Kapitel 8

96 3 0
                                    

Abbigale synsvinkel

Vi står omme bagstage sammen med 1d og 5sos, og mig og Kaja laver fores ritual det vi altid gør før vi går på scenen. Det vil sige vi står og laver en spasser dans. Vi sætter os ned på gulvet. Og ruller rundt og op og stå igen og hoppe og ryste lidt, det skal siges at vi er gået væk fra de andre så det kun er os to der står i et rum. "Okay færdig" siger Kaja og vi begynder og gå tilbage.

Vi skal til og gå på scenen og fores fans står og råber og skriger, vi går endelig på scenen, synger vores hit: take a hint.

Sangene de spiller:
Take a hint.
Me and my broken heart.
Pretty girl.
Run the world.
Girl on fire.
To my parents.
Who you are.
Bubblegum bitch.
Do my thang.
For the love of a daughter.

Vi er færdige med den 5 sang vi synger kun 10 sange så vi er halv vejs nu. "Hva så London har i det godt" spørg Fiona og fansene skriger ja. "Pisse godt, vi er nået der til hvor vi vil besvar jeres spørgsmål" siger Olivia. Og skærmen bag os viser det første spørgsmål. "Alice vil du ha æren af og læse det første spørgsmål" spørg Kaja. "Yezz, okay første spørgsmål siger: hvem er singler i bandet. Hm godt spørgsmål" siger Alice. Det ikke kommet ud endnu at Olivia og Fiona er sammen. Så de har 2 drenge til og spille deres kærester men de to der spiller deres kærester er i virkeligheden sammen. Så ja. "Altså jeg er stadig sammen med Mick" siger Fiona Mick er navnet på hendes kæreste. "Og jeg er stadig sammen med Jack" siger Olivia Jack er navnet på hendes kæreste. "Og mig, Abbigale og Kaja er stadig singler" siger Alice. Og vi tar nogle flere spørgsmål indtil der kom et op der lød sådan her "Abbigale er dig og Calum Hood kærester eller dater i" pigerne kigger over på mig "nej vi var bare ude og spise sammen som venner" siger jeg og smiler. "Okay sidste spørgsmål" siger Fiona. Vi begynder og synge igen.

Da koncerten er slut løber vi ned af scenen. Vi stopper med af løbe da vi når sofaen men Alice fortsætter med af løbe mod toilettet.

Vi går ind i bussen for og se film, eller drengene og jeg vil se film Alice, Olivia, Fiona og Kaja vil ind og sove, jeg gik ind til køjerne og skiftet til noget andet tøj, jeg tog en af Josh's hættetrøjer på. Pigerne sad stadig inde i 'stuen' og snakket med drengene, jeg går der ind og pigerne grinder lidt da de ser mig stå i Josh hættetrøje og mine Mickey mouse shorts på. "Har du kærestens huddie på" spørg Fiona og griner igen med pigerne, de tror mig og Josh er sammen af en eller anden grund. "Haha hvor er du sjov" siger jeg flabet til dem, i mens har drengene deres blik mod mig. "Har du en kæreste" spørg Niall. Hvilket får pigerne til og grine mere. "Nej nej og adder nej" siger jeg mens jeg laver vilde arm effekter. "Hvorfor reagere du sådan" spørg Zayn. "Hun har stadig kæreste sorger" siger Alice. "Gu har jeg ej" siger jeg og tramper i gulvet. "Nej nej slet ik det kan vi se" siger Kaja og vender øjne. "Hey. hold kæft" siger jeg og går hen i køkkenet og tar noget af min sodavand. Pigerne er gået i seng og mig og drengene prøver og finde en film. Vi ender med og se en gysser. Jeg sider i mellem Liam og Calum. Der kommer en klamt ting op hvilket resulter af jeg gemmer midt hovedet i Calums bryst, han lægger en arm om mig og nusser min arm/skulder, kysser mig i håret og hvisker i mit øre af tingen er væk nu. De andre har åbentbart ik lagt mærke til noget i mens. Louis, Michael, Zayn og Ashton er faldet i søvn under filmen. Filmen slutter og vi går ind mod køjerne, Harry kommer ind med Louis i brydestilling, efter Harry kom Luke i samme stilling med Michael, efter Luke kom Liam med Zayn og til sidst kom Niall med Ashton. Jeg har godt nok kun kendt dem i lidt under en uge men jeg tror altså at Harry og Louis kommer sammen det samme med Zayn og Liam og Luke og Michael og Niall og Ashton. Calum kom ind bag efter Niall, jeg var stadige skide bange efter filmen, "C-Calum" hvisker jeg. "Ja" spørg han. "Jeg ved vi ik har kendt hinanden i særlig lang tid men" jeg stopper mig selv jeg kan sku da ik be ham om at sove med mig fordi jeg er bange. "Men hvad" spørg han. Jeg sider lige nu på min køje med hovedet bøjet så jeg kigger ned på mine ben. "Lige meget" hvisker jeg. Calum tager fat i min hage og for mig til og kigge ind i hans smukke øjne. "Hvad er det" spørg han. "Vil d-du s-s-sove i-i m-med m-mi-mig" spørg jeg usikkert om. Calum kigger i lidt tid på mig før han svare. "Ja det kan jeg godt" siger han. Jeg lægger mig ind i min seng og lidt efter kommer en Calum i kun boxer på ind til mig han lægger dynen over os og går sådan at vi lægger i ske. Jeg har ikke ligget i ske med nogen siden Nick. Men det er godt nok rart. "Godnat" hvisker Calum. "Godnat" hvisker jeg tilbage. Efter jeg har sagt godnat falder jeg i søvn.

My maybe crazy life Where stories live. Discover now