Teenage Runaway - 20.část

6.2K 436 22
                                    

Harry celé dny trávil za svým notebookem a pracoval na zadaném úkolu, i když datum odevzdání bylo v nedohlednu. Jen jedinkrát byl u sebe doma, aby si vzal k Louimu nějaké oblečení, které si tam i nechá pro případ, že by se ze dne na den něco změnilo a on by u něj mohl být. Každé ráno brzy vstával, navštívil svou mamku se sestrou a vrátil se akorát včas, aby se svým milencem posnídal.

V dopoledních hodinách pracoval na projektu, odpoledne strávil mazlením, stejně tak jako večery a noci. Dny ubíhaly na jeho vkus až moc rychle a on se nechtěl od Louiho, ať už částečně, odloučit.

"Měl by sis dát přestávku, ty můj pilný studentíku." Louiho hebký hlas se ozval zpoza Harryho zad a dvě silné paže se obmotali kolem útlého pasu mladšího chlapce.

"Musím to jen otitulkovat, zkontrolovat, jestli tam nejsou chyby a..." ...polibek. Dlouhý a něžný polibek.

"Nebo bych toho možná na chvilku mohl nechat," uvažoval nahlas Harry a uvelebil se v Louiho klíně, aby si ukořistil další polibek. Zbožňoval jeho rty - úzké, vždy usměvavé a chutnající po malinách.

"A já bych to viděl na nějaký film, hm?" navrhl Lou, očekávaje kladnou odpověď. "Máslový popcorn, můj vyhlášený mléčný koktejl, vyhřátá postel a my dva."

"Co za film?" otázal se a očka se mu rozzářila.

"Vyber."

"Můžu?" vyjekl šťastně. Vyskočil na nohy, notebook nechal notebookem a utíkal do ložnice. Louis neodolal a nahlédl na Harryho projekt. Cítil se jako žárlivá partnerka, protože si rozklikl složku s fotografiemi. Byl dosti překvapen, když nalezl fotografie, na kterých byl vyobrazen on, jak vysvětluje látku na hodinách. Byly to převážně momentky, ale sám musel uznat, že na nich nevypadal nejhůř. Brzy si však uvědomil, že Harry může každou chvilku přijít, raději složku zavřel a vrátil vše zpět.

Notebook zavřel a vpochodoval do kuchyně. Papírový sáček vložil do mikrovlny, dále se věnoval přípravě mléčných koktejlů, aby brzy mohl ulehnout do postele ke svému milenci a věnovat mu další ze svých polibků.

"Tak co jsi vybral, broučku?" otázal se Lou, když se přikrýval dekou.

"Ehm, no, Love Actually," špitl Harry a začervenal se, což u jeho milence vyvolalo široký úsměv a nutkání políbení. Natáhnul se přes obrovskou mísu s popcornem a znovu přitiskl své rty na ty Harryho. A Harry tiše zasténal... A Louis to pocítil v jistých partiích... 

Harry možná nebyl imunní vůči Louiho polibkům, ale Lou to měl daleko horší. Jedno tiché zasténání ho dostávalo do kolen. Ach, ta zamilovanost...

"Pusť to," zašeptal Lou a schoval se v Harryho náruči. Přeci jen on tu byl ten menší. Poměrně brzy se mu však povedlo usnout, čehož si Harry okamžitě všiml, protože sebou jeho milý přestal vrtět a začal lehce pochrupovat.

Harry televizi vypnul, našel lepší polohu a místo filmu sledoval Louiho. Třepotání řas, chvění rtů, pohyb hrudi. Nechtělo se mu věřit, že to malé stvoření bez jediné chybičky ležící vedle něj mu vlastně tak nějak patří. 

Palcem mu přejel po tváři a vzápětí si utřel osamělou slzičku, co se mu kutálela po tváři. Vše mu připadalo jako sen, ze kterého se vzbudí zpět do noční můry plné bolesti. Nechtěl jít spát. Bál se. Bál se, že usne a on se ztratí. 

Ale neztratil se... 

Ráno se probudil těsně před zazvoněním budíku. K jeho radosti jeho hnědovlasý princ s azurovýma očkama spokojeně spal na bříšku, peřina odkopnutá a z volných tepláků mu vylézal kulatý zadeček. Kdyby nemuseli oba dva do školy, asi by využili toho, že jsou tak málo oblečení. A i když byl Harry celkem stydlivý, rád by si od Louiho nechal pomoct s morning wood

Pípání budíku. Pár polibku na dobré ráno. Společný čas v koupelně. Lehká snídaně. Louiho ranní cigaretka. Cesta do školy. A jejich prozatím poslední polibek, protože vyučování je dlouhé a oba se shodli, že nebudou pokoušet své štěstí. 

Hiyaaa! Tak se vám po dlouhé době opět hlásím! :D Dnešní den byl plný emocí a ty jsem potřebovala ze sebe nějak dostat ven. :D Chtěla jsem díl přidat dřív, ale celý týden byl celý rozlučkový, tak jsem neměla nějak náladu a ani čas, ale snad mi to prominete. O:) 

A opět děkuji za reakce k minulému dílu. :) Vždy mi zvednou náladu. :) 

Toť asi vše, prozatím se loučím. Luv yaa! :)

Teenage Runaway || Larry Stylinson (2014)Where stories live. Discover now