Capitolul 47

88 2 0
                                    

ADIO: Inima mea îți aparține




Știam ca nu va fi ușor sa renunț, deoarece renunțam la o parte din mine. Bătăile inimii îmi accelerau numai când gândul îmi fugea la el, golurile in stomac , fiorul rece ce îmi aluneca pe măduva spinării, apăreau numai când îmi aminteam de atingerile sale pe pielea mea, ce patrulau fiecare centimetru al corpului meu. Fata sa, palida, parul sau ondulat, de un saten deschis ce ii ajungea pana deasupra umerilor. Zâmbetul sau larg și frumos, acele gropițe ce ii apăreau in obraji și la colțurile gurii, ochii săi precum jadul ce ma priveau in fiecare dimineața și fiecare secunda din viața mea, respirația sa ce bătea peste buzele mele șoptindu-mi: "Esti a mea!" . Era imposibil sa uit toate aceste trăiri puternice, fiindcă erau întipărite in pielea mea, in inima, in suflet cât și printre gândurile mele. Era imprimat in pielea mea, buzele sale moi erau imprimate peste ale mel, simtindu-i parca gustul . Înghit in sec, simtindu-mi gâtul uscat.

M-am ridicat având ochii umeziți de lacrimi, îndreptându-ma spre biroul de lângă dulap. Am luat o foaie dintr-un dosar și un pix. M-am asezat pe scaun, ținând pixul strâns intre degete, trăgând aer in piept, expirându-l adunându-mi gândurile . Îmi musc buza, simtindu-mi ochii umeziți de lacrimi.

Stau câteva secunde pe gânduri, după care încep a înșira pe foaie toate gândurile și sentimentele :

                         Gate,

Știu ca nu ar fi trebuit sa fac asta, însă nu am avut de ales, iar tu nu mi-ai dat alta opțiune. Trebuie sa fac asta. Este alegerea mea, pe care am luat-o in urma deciziei tale de a-mi spune ca nu mai simti nimic pentru mine, defapt niciodată nu ai simțit. Și a trebuit sa aflu de la Chris asta, căruia ii pasa mai mult de mine decât ție. In fine, in aceasta scrisoare nu vreau decât sa îți spun ca nu mai pot trai intr-o lume din care nu pot face parte și nu ma simt acceptata. Mai ales din simplul fapt ca tu nu ma iubești. Dar am riscat, am riscat totul pentru tine, pentru noi, însă nu a fost de ajuns doar sa risti. Trebuie sa te dăruiești complet, sa fi doar tu și sa nu lași pe nimeni sa te influențeze sau sa te tragă in jos.
Am iubit și am sa iubesc o singura data o singura persoana: Pe Gate Cooper. Un criminal cu inima de inger, care nu își da seama ca in adâncul sufletului sau se afla o latura de lumina ce înconjoară întunericul și îl poate distruge. Eu am fost îngerul tău, iar tu demonul meu, demonul ce mi-a arătat Iadul, un loc unde sufletele tanjeau sa fie intelese. Al tău încă nu este, dar sunt sigura ca intr-o zi îți vei gasi liniștea sufleteasca.
Nu am de gând sa te caut sau sa mai apar in viața ta. Un inger niciodată nu poate face parte din Infernul unui demon.
Poate ca atunci când vei gasi aceasta scrisoare, te vei întreba de ce ? De ce am scris aici toate aceste lucruri. Ei bine....poate ca niciodată nu va mai veni ziua când sa ne vedem fata in fata și sa ne putem privii in ochi. Asta pentru ca...eu voi muri. Moartea îmi bate la usa și ma macină in fiecare zi, îmi devora inima și sufletul. Durea atât de tare și ma făcea sa îmi doresc sa mor cât mai repede . Nu am putut sa îți spun asta in fata caci nu eram suficient de curajoasa pentru a p face, nu voiam sa te îngrijorez . Am cancer Gate! Este in faza terminala din câte am înțeles de la medicul ce îmi făcuse analizele. Mai am cativa ani de trăit, dar am preferat sa plec departe. Nu îți pot spune unde, nu vreau sa vi după mine și sa ma cauți. Relația noastră nu va fi posibila. Acolo am sa urmez câteva tratamente la un medic specialist. Sper in speranța de a reuși sa înving cancerul, însă dacă asta nu se va întâmpla vreau sa sti ca o sa ai o bucățică din mine. O sa ai o parte din mine. Știu ca tu nu ma iubești și am fost doar o simpla bucata de carne ce ți-a îndeplinit plăcerile trupești, dar vreau sa îți cer sa ai grija de acea ființa care nu are nicio vina. Sunt însărcinată Gate, port in pântecele mele copilul tău. El sau ea va fi amintirea mea pentru tine. Chiar dacă probabil nu te va interesa sa îți amintească de mine, eu vreau sa ai grija de acel bebelus când se va naște iar eu nu voi mai fi pe lume. Ghearele morții ma vor acapara, însă acea creatura nevinovata trebuie sa crească măcar alături de tatăl sau. Nu ma dezamagii, te rog. Știu ca nu ne vom mai vedea, de-asta îți las aceasta scrisoare de rămas bun. Caci un inger și un demon, nu se vor putea iubi niciodată! Lumile lor diferite nu vor permite un trai bun care sa le aducă fericire. Mereu am sa te iubesc și am sa mor cu iubirea ta purtată in inima mea. Nu am sa te uit niciodată Gate Cooper.

Viata Complicata vol I RăzboiWhere stories live. Discover now