, megtudtuk, hogy csak 18 fok volt, ami Los Angeleshez képest annyira nem kevés, de nem is sok.

A bőröm, az itt tartózkodás alatt, hozzászokott valamennyire a forró levegőhöz, így furcsa volt a hűvös ismételten.

Mindenki lezuhanyzott, megettük a maradék, ebédeől hagyott ételt, aztán elvonultunk aludni.

Személy szerint én nem tudtam aludni, így forgolódtam egy ideig, de végül Charlie karjaiban megtaláltam a békés, mozgástalan nyugvópontomat. Az álom hamarabb elnyomott, mint számítottam. Tényleg ilyen lenne az éjszaka, egy általad szeretett személy mellett?

Egymásra hangolva (Bars a. Melody ff.) [BEFEJEZETT]Where stories live. Discover now