Kapitel 4

119 4 0
                                    

Abbigale synsvinkel

Jeg vågner af mig selv og slår hovedt op i køjesengen. "Av forsittan" råber/hvisker jeg. Jeg rejser mig, tar tøj på ud på badeværelset og gør hvad der nu skal gøres. Haha. Go forklaring. "Morgen" brummer jeg til pigerne. "Godmorgen" svare de. Jeg tar noget mad fra igår og ja hvad ellers begynder og spise. Da jeg er færdig med og spise stiller jeg min opvask over i opvaskemaskinen. "Okay piger," siger jeg imens jeg står bøjet ind over køkkenet. Pigerne kigger op på mig, "ja hvad så" spørg de. " jeg er skide nervøs, snart står åbentbart det største boybandt foran os, og et ret stort band, foran os som jeg igen ikke ved hvem er, og jeg er pisse nervøs." Siger jeg. De kigget chokeret op på mig. "Aww lille Abbi er nervøs, den havde jeg sku ikke set komme" siger Olivia. Og de andre nikker sig enig. "Haha." Griner jeg provokerende tilbage og så moden som jeg nu er skal jeg os række tunge. Haha ta den girlz. Pling siger Alice telefon. Og man kan se Kaja for et chok. Hehe. "Okay girlz drengene kommer klokken 16 så der er vi klar og i tøjet ikke?" Spørg Alice bestemt. "Jojo" siger vi andre forskudt.

Harrys synsvinkel

Vi har lige fået af vide mig og drengene, af vi skal på turne med et eller andet band, der heder 4 ever crazy. Interesant navn. "Hvordan tror i de der piger er" spørg jeg. "Aner det ikke, men håber da de er søde" siger Louis. Åh lille louboo så lille og sød. Hvad stop Harry du er til piger. PIGER ikke drenge men PIGER okay. Ja kun piger ik drenge men piger. De andre drenge nikker sig enig "boys vi skal afsted nu hvis vi skal være der inden klokken 15" siger Paul vores manager. "Ja vi kommer nu Paul" siger Liam. Paul nikker og går ud til bilen. "Okay drenge så det op og afsted" siger Liam bestemt. Hehe daddy direction er på banen igen. "Jaja far vi går nu" siger jeg. Og så det op og afsted.

Abbigale synsvinkel

Mig og pigerne står og danser med på en eller anden spansk sang. Eller mig, Alice og Kaja gør Olivia og Fiona sider og æder hinanden på sofaen men okay de er os kærester så ja. Vendt har jeg ikke sagt det før. Når men nu ved i det da, og det skal os lige siges at Alice crusher på Kaja. Og Kaja crusher på Alice. Men de tør ikke sige det til hinanden. Når men som sagt stod vi tre og fyret den at til den der sang. Kaja og Alice stod og twerket op ad hinanden. Haha. Og jeg stod og danset på en eller anden mærkelig måde. Vi hørte ikke døren gå op, før der var en der rømmede sig. Fuck hvor akavet vi var hurtig om at stoppe musikken og hvad vi havde gang i. Fedt første hånds indtryk ikke. De der drenge står og kigger mærkeligt på os. men okay de har lige set os twerke, snave og danse mærkeligt. Jep akavet. Ik sig noget dumt. Ik gør det. Nej nej nej. "Vel det her er akavet" siger jeg. "Jep" siger en af drengene der har lyst hår. "Girlz det her er one direction og 5sos" siger Mary der åbent bart os var kommet. En af drengene så særlig godt ud. Han har mørkt hår og lidt anderledes end de andre drenge. "Okay det her er Alice, Olivia, Fiona, Kaja og sidst men ikke mindst Abbigale" siger Mary og peger på os i mens hun siger vores navne. "Og det her er Harry, Louis, Niall, Liam, Zayn, Aston, Michael, Luke og Calum." Siger Paul. Så var det altså Calum han hed.

My maybe crazy life Where stories live. Discover now