Capitolul 31

165 5 2
                                    

   


                                                             Neînfricat



Urechile mi se infunda brusc in momentul când aud tragaciul pistolului, glontul iesind din capatul sau, indreptandu-se cu o viteza fulgeratoare spre mine, privindu-l atenta, stand nemiscata, simtind cum toti muschii mei imi paralizeaza, inghitindu-mi limba, marindu-mi ochii cat cepele, doar privind, auzind pe fundal doar tipatul lui Gate. Un tipat, ce era ca un tiuit in urechi, ce te incomoda, dar era de suportat, pentru ca nu era atat de puternic. Imi inchid ochii , strangandu-i strans, scotand un icnet de durere. O durere, in zona abdominala. Simteam o usturime intepatoare, precum mii de ace ce ma intepau in zona, unde glontul imi patrunse-se carnea. Instinctiv, imi duc mana catre abdomen, in locul de unde simteam cum sangele se scurge pe pielea mea, in jos, picurând pe asfaltul rece. Imi lipesc palma peste rana, dupa care ma uit la ea, vazand sange, un sange de o culoare inchisa. Respir sacadat, corpul începând a-mi tremura, uitandu-ma la tipul din fata mea ce trase-se in mine cu arma, lasandu-mi privirea din nou in jos, simtind cum trupul meu, cade in aer, asteptand sa simt asfaltul tare si rece sub spatele meu, dar doua brate puternice, ma prind rapid, inainte ca spatele meu sa faca contact cu asfaltul. Acesta fiind Gate, mainile lui cuprinzandu-mi corpul in intregime, privirea sa fixand-o pe a mea. Ii priveam ochii sai precum safirul ce acum erau inundati de lacrimi. Era ceva uimitor, ceva inexplicabil pentru ca il vedeam pe Gate, pentru prima data ca plange, vedeam pentru prima data un criminal psihopat ca varsa lacrimi, lacrimi ce pareau a fi de durer de tristete din cauza mea. Dar chiar si asa, daca ma gândesc mai bine, si criminalii psihopati au suflet si lacrimi chiar daca ei nu arata asta in fata celor din jurul sau. Poate ca el considera faptul ca daca versi lacrimi, te face slab in fata dusmanilor dar , nu era asa. Doar constiinta lui credea asta, cum lacrimile si bunatatea ce o porti in tine, te face in fata dusmanilor slab si te trage in jos. Cu toate astea, nu avea incredere in el, dar era normal, a fost dezamagit si inca este. A suportat un soc puternic de când era mic copil si inca nu a iesit din acel soc, este si normal. Il inteleg, la naiba ca il inteleg. Ochii mi se inchideau incetu cu incetu, simtind cum sangele curgea din ce in ce mai mult din rana, tipetele lui Gate devenind din ce in ce mai aprofunzate, deschizandu-mi ochii mai larg, uitandu-ma la el, ultimul pe care il mai puteam auzi, fiind un foc de arma, simtind cum corpul face contact cu asfaltul, capul cazandu-mi intr-o parte, ochii inchizandu-mi-se din nou.

- Louise, iubito nu. Mainile lui Gate imi apuca capul intre ale sale, zguduindu-ma usor. Haide trezeste-te, nu imi face asta.

Imi deschid ochii din nou, crapandu-mi buzele, respirând incet, uitandu-ma la ochii sai care erau in continuare plini de lacrimi. Inca plagea. Plangea pentru mine.

- Plangi... Soptesc cu o voce ragusita si joasa. Criminalii, nu...nu plang, pen...pentru...fete ca...c...ca mine.

- Sunt un criminal, cu o inima franta. Dar tu esti ingerul meu frumos.

Vocea sa blanda si tandra, ma face sa schitez un mic zambet pe fata, ridicandu-mi bratul spre fata sa, lipindu-mi palma de obrazul sau, mangaindu-l incet si delicat in timp ce mana imi tremura.

- Ce vrea sa...s...sa sem...nifice asta ?

Il intreb curioasa de afirmatia sa si totodata confuza.

- Semnifica faptul ca daca sunt un criminal cu probleme psihice nu inseamna ca nu am un suflet si nu pot sa plang pentru ingerul meu pazitor care e gata sa i se franga aripile fara sa mai poata zbura si sa traiasca viata care i se ofera. Semnifica ca eu pot iubi cu adevarat si nu vreau sa pierd fata care imi da putera sa rezist pe acest pamant, nu vreau sa pierd ingerul care ma face sa zâmbesc de fiecare data când il vad si ii simt iubirea , caldura sa sufleteasca. Intelegi ? Nu sunt asa cum cred toti ca sunt. Am un suflet, care era mort, dar acum cu aparitia ta, el a inviat din nou, pentru ca a simtit iubirea ta pe care o emani. Nu stiu ce inseamna acest cuvant, nu stiu ce poate oferi, dar stiam o data, iar tu ma poti face sa inteleg din nou, deci te rog nu ma lasa iubito.

Viata Complicata vol I RăzboiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum