•Výhra?•

5K 149 1
                                    

DEN ZÁPASU

Dneska je kluků velký den. Sehrají totiž fotbalový zápas s nejtěžším protihráčem. Musím říct, že přípravy probíhaly ve velkým stylu a ve velkým stylu bude následovat i pozápasová párty, která bude i když by prohráli. Samozřejmě doufám, že vyhrají.

„Hodně štěstí, držím pěsti" usmála jsem se na kluky v kabině a byla na odchodu. „A pusa pro štěstí nebude?" zastavil mě v půli cesty Cam. S radosti jsem se otočila a skočila mu do náruče a vtiskla mu polibek. „Mňam, zmrzlinová" olízl si rty a já se začala smát. „Hodně štěstí a ne že se zmrzačíš, potřebuju na večer tanečníka" zasmála jsem se, dala mu ještě jednu pusu a seskočila z něj. „V tom případě se pokusím nezmrzačit"

Přišla jsem na naše místa na tribuně na kterých už seděla Ell a koukala na rozcvičujícího se Nashe. „Aby ti z něj nevypadli oči z důlku" dloubla jsem do ní a uculila se. „HA HA HA" odvětila mi a to mi dalo důvod se ještě víc smát.

„Góóóóĺ!!!" zakřičela naše část tribuny. „Nash Grier dává góoóóĺ s asistencí Camerona Dallase a posílají naší školu do vedení!" řekl nějakej týpek do mikrofonu. Skoro nikdo ho nevnímal protože všichni slavili.

„Sakra vždyť už to je 90 minut! Pískej to už!" kričela Ell. Pravda, že už hráli asi 95 minut a jsme v ohrožení protože vedeme jen o jeden gól.

„Ááááááá, my vyhráli!!" křičeli jsme s Ell a všichni se společně radovali. Bylo hezký jak jsme všichni drželi za jeden provaz a podporovali 11 tajtrdlíků běhajících po hřišti, kteří se honí za kusem gumy.

„Jde se na párty!" popadla jsem Ell za ruku a běžela před školu, kde počkáme na kluky a společně jedeme do Nashova domu.

Chtěla jsem vám poděkovat za překráásný komentáře k posledním dílům protože mi to dělá neskutečnou radost a dožene mě to k tomu napsat další díl♥♥ a ještě jsem vám chtěla sdělit, že píšu novou story Dangerously

Ups! Tento obrázek porušuje naše pokyny k obsahu. Před publikováním ho, prosím, buď odstraň, nebo nahraď jiným.

Chtěla jsem vám poděkovat za překráásný komentáře k posledním dílům protože mi to dělá neskutečnou radost a dožene mě to k tomu napsat další díl♥♥ a ještě jsem vám chtěla sdělit, že píšu novou story Dangerously. tak kdyby jste to šli omrknout a něco mi tam napsali♥♥

jste zlatíčka♥♥

FORGET [Cameron Dallas]✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat