•Dallasi zbiju tě!•

6.5K 207 4
                                    


Předemnou šel Grier a Ell za ruku a vedle mě šel Cameron a pořád do mě šťouchal a měl nějakou potřebu si furt povídat. Začala jsem do něj taky narážet a když přidal na síle, tak jsem si myslela, že odlítnu. Zrovna když jsme šli v klidu, tak jsem do něj vší silou strčila až skončil v nejbližším keři. „Ou" vylezlo ze mě jen a jak jsem viděla, že se hrabe z keře, tak jsem se dala na útěk. Až když jsem zaběhla za zatáčku, kde byla křižovatka jsem se zastavila protože jsem nevěděla kam jít. Cameron mě doběhl a skočil mi na záda. „No doprdele ty seš těžkej jak sumo zápasník" začala jsem se smát a on ze mě konečně slezl. „Jako sumo zápasník? Tak to teda ne princezno" přehodil si mě přes rameno a šel neznámo kam. Až když jsem viděla menší potůček bylo mi jasný na co myslí. „Nenene, prosím, Cameron, prosííím!" „Prosíš pěkně, ale lepší by bylo kdyby si takhle prosila až bys byla podemnou" přehodil si mě a chytl mě pod zadkem. Já se hó kolem krku chytila jako klíště. „Pusť se" „Ne. Buď nikdo, nebo oba" řekla jsem. Jen mykl rameny a hupsl do proklatě studeného potoka. „Dallasi!!! Já tě zbiju!" křičela jsem a on se smál. „Já musel! Hele jsme v tom oba" začal se znovu smát a přidala jsem se k němu.

„Co tam děláte vy dva?!" křičela Ell a začala jsem taky smát. „Nevidíš? Šli jsme se vykoupat, bylo nám vedro!" zakřičel Cameron a pomohl mě ven z potoka. „Proboha mě z vás jebne" plácla se do čela a smála se. Když nás spatřili kluci, tak se smály až se za břicho popadali a já se jim ani nedivím. Pohled na nás dva musel být fakt funny!

***

„Chceš?" nabídl mi Cameron cigaretu když jsme spolu stáli na balkóně. Kývla jsem a vzala si cigaretu. Potáhla si a všechen kouř vyfoukla ven. „Dík" vrátila jsem mu cigaretu. „Eeeej! Hej vy dva, že mezi váma něco je hmmm?" přišel opilej Nash a nacpal se mezi mě a Camerona a oba nás objal okolo ramen. „Kámo není, ale chtěl bych" řekl Cameron a vyfoukl kouř z pusy. Tyhle slova mě zaskočila, ale je opilej takže kecá nesmysli. Kluci já jsem pořád tady! „Když se nebudeš chovat jako totální kokot, tak ti možná dá" poplácal ho Nash po zádech a s těmito slovy odešel. Cameron se na mě celkem provinilým pohledem podíval. Musela jsem se nad tím zasmát a tím celou situaci odlehčit protože momentálně mezi námi byl vzduch, který se dal krájet.

Cameron típl cigaretu a podíval se mi do očí. Nemohla jsem si nevšimnout jiskřiček v jeho očích. Pomalu se přibližoval a mě začalo bít srdce jako nikdy. Bylo to jak bungee jumping, kterej jsem sice nikdy neskákala, ale myslím, že by se to k tomu dalo přirovnat. Beth! Vážně tady v téhle situace přemýšlíš nad bungee jumpingem?! Naklonil se ke mě až jsem cítila jeho dech na mé tváři. Spojil naše rty a začal s nimi pohybovat. Po chvilce jsem začala spolupracovat a bylo to něco krásnýho! Jeho ruce bloudily po mém těle až se zastavily na bocích. Přitáhl si mě blíž a svoje rty přemístil na můj krk a zanechával tam mokré cestičky. Zavřela jsem oči protože to bylo vážně příjemný a nemohla jsem si odpustit lehký sten. „Chci tě" zašeptal mi do ucha a zkouskl mi ušní lalůček.

FORGET [Cameron Dallas]✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat