Capitolul 12

246 8 0
                                    





                                                          Negru 







Inghit in sec trecand cu limba peste buza de jos muscand-o usor, simtind cum imi tremura corpul la propriu scotand aerul afara mai repede decat trebuia. Imi inchid ochii si ii deschid de cateva ori, vazand un negru si mai intens ce ma invaluia,o culoare atat de sadica si trista, cum se face ca tocmai eu am nimerit-o sa o port ca o povara dupa min tot timpul. Poate asta imi e pedeapsa ca nu tac atunci cand trebuie si e nevoie, poate ca Dumnezeu a vrut sa vada cum e sa raman fara ceva ce iubesc si ma ajuta, poate ca asta e testul vietii pe care ar trebuii sa il trec dar eu il pic cu usurinta. Imi misc usor mana tremuranda pe obrazul drept apasand pe piele usor cu varful degetelor, scapandu-mi printre buze un mic geamta soptit, din cauza dureri ce o simteam. Stiam ca deja e umflat obrazul pentru ca se simtea. Oare o sa imi faca si alteceva dupa ce scapa de asa zisa Tamara? La dracu Louise, asa iti trebuie pentru ca nu iti tii fleanca aia de gura sparta. Mai bine nu il mai provocam si astfel nu se mai ajungea aici, pentru ca fac pariu ca acuma se va razbuna pe mine ca l-am provocat si tipa ne-a descoperit, defpat m-a descoperit pentru ca se presupunea ca toti trebe' sa stie ca sunt moarta. La naiba cu toata chestia asta. 

- Tamara , ce dracului cauti tu aici ?, vocea lui era atat de ragusita dar sexy in acelasi timp si putin foarte nervoasa sau poate ca putin mai mult. 

- Cum adica ce caut aici ? 

- Pai da, ce cauti tu aici te-am intrebat si vreau un raspuns foarte concret.

- Cine e tipa din pat? 

- Nu e treaba ta si nu evita subiectul Tamara. 

- Gate! Te-am intrebat cine e tipa din pat! Iar ti-o tragi cu toate tampitele ?

- Tamara nu cred ca te priveste pe tine ceea ce fac eu ok? Si in plus de asta eu mereu mi-o trag cu toate curvele doar pentru distractie. Credeam ca ma cunosti mai bine de atat. Acum raspunde la intrebare!! Ce cauti aici ?

- Gate... eu ..doar.. te cautam pentru ca nu stiam unde esti.

- Si de ce ma cautai ?

- Pentru ca Chris, Cody si restul sunt beti manga si eu nu stau sa ii car pe fiecare in camerele lor si mai ales sa strang dupa ei. 

- Nu imi pasa ce faci ok?, isi ridica tonul vocii destul de exagerat. Ti-am zis ca niciodata sa nu ma cauti aici in partea opusa ca casei. Nu ai ce cauta aici. 

- Dar Gate..

- Niciun Gate!, vocea s-a deja era atat de ridicata incat pielea ti se zbarlea de glasul sau ascutit si totusi gros ce te iti dadea senzatia de frica in tot corpul.

- Acum pleaca de aici. 

- Nu pot sa cred ca in ciuda faptului ca suntem cei mai buni prieteni de atata timp, tu inca ma tratezi asa, de parca as fi un copil de cinci ani si nu pot face fata. 

- Pai nu poti face fata la multe Tamara. Nu poti face fata nici macar acestei vieti care e ca o curva si te injughie pe la spate exact atunci cand nu te astepti mai putin. Nu poti face fata razboiului ce va avea loc, nu poti face fata nici macar propriei tale personalitati. 

Viata Complicata vol I RăzboiTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang