•Miluju Tě•

5K 145 4
                                    

„Fuuuck mě je blbě" řekla jsem když jsem se v posteli přetočila na záda. Chytla jsem se za hlavu a zhluboka dýchala. „Budeš zvracet?" zeptal se mě Cam. „Ty jsi vzhůru? Nechtěla jsem tě probudit." letmo jsem se na něj koukla. „Jo, moc jsem v noci nespal kdybys šla zvracet, tak abych ti mohl podržet vlasy" ušklíbl se. „Hahaha, strašně vtipný tohleto" zasmála jsem se.

„Pojď jdem se podívat na ostatní" Cam vstal z postele, oblékl si tričko a skinny a podíval se na mě jestli teda vstanu. „Nojo už jdu" pomalu faakt hodně pomalu jsem vstala a znovu se chytla za hlavu. „Asi mi ta hlava upadne" ohla jsem se pro sukni a croptop a snažila se obléct. „Nedivím se. Shawn tě odtáhl na jednoho panáka a když jsme s klukama přišli za váma, tak už jste v sobě měli čtyři panáky Tequily a tys do sebe lila pátýho a kousalas do citrónu" zasmál se. 

„No nazdár napranino" pozdravil mě Shawn. „No ty máš co říkat. To tys mě ožral." odpověděla jsem mu, sedla si na bar a vzala si ibalgin, který tu už byl připravený. „Nojo, měla bys vědět kdy máš dost" rejpnul si. „Hele přestaň joo, aspoň tady byla sranda" „No to bez pochyby"

„Chcete pomoct to tu uklidit nebo můžem jet?" zeptal se Cam. „Jeďte, budu tady držet kluky" zakřenil se Nash. „Oukej, tak cus" rozloučili se kluci. „Ahoj!" pozdravila jsem je všechny a mávla rukou. „Čuus napranino!" zvolal Shawn z útrob domu. „Tahle přezdívka mi asi zůstane co?" zeptala jsem se Cama když jsme společně nasedli do jeho auta. „Řekl bych že jo" zasmál se. 

„Chceš hodit domů?" „Joo prosím, ještě se musím prospat" zabořila jsem se do sedačky a dala ruku na Camovo stehno. 

„Děkuju za odvoz" dala jsem mu pusu a odpoutala si pás. „Za nic zlato, až se prospíš tak mi napiš jo?" dal ruku na mé stehno. „Jasný, miluju tě" „Já tebe" vtiskl mi dlouho pusu a já vystoupila z auta. Ještě jsem mu zamávala a poté vešla do baráku. Naštěstí jsem doma našla vzkaz, kde bylo napsáno, že se naši šli projít.

Vzala jsem si z ledničky jogurt a letěla do mého pokoje, kde jsem se převlékla do pyžama a odlíčila si zbytky make-upu, které mi tam zbyli ze včera a šla do postele. 

Během toho, co jsem jedla jogurt jsem si pustila film u kterého jsem nakonec i na pár hodin usnula. 

FORGET [Cameron Dallas]✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat