Kapitel 5

108 2 0
                                    

Abbigale synsvinkel

1 time efter drengene kom

Okay, drengene er lige begyndt og finde sovepladser, mig og Kaja er på vej ned og spille FIFA. Vi elsker fifa os to. Men vi skal igennem køjerne for og komme derned. Pis. Så skal vi forbi drengene. Vi kan høre dem skændes lidt om sovepladserne. Fuck jeg hader når folk skændes, det gjorde min mor og far før min far tog hans ting og skred. Jeg kan mærke tårne presse på og den første tåre forlader min øjen krog. Kaja ser det heldigvis ikke. Misforstå mig ikke men det kun Fiona der har set mig græde, de andre har ikke set mig græde før og sådan skal det helst fortsætte. Vi åbner døren ind til drengene. Jeg har stadig tåre i øjnene. Jeg håber ik de lægger mærke til det. Men hvem vil ligge mærke til mig når jeg er sammen med Kaja. Kaja rømmer sig så de lægger mærke til os og de rykker sig så vi kan komme forbi, jeg tror ham der Harold eller hvad han hed et eller andet med H. Fuck han må ikke se mig græde. Jeg løber det sidste stykke ind til FIFAen. Åh FIFA det eneste der ikke kan forlade mig. "Hva så, skal vi spille sammen eller mod hinanden" spørg Kaja. "Sammen vi begge to dårlige taber" jeg griner det sidste. "Ja lad os" ham der Harold kommer ind sammen med Louise. Tror jeg han hed. Åhh jeg er så dårlig til navne. De sætter sig i sofaen sammen med os. "Lort" råber mig og Kaja i kor da det andet hold scoret. Ham der Louis tror jeg fik et chok og den anden griner bare af os. "Hvad Fuck laver du, bøsse" skælder jeg Kaja ud. "Chill" siger Kaja. "Jaja" brummer jeg. De der Harold og Louis sider og snakker om et eller andet. Mig og Kaja blev færdig med vores FIFA. Og beslutter og snakke med de to. "Hvad har i at familie" spørg Kaja. "Jo jeg har min mor og min store søster Gemma." Siger Harold. "Og jeg har min mor og fire mindre søskende." Siger Louis. "Hvad med jer" spørg Harold. Ej jeg skal finde ud af hvad han heder for han hedder sku da ik Harold, det blir sku bare krøltop. Det gør mig lidt trist og snakke om familier når begge mine forældre skred og jeg er enebarn fordi min søster dræbt sig selv. "Jo altså jeg har min mor og far, min storebror Jack og min lille søster Ofelia." Siger Kaja. Og de to drenge kigger afvendtene over på mig det samme gør Kaja hva Fuck hun ved jo god hvorfor jeg ikke siger noget om min "familie" eller hvad man nu skal sige. Jeg kan mærke tårne presser sig på. Jeg rejser mig hurtigt op og løber ud mod toilettet tårne er begyndt og løbe ned. Jeg løber forbi Zayn, Niall, Calum, Michael og Luke der stadig ikke har fundet sove plads endnu. Hvad det jo 3 timer siden de kom. Omg. De kigger allesammen på mig der bare løber forbi dem og endelig er jeg ude på badeværelset. Og jeg mig til og græde.

Harrys synsvinkel

Abbigale er lige løbet væk. Sagde vi nået forkert eller hvad. "Fuck hvad har jeg gjordt, flot Melanie ugh" siger Kaja. "Hvem er Melanie" spørg Louis. "Det mit rigtige navn Kaja er mit mellem navn" siger Kaja. Når det giver mening.

Kaja synsvinkel

Hva Fuck har jeg gjordt. Ugh Fuck Melanie nøj hvor er du en go ven hva. "Fuck hvad har jeg gjordt flot Melanie ugh" siger jeg. "Hvem er Melanie" spørg Louis. Hva Fuck. Sagde jeg det højt. "Det er mit rigtige navn Kaja er mit mellem navn" siger jeg. Jeg rejser mig og går med hastige skridt med Harry og Louis bagved. Jeg standerser ved toilettet der står Olivia, Alice og Fiona med Zayn og Calum hvad laver de. "Abbigale kom ud" siger jeg og banker på døren. "Er det Abbi der er der ude" spørg Alice lidt bange for vi ved af når Abbigale er ked af det må vi ikke lade hende være alene. "Abbigale du åbner den dør lige nu eller jeg sparker den ind" råber Fiona. "Skrid" råber Abbigale. "Nej, og du skal slet over veje og skære i dig selv," siger Alice. "FORSTÅET" skriger/råber Alice. Hun har tåre i øjne, nok fordi Abbigale er som en storesøster for hende. "Abbi sødeste luk nu op" siger Alice mens hun gliderne af toiletdøren. De andre drenge er os kommet her ud nu så vi står allesammen ude foran toilettet. "Gå nu bare" siger Abbigale. Man kan høre nogle hulk fra Alice nu. Ashton sætter sig ned på knæ foran hende og gir hende et kram. "Lad mig være" siger Abbigale grådkvalt. "Græder du Gale" spørg jeg. "NEJ!! Du græder" siger Abbigale hårdt. "Abbi forhelvedt luk op" siger Fiona der ellers har værdet stille ind til vider. "Abbi lås op sådan af jeg kan komme ind" fortsætter hun. Der bliver stille der inde, man kan høre låsen der langsomt bliver drejet om. "Godt skat" siger Fiona og går ind til hende. "Kom lad os gå" siger jeg. Men vi står alle stille. "Smut så!" Siger Olivia. Og så var vi alle hurtigt væk.

Abbigale synsvinkel

"Søde hvad sket der" spørg Fiona. Da hun er sikker på de er gået. "Jeg ved det ikke, vi sad og snakket med Louis og Harold eller krøltop eller hvad han nu hed" siger jeg. "Harry?" Spørg Fiona. "Ja ham" svare jeg og fortsætter. "Vi snakket som jeg sagde og vi begyndte og tale om familie og du kender jo min historie så ja jeg kom til og tænke på dem og ja nu sidder jeg her og er pisse svag" siger jeg. "Du ikke svag du en af de stærkeste personer jeg kender. Du en fantastisk pige med en slem historie, men jeg elsker dig og det gør pigerne os og dine fans og din morfar han elsker dig mest at os alle og og Josh og Sasha elsker dig selvom hun ikke er her mere" siger Fiona. Og laver et mærkeligt ansigt så jeg begynder og grine. "Se det det kendte Abbigale smil jeg elsker" siger Fiona og griner. "Kom så" siger Fiona og rejser sig op fra gulvet. Tar noget papir og tør mine øjne. Jeg rejser mig op fra toilettet. Og åbner døren gir hende et sidste kram. "Hvad nu" spørg Fiona. "Nu," siger jeg og laver tænke ansigt. "Nu, vil jeg i seng" siger jeg. Og griner og går ind i seng og så var jeg væk.

My maybe crazy life On viuen les histories. Descobreix ara