Are you threading me?

1.8K 51 56
                                    

TAK TIL @Bitchen_ for ideen om at Adrianna bliver kidnappet!

Adrian

"Her eyes are like drugs and oh god I think I'm addicted."


Hun opfører sig ret sært?" Jeg kigger tilbage på Adrianna, som lige har efterladt kantinen. Måske har det noget med Evelyn at gøre? Men jeg har aldrig set Evelyn, så bange? Hun kiggede hele tiden over hendes skulder, mon nogen holder øje med hende?

"Vi burde nok se til hende." Jeg rejser mig op, og det gør de andre også. Jeg vil ikke lyve, jeg er ret bekymret for hende, hun har ligesom være meget fraværende, det kunne også godt være noget med hendes mor. Hun tænker, nok at hun vil tilbage hjem.

Vi går ud af kantinen, og går som en hel bande efter Adrianna. Sjovt. "Han er fandme forelsket i hende, siden han hele tiden render efter hende." Jeg kigger på William, som bare trækker på skuldrene. Han har nok ret alligevel, jeg kan ikke få hende ud af mit hoved.

"Adrian kig op," hvisker Troy i mit ører. Jeg kigger op, og der står hun. Jeg kigger på hendes skab, og min kæbe falder til jorden. "Adrianna?" Jeg bliver ved med at kalde på hende, men hun står bare og kigger på det blå og røde skab.

Jeg træder et skridt frem, men hun bevæger sig. Der er en ting alle ved omkring Adrianna, hvis hun er sur, har du bare med at stoppe trække vejret, ellers kommer hun efter dig. Hun åbner skabet selvom det stadig drypper, tager hendes taske og telefonen ud.

Jeg går direkte over til hende, da vi alle bare venter, på hun vil sige noget, eller idet mindste råbe af os. "Er du okay?" Hvorfor spurgte jeg også om det, jeg burde jo allerede kende svaret. "Du behøver ikke en gang at svare, selvfølgelig er du ikke okay."

Hun vender sig mod mig med et smil, det er ikke et godt tegn. "Jeg har det fint, når jeg finder den skyldige," siger hun snedigt. Jeg ved, at Adrianna har mange fjender, men at de ville gå så langt er sindsygt.

"Hvordan finder du ud af det?" Hun virker anerledes, ikke på den dårlige måde, nej, det er som om hun er blevet stærkere. Hun manglede bare nogen, til at tænde ilden i hende, og nu hvor den er tændt, stopper hun ikke før, hun har fået al hendes vrede ud.

"Lad os starte med Evelyn, hun ved sikkert en masse." Det giver egentlig mening, siden Evelyn advarede Adrianna, hun ved noget. "Godt tænkt smukke."

Jeg har ikke noget imod, at Adrianna vil få sandheden, og måske - måske ikke - dræbe personen som gjorde det her. Måske dræber jeg selv personen. Vi tager alle tilbage til kantinen, og det samme sekund vi åbner dørene, er alles øjne på os.

Adrianna tøver ikke, før hun går over til Evelyn, man kan sagtens se hun er vred, og jeg håber for Evelyns skyld, at hun ikke modsiger Adrianna. Selvom det kunne være ret sjovt, at se Adriannas reaktion på det.

Men det sidste der skal ske, er at Adrianna bliver smidt ud af skolen, fordi hun slog inspektørens datter. Det ville nok ikke se godt ud på hende universitets ansøgning.

"Evelyn, du har fem sekunder til at fortælle mig hvad fanden der sker!" Adrianna står lige op over Evelyn, og man kan sagtens se hendes frygt gennem øjnene. Jeg kender Evelyn, jeg har haft et par nætter med hende, og hun er stædig!

Bad boy's secretWhere stories live. Discover now