Capitolul 6

289 14 0
                                    




                                                      Nesigur 







 Imi ridic privirea spre a lui Chris, privindu-l cu o furie imensa ce ardea in mine. Imi incordez maxilarul strangandu-mi dintii in gura si marindu-mi ochii, simtind brusc o fierbanteala ce lua foc in tot corpul meu. Nu pot sa cred ca tocmai el s-a gasit  sa ma intrebe asta si tocmai acum. El nu si-a invatat lectia cum ca Gate Cooper nu are sentimente si nu simte nimic pentru nimeni ? Ce dracu e in neregula cu el?

- Tu esti idiot?!, ii raspund simtindu-mi furia cum o i-a razna strangand pistolul in mana, observand cu usurinta cum mi se umfla venele. 

- Raspunde-mi la intrebare Gate! 

- Nu trebuie sa-ti raspund tie la nimic. Nu te priveste pe tine ce simt eu si ce nu simt. 

- Frate daca ar fi sa nu simti nimci mi-ai raspunde hotarat ca nu si gata. 

- Pai nu !

- Nu ce ?

- Nu simt absolut nimic pentru ea ok ? Esti multumit ?

- Nu!

- Pff! Esti imposibil omule! , imi bag mana in par trecandcu degetele prin el si dandumi-l pe spate, plecand si intrand in casa, auzindu-i pasii in urma mea. 

- Frate, pana nu ai sa o omori nu am sa te cred. 

Ma opresc brusc la auzul cuvintelor lui , muscandu-mi buza si incordandu-midin nou maxilarul, inclestandu-mi pumnii si imi impleticesc picioarele intorcandu-ma spre el, apropriindu-ma si uitandu-ma la el. 

- Nu ma crezi in stare sa o omor ?, trag aer in pipet ridicandu-mi pieptul ca un cocos spre el. 

- Nu! Daca e asa cum spui tu ca nu .. simti nimic pentru acea tarfa, atunci du-te in acest moment la ea cu pistolul si tragei un glont in cap. Spune linistita fara nicio retinere. 

- Vrei prin asta sa iti dovedesc ca nu simt nimic pentru ea ?

- Exact! , rade. 

- Ok!, spun relaxat scotandu-mi pistolul de la spate. 

- Ok, du-te! Am sa stau chiar aici! , ma uit la el cum isi incrutiseaza mainile la pipet uitandu-se la mine ciudat.

- Bine!, merg spre camera unde o tineam, tinand pistolul strans in mana punandu-mi mana pe clanta si tragand aer in piept dupa care apas pe ea deschizand-o si intrand, inchizand-o in urma mea. 

 Ma uit la ea cum sta intinsa pe pat. Era ghemuita, sigur ii era frig din cauza geamurilor ce erau deschise frigul patrunzand cu usurinta in incapere. Ma tot holbam la ea de la departare, sprijinindu-mi spatele de usa, si ridicand pistolul spre ea dupa care il las in jos, expirand aer, gandindu-ma daca sa fac asta sau nu. Dar de ce am o retinere in a face asta? Nu inteleg!! Pana acuma omoram fara sa-mi pese si sa simt ceva ce ma tine din loc pentru a nu o face. Nu simt nimic pentru ea si sunt sigur de acest lucru doar ca nu stiu, inca nu am facut-o a mea, inca nu i-am simtit corpul lipit de al meu intr-un mod atat de brutal, inca  nu i-am simtit acele buze carnoase si umede ce parca ma faceau sa inebunesc numai cand le vedeam. 

Stai stai stai.. ce tot spun eu aici ? Vreau doar sa i-o trag atat de grav incat sa simt placerea. Sa o simt in mine, sa ii aud gemetele sub mine atat de puternice, incat sa se dezlantuie animalul din mine, incat sa o devorez cu totul. Vreau sa o vad goala in intregime, vreau sa-i mangai pielea aia atat de fina si palida, atat de rece .. Vreau sa i-o incalzesc eu cu corpul meu infierbantat de la atatea ganduri erotice cu ea. Okok gata, dar .. trebuie sa-i demonstrez lui Chris ca nu simt nimic pentru ea, nu vreau sa creada ca sunt slab si ca o sa ma inmoi. 

Ma apropii de ea, privind-o si atingandu-i cu varful degetelor pielea obrazului ei palid ca varul, trasand mici liniute pe fata ei, simtindu-i raceala care pentru mine era imuna, eram atat de inflacarat incat imi venea sa ii rup hainele de pe ea si sa ma infig in ea atat de brutal si pasional.. Dar parca nu voiam sa fac asta, parca voiam sa o fac sa simt ea placerea nu eu, sa se simta femeie, alaturi de mine nu de altul. Imi las degetele sa coboare pana la picioarele ei, mangaindu-le usor vazandu-i un san dezgolit, inclestandu-mi pumnul , simtind adrenalina cum mi se infiltreaza in organism, tragand aer in piept si expirandu-l incet. Imi urc mainile spre sanul ei gol, mangaindu-i pielea si masandu-l, strangandu-l in palma mea mare, se potrivea perfect cu mana mea uriasa, il pipaiam in continu, simtind cum umflatura din pantalonii mei explodeaza si cat de curand o sa faca o gaura cat China. Doamne ce bine arata. Imi i-au mana de pe sanul ei intoracandu-ma cu spatele la ea batandu-mi inima si mai repede, mai repede de cat trebuia, acea senzatie ce o aveam in stomac crescand intr-un mod ciudat ce nu mi-l puteam explica, agitandu-ma simtind cum presiunea isi face aparitia , mainile traspirandu-mi brusc si frecandumi-le una de alta jucandu-ma cu degetele impleticindu-le atat de repede incat nici nu realizam ce faceam. Imi incordez maxilarul si muschii, oftand apoi ma intorc din nou spre ea indreptand pistolul spre ea. 

- La dracu! De ce nu o pot face? , injur strangandu-mi mainile pe pistol punand degetul pe tragaci. 

Haide Gate o poti face, tie nu iti pasa de ea, fa-o dracului o data si scapi de tot. Haide, fa-o. 

Imi i-au inima in dinti, ceea ce nu mai facusem pana acuma pentru ca nu aveam nevoie din moment ce eu nu aveam mila si impuscam pe oricine fara sa ma uit in spate, doar faceam, de ce acum nu o pot face. O fac si scap de toate o data si o data, ce-mi pasa mie de ea? E doar o tarfa oarba care nu merita sa traiasca, nu merita sa mai paseasca vreodata pe aceasta lume. Oricum nu cred ca va fi mare chestie, doar ii alung durerea de a mai vedea mereu negrul fioros de care ea tot zicea, asa ca acuma se va duce intr-un loc mai bun. Eu doar o ajut nu ? Acum e momentul. Ma uit in continuare la ea, sangele fierband in mine curgand printre vene simtind cateva picaturi de apa de transpiratie ce imi curg pe fata, cateva suvite rebele de par cazand pe fata mea si lipindu-se , lasandu-mi respiratia sa iasa printre buzele mele si apas pe tragaci. 



Viata Complicata vol I RăzboiWhere stories live. Discover now