Kapitel 26

60 2 0
                                    

Abbigale's synsvinkel

I dag skal vi til Callie's fest og det bliver sjovt tror jeg. Men vi skal i værdfald af sted om 2 timer så vi skal gøre os klar nu. Jeg ender med og tage det her på da det er sommer og varmt

 Jeg ender med og tage det her på da det er sommer og varmt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Calum tar et par skinny jeans og en sort trøje på. Vi satte os ud i min bil og kørte mod min mors hus. Da vi kom var vi de første, jeg tog Calum's hånd og vi gik op og banket på. Lidt efter åbnet Callie døren "Hej" siger hun og trækker mig ind i et kram jeg hurtigt gengælder. "Hey Callie det her er min kæreste Calum, Calum det her er min lillesøster Callie" siger jeg de gir hånd og vi går ind og stiller vores sko og hænger vores jakker op. Vi går ind til de andre og hilser. De siger Hej til Calum og det går godt. Det banker på døren og Stefanie eller mor går ud og åbner. Lidt efter kom to personer ind med Stefanie. "Mormor, morfar" siger de i kor de gir et kram til dem og mig og Calum står akavet i baggrunden. "Og hvem er det" spørg damen "det er Stefanie ældste datter og hendes kæreste" siger Lena "Stefanie's ældste datter er det ikke Callie" spørg hun "det troet vi os men så kom hun og banket på og vi fandt ud af at Stefanie er hendes mor" forklare Lena "når men Stefanie's børn er vores børnebørn velkommen i familien" siger damen der er deres mormor "tak" siger jeg både mig og Calum får et kram. Senere kom nogle af Callie's venner og vi gik uden får og festet. Jeg fik mødt Jude's kæreste og fandt ud af at han hed Conner han er 14 år gammel og de har været sammen i 5 måneder. Vi var der i noget tid og festet. Efter noget tid tog Callie's venner hjem sp det var bare mig, Calum, Jude's kæreste Conner, dem og deres mormor og morfar altså Lenas forældre. Vi stod udenfor og snakket og Lena og hendes mor var inde og vaske op. Da Lena kom løbene ud og sagde der var at hendes mor var besvimet. Vi spurtet ind jeg fik mast mig frem og tog hendes puls "ring efter en ambulance" siger jeg Lena begynder og ringe "hvorfor" spørg min mor "hendes puls er på vej ned" siger jeg og gør hvad jeg har lært da jeg læste til læge. "Træd lidt væk" siger jeg og de små og deres morfar træder ind i stuen mens mig, mor og Lena er ved hendes mor lidt efter kom ambulancen og hentet hende. Lena, hendes far og Stefanie tig med, men først gav Stefanie mig bil nøglerne "okay jeg køre nogle op på hospitalet og Calum du tar min bil og køre der op" siger jeg. Jeg kørte Callie og Mariana og Calum kørte Jesus, Jude og Connie der op.

Fortsættes

My maybe crazy life Where stories live. Discover now