15

13 3 0
                                    

    M-am săturat de viață. Pot să mor? Cum pot să fac asta? Știu! Caut pe Google!

    - Mo-dalită-ți de sinu-cide-re fă-ră dure-re, mormăi eu. „Vă prezentăm o gamă largă de produse cosmetice destinate întineririi pielii dvs. Cinci modalități să pari mai tânără!" Nu e tocmai ce caut eu. Altceva. „Real Madrid a câștigat meciul cu Bayern Munich cu 2-1! Vezi aici declarația lui Cristiano Ronaldo! ->" Uneori, Google-ul îți dă niște informații care te salvează de la o catastrofă, dar altădată, e stupid.

   Cum spuneam, mor. Simplu, mor. Viața mea nu mai are sens! Asta sună ca o copilă de 14 ani care suferă după o despărțire... 

    Viața, după ce că te face să faci niște rahaturi, îți mai dă și o rangă în cap, de ce să nu te înfunzi din ce în ce mai tare? 

   Sunt destul de matură să înțeleg că nu primim întotdeauna ceea ce vrem, că viața nu e doar roz, că ne mai dăm și singuri cu capul de pereți când trebuie, dar eu nu vreau să mă dau cu capul de pereții unei celule infecte. 

    Doamne, nu am fost niciodată prea credincioasă, nu prea m-am dus eu la biserică, nu am ținut post, dar iartă-mă! Ajută-mă să trec peste asta, și nu-mi da chiar 20 de ani, dă-mi 2,3,4 ani, nu mă supăr! 

   De Dimitri mi-a trecut deja. Încep să cred că are dreptate. Trebuie să-mi iau viața în mâini și să mă descurc singură. 

   În aceste ultime 3 zile, vreau să mă sinucid. 

COD ROȘU ÎN F.B.I.Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum