•Jsi blbá!•

4.9K 159 5
                                    

Ell: S Nashem už jsme v pohodě.
Napsala mi Ell smsku. Dělala jsem si docela starosti protože spolu sice tihle dva chodí, ale pohádali se nevypadalo to moc dobře.

: Takže jste ok?

Ell: Jop..

: Super a jedeš do školy?

Ell: Takhle mě využít..tss! Vyzvednu tě :DDD

: Jsi zlato♥

Odepsala jsem ji a šla si chystat oblečení. Agrrr! Nevím co na sebe! Oblékla jsem si nakonec první věc, která mi přišla pod ruku protože se mi nechtělo nic zdlouhavého vymýšlet. Ještě jsem se namalovala a popadla batoh a vydala se do kuchyně.

 Ještě jsem se namalovala a popadla batoh a vydala se do kuchyně

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

„Dobré ráno" pozdravila jsem celou moji rodinku. „Dobré" odpověděli. Vzala jsem si palačinku, kterou jsem si namazala nutellou a šla si sednout k jídelnímu stolu za ostatními.

„Chceš odvést do školy? Mám cestu kolem." zeptal se mě taťka.

„Ne v pohodě, jsem domluvená, že mě vyzvedne Ell, ale děkuju" usmála jsem se a zakousla se do vynikající palačinky.

„Doufám, že jsi nezapomněla, že zítra odjíždíme na rodinnou oslavu k babičce?" zeptala se mamka a napila se ze svého Latté.

„Neee nezapomněla" řekla jsem lehce zaskočeně. Jasně že zapomněla! Nadávala jsem si v duchu. Babička nedávno slavila své 70. narozeniny a já pro ní nemám žádný dárek.

„O dárek se nestarej. Koupili jsme ji dárkový koš a celá rodina dohromady wellnes pobyt." Uff, docela mi odlehlo, že nemusím nic shánět protože jsem babičku dobu neviděla a nevím co bych vymýšlela.

„V kolik pojedeme?" „Ráno, jsme pozvaný na oběd." „Super. Už musím jít" vstala jsem od stolu a nádobí, které jsem ušpinila jsem vložila do myčky.

„Pa mami, tati" běžela jsem jim dát pusu na líčko a když jsem procházela kolem bráchy rozcuchala jsem mu dokonale nagelované vlasy. „Heej! Tak jsi blbá!" zakřičela a běžel k zrcadlu si je rychle upravit. Ještě jsem slyšela jak rodiče křičí, že takhle se svou sestrou mluvit nebude. Jen jsem se uchechtla a otevřela vchodové dveře..máme to ale krásné ráno.

Při příjezdu ke škole nás překvapilo malé množství lidí postávajících na školním dvoře. Vystoupily jsme z auta a směřovaly si to ke klukům.

„Ahoj, co se to tady děje?" zeptala jsem se hned po příchodu. Objala jsem Cama kolem pasu a dala mu pusu.

„My sami moc nevíme" odpověděl Johnson.

„Nazdár napranino! Tak jak ti bylo?" No jasný, Shawn. „No ahooj, bídně, jak ty?" zasmála jsem se. „Nápodobně. Blbě je mi ještě teď." zasmál se a potáhl si z cigarety.

FORGET [Cameron Dallas]✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat