Capitolul 44

84 2 0
                                    



Criminal cu inima de inger



Privesc in jur înghețând precum o stana de piatra, încercând a-mi mișca picioarele dar era in zadar. Pur și simplu nu îmi mai puteam mișca picioarele și corpul din cauza socului de la auzul focului de arma. Înghit in sec simțind cum îmi bate inima cu 100 de bătai pe minut.
Îmi inclestez pumnii, incordandu-mi maxilarul. Trag aer in piept facandu-mi curaj și luând-o înainte. Aprind lumina , după care o văd pe Louise întinsa pe o canapea. Era intr-o balta de sânge. Simt cum îmi fierbe sângele in mine de nervi strângând din dinti și îndreptându-ma spre ea. Era înconjurată de o droaie de sânge , corpul ei fiind plin de răni.

- Louise, iubito?

Ma aplec încet spre ea, intorcandu-i corpul cu fata spre mine. Ma ridic rapid intrând intr-un șoc. Nu era Louise. Era doar o fata ce probabil lucra ca dansatoare in barul lui Brian.

Nenorocitul m-a mințit. Nu pot sa cred ca am intrat ca idiotul in jocul lui și el m-a făcut pe degete. Încă nu s-a terminat Brian, nu te voi lasa sa câștigi niciodată .

Analizez atent cadavrul acelei fete, după care ma întorc cu spatele dând sa ma îndrept spre usa, dar apare Brian brusc începând a rade.

- Ți-ai găsit iubițica?

- Brian unde este Louise? Ce i-ai făcut?!

Îmi scot pistolul de la spate îndreptându-l spre el.

- Spune-mi in momentul asta unde este Louise sau te vei alege cu un glonț in cap. Crede-ma sunt in stare sa te omor Brian. Am replicat aproape tipand de nervi simțind cum îmi creste pulsul.

- Dacă ma vei omora....nu vei afla niciodată unde este Louise fiule.

- Nu îmi spune așa! Am țipat apropiindu-ma nervos de el lipsindu-i botul pistolului de frunte. Spune-mi sau apas pe trăgaci. Nu ma provoca Brian.

- De ce ai face asta Gate? Sunt tatăl tău.

Șoptise privindu-ma cu atâta intensitate.

- Eu mi-am omorât adevăratul tata. Este imposibil ca tu sa fi acela. Tatăl meu este mort, chiar eu l-am omorât. O mai am pe jegoasa de Kassandra sa o omor. Dar vipera se ascunde foarte bine. Rad precum un psihopat apăsând botul pistolului peste fruntea sa.

- Nu îmi e frica de tine Gate. Te cunosc. Îți știu boala de care suferi.

- Taci! Indepartez pistolul făcând cativa pași. Tu nu sti nimic . Taci din gura aia Conroy.

- Gate, ești fiul meu normal ca te cunosc idiotule. Tu și cu Blake sunteți fiii mei. Îți promit ca îți voi spune curând adevarul.

- Este imposibil. Tu nu sti nimic despre mine. Mi-a luat luni întregi sa te găsesc pentru a te anihila din peisaj și tu acum îmi spui ca ești tatăl meu biologic. Nu mai înțeleg nimic. Toată povestea e încâlcita . Eu...eu...eu nu mai știu nimic. Argh!

Cad la pământ punandu-mi mainile pe cap, începând a ma legăna nervos.

- Capul meu. Ma doare capul.

- Este normal Gate. Din cauza t...

- Taci! Nu pronunța acel cuvant, nu pronunța acel cuvant. Tu nu sti nimic. Ești un nenorocit infect și te urăsc . Tu nu ești tatăl meu, nu ai nicio legătura cu mine. Eu...e...eu nu am nicio legătura cu tine și cu Blake. El a vrut sa...sa ma omoare pe mine și pe Louise, așa ca i-am dat ceea ce merita.

- Este fratele tău Gate. Nu îl poți omora.

- Poate sa fie și verișor și unchi, ce o fi...nu îmi pasa. Înțelegi ? Ataca ceea ce iubesc mai mult de pe lumea asta, plătește pentru fapta sa. Roagă-te sa îl mai găsești încă viu.

Viata Complicata vol I RăzboiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum