•Diskuze•

6.8K 218 6
                                    

„No nazdar" řekla jsem ne moc nadšeně. „Víc otráveně by to nešlo?" řekl se sarkasmem v hlase. „Šlo" díky bohu začala hodina a do třídy vešel učitel. Periferně jsem viděla, že je Dallas na telefonu a ani se mu nedivím. Není na nás vidět a tahle hodina je nejvíc nudná. Během minuty mi mobil oznámil vibracemi novou zprávu.

Debil🤗: Proč jsi na Ell naštvaná?

Princezna❤️: 1. beztak jí má Grier jen na zasunutí a čau 2.myslela jsem, že mi to řekne ona a ne Grier

Debil🤗: Aha..ale jinak, mám návrh princezno

Princezna❤️: Neříkej mi tak!

Debil🤗: Ale notak..řeknu ti ten návrh ok? Pokud mě má mysl nešálí tak je zítra pátek a my s klukama a řekl bych že i Ell máme přespávačku u Jacka na 'chatě' a já tě tam chci, jedeš?

Princezna❤️: Neposral ses? Nikam nejedu.

Debil🤗: Bude srandaaa!

Princezna❤️: Co znamená to 'chata'? A jestli mě tam chceš někde ojet tak máš smůlu a ne jen ty ale i ostatní ošoustové.

Debil🤗: 'Chatu' ti vysvětlíme při obědě a jo ojel bych tě ale tam bude moc lidí tak jindy

Princezna❤️: Ok a fuck you!

Debil🤗: Love you too!

Na to už jsem neodepsala a jen jsem na něj hnusně podívala. On se usmál a já jsem začala sledovat tabuli předemnou.

OBĚD

Když jsme dostali talíř s tím nepopsatelným něčím, tak jsme se vydali hledat stůl. Následovala jsem Ell, která mířila ke stolu Dallase a spolku. Panebožeee! Jiné místo než naproti Dallasovi nebylo a tak jsem se tam musela usadit. „Ahoj zlato" „Ahoj lásko" pozdravili se ti dva a dali si faaakt dlouhou pusu. Nahodila jsem nechutný výraz a když jsem se podívala jak jsou na tom ostatní u stolu tak se tvářili stejně. „Hele nerad ruším, ale mohli byste toho nechat spoň u oběda? Je to celkem nechutný" ozval se Johnson. Jen jsem pokývala hlavou, že s ním souhlasím a začala se rýpat v nepopsatelném jídle. „Kámo to chutná jak hlína" podotkl Mendes a celý stůl se zasmál. Radši jsem to nechutnala, ale věřím, že i tak to mohlo chutnat.

„Takže holky...chtěli jsme se vás zeptat jestli s náma nepojedete zejtra na "chatu"? nad sovelm chata udělal uvozovky přesně tak jak mi to pasl Dallas. „Co znamená to vaše na "chatu"?" udělala jsem taky uvozovky, aby všichni pochopili. „Je to zrekonstruovanej byt tady po Johnsonový babičce a jezdíme tam na víkendy chlastat. Říkame tomu chata protože si tam docela i odpočinem a má to dvě patra. Takže taková menší, dobře hodně menší chata. A má to bazén, výřivku i saunu na zahradě kousek od bytu" vysvětlil Gilinsky. „Jedu" s úsměvem souhlasila Ell a dál se sápala po Grierovi. „Nejedu" řekla jsem a chtěla jsem vstát, ale Dallasova noha pod stolem mi to neumožnila, takže jsem si sedla zpátky na zadek. „Hej, co děláš?!" snažila jsem se vymotat se z jeho a mých nohou, ale jaksi to nešlo. Jen se zasmál „Proč nechceš jet?" zeptal se tentokrát Johnson. „Nejspíš nechci zabít víkend tím, že s váma budu jen chlastat a kdo ví, co všechno se tam bude dít" ukázala jsem nenápadně prstem na Ell s Grierem. „Ty dva chápu..ale nebudem jen pít!" tentokrát se ujal slova Gilinsky a diskutoval semnou. Ostatní jen koukali na mě a zpátky na něj. „To určitě. Budete na káry celý dny i noci" založila jsem si ruce na prsou a začala jsem celkem hodně diskutovat.

FORGET [Cameron Dallas]✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat