Kapitel 11

87 2 0
                                    

Abbigale synsvinkel

Vi skal til og gå jeg tar (^Abbigale's outfit^) på jeg går ikke med make up så det skal jeg ikke bruge tid på. Vi er enlig ved den klub den heder club night (den findes ikke) Fuck jeg skal være så stiv af jeg ikke kan stave til stiv. Vi har fundet et bor og der kommer en tjener/bar fyr her ned og tar vores bestillinger, de andre bestilte nogle drinks. "Og hvad med dig" spørg han mig om. "Æh...." siger jeg men bliver afbrudt af Alice. "Hun skal bare ha en cola" siger hun. Tjener fyren nikker og går. "Lyseslukker" mumler jeg irriteret. "Du ved godt du ik må drikke" svare hun. "Jaer" sukker jeg irriteret.

Vi har været har i 3 timer og klokken den er 00.00 nu. "Jeg tror vi smutter hjem nu, vil du med A" spørg Olivia. "Nej jeg bliver her og holder øje med drengene" siger jeg og smiler "okay gør ik noget dumt" "nej nej" siger jeg. Drengene er fulde men ik så fulde som Harry og Niall, Liam har på den anden side ik drukket nået, og Luke, Calum og Zayn har kun drukket lidt, de andre er os lidt fulde men ik så meget som Harry og Niall. Pigerne er lige gået og samtidig kommer tjeneren over til os. "Skal i ha noget nyt" spørg han, drengene bestiller noget og så kigger ham tjeneren på mig. "50 shots" siger jeg nu skal jeg fanme være fuld. Han nikker og går noget tid efter er han tilbage og jeg begynder ellers bare og hælde ned.

Noget tid efter

Liam synsvinkel

Abbigale er så fuld hun kan ikke engang gå, så for ik og vække pigerne tar vi ind på et hotel og sover, jeg ved ik hvad der er sket men da pigerne gik begyndte Abbigale og drikke virkelig meget som om hun ik kan være fuld foran pigerne, jeg spørg hende i morgen når hun kan tænke klart. Vi er kommet ind på vores hotel værelse, vi fik et stort et hvor vi alle sammen kunne være. Jeg går ind og tjekker om Abbigale og Calum sover, de deler nemlig seng. Jeg går ind og ser de stadig er vågne eller Calum er Abbigale sover. "Hvorfor" mumler hun. Hvilket for vores opmærksomhed. "Hvorfor hvad" spørg Calum mens han nusser hendes ryk. "Hvorfor forlod hun mig" mumler hun igen. "Hvem forlod dig" spørg jeg. "Min mor" mumler hun igen hun sover men taler som om hun er vågen. "Hvornår forlod hun dig" spørg Calum. "Da jeg var 10" mumler hun. Mig og Calum kigger chokeret på hinanden og så på Abbigale igen. "Hvad med din far" spørg jeg. "Han skred" mumler hun lidt vredt. Vi kigger igen på hinanden og igen ned på Abbigale. "Hvad med søskende" spørg Calum. "Min søster dræbte sig selv, og min far dræbte min lille bror" mumler hun. Jeg kigger forskrækket på Calum der os kigger på mig. "Men hvem har passet dig" spørg han. "Min morfar" siger hun. Og falder helt i søvn. Jeg kigger over på Calum der kigger over på mig. "Vi kan ikke sige det her til nogen okay?" Siger jeg og han nikker sig enig, jeg går ud af værelset og mod mit eget. Stadig chokeret over det Abbigale lige har Fortalt.

My maybe crazy life Where stories live. Discover now