Kapitel 14

87 4 1
                                    

Abbigale synsvinkel

Jeg vågner op i Calums køje. Minderne fra i går kommer frem og spiller som en film foran mine øjne. Jeg har en kæreste. Og ik bare hvilken som helst men Calum. Jeg kan virkelig godt lig ham, men jeg ik klar til og elske igen. "Godmorgen" hvisker en hæs morgen stemme der til hør min dejlige Calum. "Godmorgen" hvisker jeg. Jeg vender mig om så jeg ser ham i øjnene. "Du ved ik hvor længe jeg har drømt om og vågne op til din side og vide du er min" hvisker han. Vi snakket/hvisket lidt længer og besluttet vi ville holde det hemmeligt ind til videre. Efter som jeg var med i 'my life and my story' er fansene gået fra forstanden ik ment på en ond måde jeg elsker alle mine fans. Vi går ud af køjen og ind til de andre efter vi har fået tøj på. "Morgen" siger vi da vi er kommet ind til de andre. "Morgen" siger de i kor. Vi tar noget mad.

Senere på dagen

Klokken er vel snart 9 om morgen, da Mary og Paul kommer ind. "Okay vi har nogle nyheder" siger de. "Vi har inviteret jeres familie, så vi skal hente dem i lufthavnen nu" siger Paul. Jeg ved at min morfar ik kommer han kan ik fordi han er syg.

I lufthavnen.

Indtil videre er Harry, Louis, Zayn, Liam og Alice familie kommet de kom med det samme fly så det var nemt. Flyet fra Irland hvor Niall og Olivia familie kommer med er lige landet. De løber begge to lige i hver deres forældres arme. Lidt efter kom Ashton, Calum, Luke og Michael familier, Kaja og Fiona's familier er os kommet. "Flyet fra Danmark lander nu" siger de i høj talerne. "Vi skal lige vente på en mere" siger Mary og vi står alle sammen og venter ved døren da en bekendt skikkelse kommer frem. Morfar. "Morfar" skriger jeg. "Prinsesse" råber han. Jeg løber ind i hans arme og han løfter mig så jeg tar mine ben rundt om ham og begynder og græde ned i hans skulder. "Jeg har sådan savnet dig" siger jeg ned i hans skulder. "Jeg har os savnet dig" siger han og krammer mig hårdere end før. Mig og min morfar har kun hinanden. Hans kone, min mormor døde da jeg var 2 år. "Jeg elsker dig" siger jeg. "Jeg elsker os dig" siger han. Efter vi har krammet græder jeg stadig. Jeg går hele tiden ved hans side. "Nåh" siger Kajas mor og krammer mig. "Godt og se dig igen Aksel" siger hun til min morfar. "Du skal ik græde" siger Kajas far os kendt som mine låne forældre. Jeg tørre mine øjne og tar min morfars kuffert. Jeg går over til Mary og krammer hende. "Tak" siger jeg "for hvad" spørg hun. "For alt" siger jeg og krammer hende. "Vi skal lige vendte på 2 til" siger Paul. Gad vide hvem det er måske er det en af de andres søskende. 'Flyet fra Chicago lander nu' siger de i høj talerne. Jeg kigger over på Mary og hun smiler og nikker. Tårne presser på igen da dørene åbner og ud kommer mine to bedste venner i hele verden. "Josh! Sasha!" Råber jeg. "Abbi" råber de og jeg spurter over og over falder dem i et kram. Imens er jeg begyndt og græde og det samme er Sasha. "Vi har savnet dig søde" siger Sasha. "Jeg har os savnet jer" siger jeg og rejser mig op fra jorden igen. Det samme gør de.

Dagen efter

Vi har lige sagt farvel til vores familier. Men Josh og Sasha bliver en dag til. Vi har lejet et hotel værelse for i aften. Vi sider og snakker om alt og intet. Men jeg høre ik rigtig efter, fordi jeg måske, måske ikke kigget på Calum. Og det bemærket Josh selvfølgelig. "Abbs kan vi lige snakke" spørg han. "Ja" siger jeg. Vi rejser os op og går ud på gangen. "Hva så" spørg jeg og prøver og spille blank. "Dig og Calum" siger han. "Er der noget mellem jeg" spørg han. "Du må ik sige det her til nogen ik en gang Sasha" siger jeg. "Okay" siger han. "Mig og Calum er" siger jeg og kigger mig omkring får og sikre der ik er nogen. Da jeg ik ser nogen siger jeg det "sammen" "ej tillykke" siger han og krammer mig. "Tak lad os gå ind igen før de tror noget forkert" siger jeg og trækker ham med ind.

Til Awardsjov

Vi sider allesammen sammen ved et bord og venter på det skal begynde. Jeg keder mig så jeg tar et billed af Josh og Sasha til Instagram.

'Awardsjov with the idiots @Sashaislovely and @Joshasburger❤️ all love from me'

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

'Awardsjov with the idiots @Sashaislovely and @Joshasburger❤️ all love from me'

Skriver jeg til billedet og ligger det op.

Efter Awarden

Vi fandt 2 priser og jeg fandt selv 1.

På hotellet

Vi sider og ser en film, spiser is, slik og snakker. Jeg har savnet de her aftener i morgen skal de hjem igen. Men jeg tager med og siger farvel ved deres skole. Vi skal til og sove, da min telefon brummer.

                                  Calum❤️

Calum❤️:godnat babe❤️😘😍

Abbi❤️: godnat sweetie❤️😘😍

Calum❤️: jeg kan lig dig❤️

Abbi❤️: jeg kan os godt lig dig😘

Ja vi siger lig da vi ik er sikker på om vi elsker hinanden endnu. Jeg ligger mig til og sove. Mig og Sasha deler seng, mens Josh har sin egen. Snyd.

My maybe crazy life Where stories live. Discover now