Teenage Runaway - 14.část

7.9K 506 53
                                    

"Co se stalo v Evropě, zůstane v Evropě?" otázal se Loui a putoval Harrymu dlaněmi po stehnech. "Protože v naší rodné Anglii k tomu nebude moc možností."

"Ty-ty měchcešudělatsvým?"

"Tak nějak." Louis byl jako opilý touhou zopakovat si to úžasné teplo Harryho kůže na té své. Měl i pravdu v tom, že pokud se budou muset chovat úplně stejně jako před touto cestou, musí využít každé z jejich přirozených společných chvilek.

"Ale tady?"

Louis jen přikývl. Nemyslel přímo venku, ale jeho rozměrné auto by jim mohlo posloužit k tomuto účelu dobře. "Nastup si," pobídl ho a sám tak učinil, aby alespoň trochu popojel. Teď si byl stoprocentně jistý, že na ně nikdo ze silnice neuvidí.

"Svlékni si spodek," pokračoval Loui s pobídkami, ale Harry se ani nehnul. "Copak?"

"Stydím se, Lou," přiznal, červenaje se. Louis se neubránil úsměvu a skousnutí rtu. Harry se vážně styděl. Dlouhými prsty přejížděl po rozepínání svých kalhot a hryzal se do tváře.

"Nemáš proč." Louis se naklonil a spojil jejich rty do krátkého polibku, při němž s rozepínáním Harryho kalhot pomohl. Harry vycítil svou příležitost, kdy ho Louis tak úplně nevnímá, polibek prohloubil a vysvlékl se, aby se poté mohl Louimu nemotorně vyhoupnout do klína.

"Může být tohle mé poprvé?" špitl Harry, své rty neodtahuje od těch Louiho. Stále se jich dotýkal.

"Pokud ti nevadí, že se uskuteční v autě..."

"Na tom nezáleží. Hlavní je, že bude s tebou," odpověděl Harry a vysvlékl Louiho z trička, aby se nerušeně mohl dále věnovat jeho rtům. Louis dlaněmi zmáčkl Harryho zadeček, za což se mu dostalo tichého zasténání.

"Připravím si tě, ano?" zašeptal Lou a přiložil ukazovák s prostředníkem k Harryho ústům. "Navlhčíš si je?" Harry přikývl a nechal si Louiho prsty vložit do úst.

"Můj ty bože," zasténal Lou. Pohled na Harryho růžové rty a v nich mizící prsty ho dostával do kolen. Cítil, jak jeho klín pomalu ožívá. Brzy vytáhl prsty ven, protože samotný pohled na Harryho byl až příliš, a přitiskl je ke vstupu s tichou otázkou na rtech. "Můžu?"

Harry stiskl rty k sobě, začervenal se a následovalo nepatrné přikývnutí. "Buď opatrný, prosím." Tichounká prosba, kterou Louis vyslyšel a pro uklidnění vystrašeného kudrnáčka políbil ty dva sladké růžové třesoucí se polštářky.

Louis si sám dodal odvahy a prsty zatlačil na Harryho vstup. Harry se prohnul v páteři a otevřel ústa v němém výkřiku. Cítil se být naplněný. Tak jako hezky naplněný. Tlak i bolest byly zahaleny pod rouškou chtíče a vzrušení, Harrym byly nevnímány.

"V pořádku?" optal se Loui. Starost v jeho hlase byla nepřeslechnutelná.

"J-jo," zavzdychal Harry svou odpověď. Z jejich první noci strávené jako milenci si nepamatoval nic. Věděl jen, že se stala. Žádné polibky, něžné doteky ani sladká slůvka mu neutkvěla v paměti. Všemu bránila alkoholová clona a děsivé vzpomínky na místo, co mělo být domovem.

Louis začal prsty kmitat, aby Harryho co nejlépe připravil, a užíval si každého stenu, který unikl z Harryho úst, užíval si tepla obklopující jeho prsty a nemohl se dočkat až je nahradí sebou.

"L-Lou, prosím," zanaříkal mladší a pánví přirazil proti Louiho prstům, "tam."

"Vydrž, Hazz," zašeptal Lou. Nadzvedl Harryho, aby si mohl stáhnout kalhoty i s boxerkami, a prsty nahradil svým penisem. 

"Louisi!" vykřikl Harry a zády se natlačil na klakson, který vydal ohlušující zvuk, ale ani jeden z mladíků tomu nevěnoval pozornost. Vnímali jen sebe. Louis to obklopující teplo, Harry nepoznanou plnost.

Starší se chopil iniciativy, přeci jen už zkušenosti měl, a jazykem se vkradl do Harryho úst, aby ho trochu utišil. Harry na polibek přistoupil a pohrával si s hbitým jazykem svého milence, zatímco byl nadzvedáván z jeho klína v poměrně rychlých intervalech.

"Lou, Lou, Lou..." zakňučel Hazz a vztáhl ruku ke svému, až bolestně, vztyčenému penisu, aby uvolnil všechno to napětí. "Já-j-já už, promiiiň, já..." Skončil v polovině věty, protože ho pohltila silná vlna orgasmu. Tak silná, jakou ještě nikdy nezažil. Ústa tak byla zaměstnaná sténáním Louiho jména.

Louiho vypracované bříško potřísnilo Harryho sperma, a to bylo takovým popostrčením. Louis také vyvrcholil, avšak ne tak animálně a hlasitě jako Harry, který byl jako omámený. Obličej skrýval do Louiho krku, oddechoval a něco mumlal.

Když se mu dech z části uklidnil, konečně promluvil, jak se patří. "Pokud bylo tohle naše naposled, tak nechci domů..."

*

pozn. It sucks guuuuyz :DTrvalo mi to nějak déle, než jsem očekávala. Dodatečně děkuji za komentáře, moc mě potěšily. :) WP mě asi nemá ráda hází mi chybu, když chci něco okomentovat. A pokračujeme dál, žádný epilog, přehlasovaly jste mne! :D Luv yaaaa! :3

Teenage Runaway || Larry Stylinson (2014)Where stories live. Discover now