Teenage Runaway - 16.část

6.9K 480 35
                                    

"Rozhodl jsem se. Chci tě mít u sebe."

"Eh, co-c-co tak najednou?" zeptal se Harry zmateně a raději odložil nůž, aby nedošlo k nehodě.

"Mám s tebou plány," zašeptal Lou tak, aby ho nebylo slyšet, a vyhoupl se na špičky za účelem polibku. "Kde bych si mohl zakouřit, Hazz?"

"Když otevřeš okno, můžeš klidně tady. Můj bývalý přítel tu taky kouřil," povzdechl si Harry a dál se věnoval krájení.

"Jestli ti to vadí, tak..."

"Ne, ne. V pořádku."

Louis ho ještě jednou políbil a odebral se zpět do Harryho provizorní ložnice, kde naposledy viděl své sako, odkud si vzal cigaretu se zapalovačem, a vrátil se zpět do obývacího pokoje spojeného s kuchyní k jednomu ze dvou oken a otevřel ho. Pod cigaretou, kterou měl již v ústech, rozžehl plamínek a dlouze potáhl. Procházel se po obvodu pokoje, kde ho jedné ze stěn zaujaly fotografie. Mezi fotkami se třídou ze základní školy a s rodinou se mu zalíbil jeden černobílý obrázek. Byli na něm dva polonazí líbající se muži, jedním z nich byl určitě Harry a druhý vypadal jako... Nick Grimshaw.

"Ty jsi byl tím Nickovým zajíčkem, na kterého média ani za boha nemohly přijít?" vyjekl Loui. Téměř okamžitě, ale olitoval svou smělost. Cigaretu vyhodil z okna, za což se cítil jako nějaký výtržník, poodešel k Harrymu a do krku mu zamumlal omluvu.

"Byl, a kdyby nebyl takovej blbec asi bych s ním byl do teď, ale jsem rád, že se stalo, co se stalo," odvětil Harry. Nechtěl, aby se za to Loui cítil zle, proto si ho vysadil na linku a přitiskl své rty na ty milencovy.

"Já vím, jaký je. A taky vím, co se mezi vámi stalo. Trochu se opil a vyžvanil i to, co neměl."

"Něco bych o něm řekl, ale nesnížím se na jeho úroveň," špitl mladší a vysloužil si tak sladký polibek na špičku nosu. "Jsi můj rozumný mladý muž."

Harry to však zkusil z jiné strany. Chtěl od Louiho slyšet ta dvě slovíčka. Toužil po nich. Cítil by se pak chtěný a milovaný a to on chtěl, ačkoli si to nepřipouštěl. Nick ho jistou část jejich vztahu miloval, dával to najevo každým činem a Harry si pak nepřipadal tak sám a odstrčený jako to zažíval doma. Ale slůvka 'Miluji tě' z Louiho úst stvrzena polibkem by měla hodnotu větší než všechny Nickovy skutky. "Miluji tě, Loui."

Louis mírně vykulil svá modrá očka, ale usmál se. Naklonil se k Harryho oušku, o které se otřel rty a zašeptal nazpět. "Taky tě miluji, Harry."

*

Nah. Cítím se tak špatně, že v této story dělám z Nicka alias my gay crush grázla. :( :D Opět kraťoučké, ale alespoň dříve, než část delší (To zní dost ošklivě.). Fotku, kterou Loui viděl na stěně, dodám později, ale některé (někteří maybe) z vás ji i možná viděly/i. WeHeartIt očividně nemá rád tagy jako gay a homosexual, protože mi tyhle obrázky v appce blokuje. Jaký to homofob! :D Buuut, hope U like it anyway, luuuv yaaa! :)

Teenage Runaway || Larry Stylinson (2014)Where stories live. Discover now