Kapitel 37

44 2 0
                                    

Nogle måneder senere

Abbigale's synsvinkel

Jeg sider i stuen og enlig efter 2 timer med og prøve og få Justin til og falde i søvn sover han. Jeg sætter min ynglings film på og spiser is. Jeg taber min ske og håber på Justin ikke hørte det stille stille og han græder igen, jeg går op og tar ham op at hans tremmeseng. Jeg trøster ham og gir ham ren ble og tøj på. Jeg går ned i køknet med ham. Jeg prøver igen og få ham til og sove men han begynder og græde mere. "Shh" tysser jeg og vugger ham frem og tilbage. Hjælp en eller anden hjælp
Ring til din mor
Oh thank god du tilbage og hvad nej
Gør det nu hun tog sig af dig eller os?
Okay jeg ringer.
Bib bib "ja hallo" siger hun "mor hjælp" siger jeg på randen til og græde og Justin græder mere "er det Justin der græder" spørg hun "ja og det har han gjordt i en time og jeg græder snart selv" siger jeg "har du givet ham ny ble" spørg hun "ja" "flaske" "ja ja ja og alt det andet der står i forældre bogen" siger jeg vi snakket og kom ikke frem til noget vi sagde farvel og jeg tænkte på hvad jeg ku gøre med Justin. Døren går op og ind kommer Calum, han smiler men det falmer da han ser Justin græde og jeg selv er ved det. Han tar hurtigt Justin og hvisker et eller andet til ham og går ud i køknet, der blev stille så jeg gik ud i køknet og så Calum stå med en sovende Justin der havde sin sutteklud i sin lille favn "hvordan kunne jeg glemme det" spørg jeg "det okay kom her" siger han og holder sin arm ud. Jeg går der over og han trækker mig indtil ham. "Hvor lang tid har han grædt" spørg Calum "lidt over en time" siger jeg og tar Justin og går mod hans tremmeseng "du ser træt ud, lad os få dig i seng" siger han og kysser min kind, jeg nikker og vi går ind i vores seng og tar nat tøj på. Jeg ligger mig tæt op af ham og falder i søvn.

Calum's synsvinkel

Jeg ligger og nusser Abbigale's kind, Justin begynder og skrige så jeg går ind til ham. Jeg tror der er noget galt han græder normalt ikke, og slet ik så meget. Jeg kigger på ham og ser han er ved og få tænder, det der for jeg tar et af hans tygge legetøj og gir ham det han stopper med og græde. Jeg tar ham og går ned i køknet med ham og varmer en flaske.

My maybe crazy life Where stories live. Discover now