Capitolul 46

73 1 0
                                    



Iubire Sacrificata


M-am trezit din somnul cel profund, simțind o durere cumplita de cap, ca și cum cineva îmi bătea cu ciocanul in cutia craniană. Îmi îndrept mainile spre tâmple, masandu-le ușor cu trei degete. Îmi deschid ochii larg , cascand și privind spre noptiera căutându-mi telefonul.
Îmi întind mâna leneș, spre canapeaua de lângă noptiera luandu-mi telefonul. Ii deschid ecranul văzând ca este ora 9:00 dimineața. Îmi frec ochi cu dosul palmelor , dând pătura la o parte de pe mine, privind in dreapta mea . Era Ivonne care dormea in patul meu, sub plapuma, complet goală. Ce naiba se întâmplase. Simt cum îmi accelerează bătăile inimii, uitandu-ma in jurul camerei. Pe masa erau 2 pahare și 3 sticle de Wiskey , evident goale. Ma ridic glonț din pat, luandu-mi blugii pe mine. Îmi caut cu privirea tricoul, realizând ca este rupt. Ma îndrept spre dulap, scoțând de pe umeraș un pulover mergem, suflecandu-i mânecile și privind-o pe Ivonne cum dormea.
Stau câteva secunde pe gânduri, trecând cu degetele printre firele de par, dandu-l pe spate. Ma plimb prin camera agitat, precum un leu in cușca gândindu-ma la ceea ce s-a întâmplat aseară. Nu îmi puteam da seama cum de a ajuns ființa aceasta aici. Gândul îmi era la ea, la Louise. Nu puteam sa îmi dau seama cât de tâmpit și idiot pot fi, ca sa o înșel pe Louise cu dărăpănătura asta. Nu se poate așa ceva. Haide Gate, amintește-ți . Ce s-a întâmplat aseară?
Ma fâstâcesc simțind cum bătăile inimii îmi accelerează, Scoțându-mi o tigare din pachet, luând bricheta de pe noptiera. Apuc tigarea intre buze, strângând-o și aprinzând-o cu flacara de la bricheta. Trag din ea, eliminând fumul afara .

Am privit pe geam, văzând soarele puternic ce era prezent pe cer. Trag din tigare, lăsând fumul sa se evaporeze in camera. Îmi torn apa in pahar, luând o gura și continuând sa privesc pe geam.

Scot un oftat scurt printre buze, simțind doua mâini încolăcite in jurul meu, buzele sale presandu-se de pielea gâtului meu.

- Ce faci?

Aceasta rase, mainile sale infiltrându-se sub puloverul meu.

- Cum te-ai simțit aseară? Ai fost precum un Diavol, dar și un Inger in același timp. M-ai urcat in Infern și m-ai coborât in Paradis. Ești cel mai bun iubitule.

- Ivonne. Intre noi doi nu s-a întâmplat absolut nimic, consolează-te cu ideea.

I-am îndepărtat mainile, stingand tigarea , deoarece deja se terminase, arzandu-se singura. Uitasem sa mai trag din ea.

Ma răsucesc, intorcandu-ma cu privirea spre aceasta.

- Iubitule ce ai? De ce ma privești așa? Nu te-ai simțit bine alături de mine?

Aceasta ma privi, mainile sale incolacindu-se din nou in jurul meu. Era precum o lipitoare , nu o suportam in preajma mea, îmi venea greață numai când ii vedeam privirea. Gândul meu era tot timpul la Louise. Nu puteam sta linistit pana când nu o găseam. Știu ca nu puteam sa iubesc o femeie precum ea niciodată , însă ea este singura care m-a făcut sa realizez cine sunt eu cu adevărat, ca pot iubi cu toată pasiunea și ființa mea. Dacă o pierd pe ea, pierd o parte din mine.

Îmi adun gândurile, uitându-ma fix in ochii ei, aceasta zâmbindu-mi.

- Ivonne, intre noi doi nu s-a întâmplat nimic special. Nu vreau sa te mai văd niciodată, am alte priorități acuma și in niciun caz nu ești tu pe lista.

- Gate, noi doi am făcut dragoste împreuna. Ne-am consumat iubirea, a fost un moment magic intre noi, cum poți sa spui ca nu s-a întâmplat nimic?!

Oftez, aplecandu-ma spre ea și fără a o mai lasă sa continuie, ii apuc mainile strâns uitându-ma furios in ochii ei.

- Îți mai repede o singura data Ivonne. Du-te și lasă-mă in pace. Nu am timp de copilarismele tale. Ce a fost, a fost și nu se va mai întâmpla nicioadata. Nu te iubesc, nu simt nimic pentru tine.

Viata Complicata vol I RăzboiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum