Capitolul 37

142 3 0
                                    



                                                                     Razboiul Inimilor 




- Auzi, dar tu nu erai cumva prietena buna cu ea? Cu Louise? , intreba acesta uitandu-se in ochii ei . 

Aceasta sta pe ganduri pentru cateva secunde, pentru a procesa raspunsul la intrebare, aruncandu-i lui Chris o privire plina de ranchiuna. 

- Cred ca ti se pare dragul meu Sean. Nu sunt prietena buna cu Louise, suntem doar...defapt am fost colege de liceu, asta pana cand ea si-a inghetat anul scolar din cauza accidentului si nu a mai vrut sa continue. Asta nu inseamna ca suntem cele mai bune prietene, nici macar pe strada nu ne salutam cine stie ce. Bine, asta inainte de accident. Pentru mine este si va ramane mereu, o copila proasta care nu este in stare de nimic ok ? , zambeste pervers, aplicandu-si palmele pe obrajii sai, lipindu-si tandru si senzual buzele de ale lui, formand un scurt sarut.

- Hmm... daca spui tu . Zambeste micindu-si ochii si privind-o intens. 

- Auzi Sean? Nu vrei tu ca in seara aceasta sa ne distram si noi putin ? Mi-ai putea vedea noua lenjerie. Si ai putea sa o dai incetisor cu dintii jos. 

Isi musca apetisant buza, dandu-si geaca jos si lasandu-se usor pe spate in pat, intinzandu-se, ridicandu-si piciorul drept , dupa care isi freaca lin genunchiul de partea sa masculina. 

- Mhhh... Chiar vrei ?, se aseaza peste ea, plimbandu-si tandru mainile pe corpul ei subtire precum o viespe. 

- Vreau ca in seara aceasta sa te am pe tine. O sa te satisfac atat de bine cum nici o femeie nu a mai facut-o pana acuma. O sa ma vrei mereu dupa aceasta partida salbatica de sex, iti jur. 

Isi plimba limba pe gatul sau, formand mici cerculete, apucandu-i usor pielea intre dinti, tragand si sugand. 

- Ivonne?, geme in soapta, muscandu-si buza, si plimbandu-si mana pe soldul ei. 

- Da iubitule ?, respiratia ii este mai accelerata, desfacandu-i rapid cureaua si sarutandu-i senzual gatul. 

- As zice sa incepi sa te limitezi . Rade, dandu-se intr-o parte, dupa care o impinge rapid, aceasta cazand intr-un mod destul de amuzant din pat, lasandu-si picioarele in aer, pufnind de nervi la propriu si aruncandu-i o privire furioasa, ca si cum mai avea putin si infigea un pumnal in el. 

- Tu esti nebun ? 

- Eu nu am ce sa fac cu tine . Nu esti buna nici ca masa de pranz. 

- Esti asa un idiot. Ridica tonul, apoi isi coboara vocea uitandu-se in ochii sai nervoasa. 

- Eu as zice sa vorbesti mai putin si sa actionezi mai mult, nu avem timp de pierdut Ivonne. Trebuie sa ii despartim pe Gate si Louise cat mai repede cu putinta. 

Ofteaza, o lacrima picandu-i usor pe obraz, inghitind in sec dupa care isi trece usor mainile pe fata, stergand rapid lacrima si privind in gol. 

- Ce insemn eu pentru tine Chris? Mhh? Ce insemn eu pentru tine idiotule ?!, il priveste cu intensitate patrunzatoare in ochi, acesta zambind parsiv si privind-o ca si cum nimic special nu se intamplase.  

- Doar o marioneta in mana mea, controlata cand vrea muschiul meu. Intelegi scumpete ? , se apropie de ea, plasandu-si mana dreapta pe obrazul ei, frecandu-si usor varful degetelor , coborand spre gatul ei, aplecandu-se usor , lipindu-si buzele si formand un mic sarut. 

Viata Complicata vol I RăzboiUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum