Kapitel 6

106 3 0
                                    

Luke synsvinkel

Hvad skete der mon siden pigerne var begyndt og panikke. Hm mærkeligt.

Michael synsvinkel

Det var mærkeligt lige før.

Calum synsvinkel

Hende der Abbigale er nu ret pæn.

Fiona synsvinkel

"Okay 1 regel ikke få Abbigale til og snak om hendes familie og ingen spørgsmål til det okay er det forstået" siger jeg strengt. "Javel sir yes sir" siger pigerne og går hunår (staves) det der vor de tar hånden op til hovedt og ned med benene samledt. "Hvorfor ik" spørg Harry forvirret. "Jeg sagde INGEN spørgsmål forstået" siger jeg strengt igen. "Okay så" siger Harry skræmt. "Godt" siger jeg.

Abbigale synsvinkel

Jeg er lige vågnet. Jeg kan høre de snakker om mig inde ved siden af. Men jeg orker ikke rejse mig. Jeg vil hellere bare ligge og stiger op i loftet, jeg kan høre mit gardin bli strukket forsigtigt fra. "Hej" siger en australsk agtsang (staves) "Hey" siger jeg og ligger mig på siden så jeg kan se personen. Det er Calum. Han står bare og ser på mig. "Hva så" siger jeg før det bliver akavet. "Hva skete der siden du græd" spørg han. "Jeg græd sku da ik" siger jeg og griner en nervøs latter. "Okay du vil ikke tale om det" siger han. "Tak" siger jeg. Han kigger mærkeligt på mig. "For hvad dog" spørg han. "For og lade vær med og grave mere i det" "når okay men det var så lidt" siger han. "Øhm må jeg spørger dig om noget" siger han. "Ja skyd" "vil du ehm nej glem det det dumt" siger han og er på vej til og rejse sig op og gå. Men han når ikke langt efter som jeg greb fat i hans arm. "Nej hvad var det" spørg jeg. "Vil du med ud og spise mad med mig altså som venner" "ja selvfølgelig vil jeg det Calum" siger jeg og smiler til ham "okay så gør dig klar vi går om 20" "vendt" "ja" "hvad er klokken" "den er 18.00" siger han. "Alleredt" "ja" "okay så smut så jeg kan gøre mig klar" "ja går nu" siger han og griner.
Nej Abbigale.
Hvad?
Du må ikke kunne lide ham på den måde kun som ven husk hvad Nick gjorde.
Skønt behøvet du og bringe ham op.
Jaer undskyld men du må ikke kunne lide ham på lig lig måden.
Det ved jeg.
Han ender bare med og knuse dit hjerte.
Jeg ved det, jeg ved det. Jeg fucking ved det godt!!
Wow chill.
Ugh du selv uden om det du bragte ham op.
Ja okay gør dig nu bare klar til din aftale.
Okay.
Okay opdate på hvad jeg tar på. Jeg har en en hvid trøje med forskellige fjer på toppen altså ved halsen. Sorte jeans og hvide sneakers. "Okay skal vi gå" spørg jeg Calum om. "Ja lad os" siger han. "Uhh hvor skal i hen, siden Gale ikke har hættetrøje på hva" siger Kaja og vibber med øjenbryne. "Ud og spise som venner" siger jeg og lægger tryk på venner. "Mh husk kondom" siger Kaja på norsk til mig. "Omg bare nej Kajse bare nej" siger jeg på engelske til hende og hun begynder og grine. "Hvad sagde hun" spørg Fiona og Olivia i munden på hinanden. "Ik noget hun er bare dum" siger jeg. "Hey" siger Kaja fornærmet. "Jeg prøver bare og beskytte min veninde" fortsætter hun. De andre ser bare forvirret ud, nok fordi de ikke taler dansk eller norsk.

Under Abbigale og Calums middag

"Så du taklet hende bare sådan hvorfor gjorde du det" spørg Calum imens han er ved og dø af grin. Jeg sider og fortæller om den gang jeg taklet Alice på scenen under en koncert. "Jeg ved det ikke, hun var vel irriterende" siger jeg imens jeg griner. "Haha og hun blev ikke sur eller noget" spørg Calum. "Nej det vildt ik" siger jeg for sjov overrasket. Calum griner lidt mere. "Er i klar til og betale" spørg en tjener der er kommet. "Ja" siger Calum og betaler. "Okay så gir jeg næste gang ik" spørg jeg. "Når så du tror altså der blir en gang til hva det vidst sandt hvad man sir" siger Calum. "Hvad er det så man siger hva" spørg jeg. "At når man først har mødt Calum Hood kan man ikke få nok" "og hvem siger så det hva" "ik rigtig nogen, men jeg ved det er sandt" siger han og tager en finger i vejret. Jeg begynder og fnise af ham fordi han er ret cute lige nu. "Hvad griner du af" spørg Calum og løfter øjenbrune op og ned. "Ik noget bare dig" fniser jeg. Taxaen stopper og vi betaler manden og går mod bussen i går ind lige så stille for ikke og vække noglefordi klokken er 23.00 okay middagen trak lidt ud. Hehe. Men Calum er rigtig sød. Vi går ind i seng og sover. Okay sådan her ligger vi: i bunden ud mod FIFA stuen som jeg så smukt kalder den ligger Alice til venstre med Fiona under sig og Olivia i den anden række øverst med Niall under sig altså i køjen under hende, mig i den nederste seng ud mod FIFA stuen og Kaja ovenover. I den anden række overfor Olli og Niall ligger Liam øverst med Ashton under sig. I 3 række ligger Harry ud mod venstre øverst med Zayn under sig. Overfor ligger Michael øverst med Luke under sig. I 4 række ligger øverst til venstre ligger Louis og Calum overfor ham. Godnat til mig. Og så det væk i drømmeland.

My maybe crazy life Where stories live. Discover now