•Zápas•

6.8K 230 2
                                    

„Děleeej Beth!" křičela na mě Ell od vstupu na fotbalové hřiště. „Vždyť už jdu!" loudavým krokem jsem došla k Ell, zaplatila u nějaký paní vstupný a šlo se na tribunu. Docela jsem čuměla protože tady bylo celkem dost lidí myslela jsem si totiž, že na ty zápasy nikdo moc nechodí. A víte co znamená myslet?..hovno vědět takže asi tak. S Ell jsme našli nějaká místa ze kterých doufejme bude dobře vidět a pak jsme jen čekali, čekali a čekali až to celý začne.

Na hřiště naběhl celý tým naší školy a poté i Eastwoodu. Musím uznat, že tam mají hezký kluky. „Hej Beth, posloucháš mě vůbec?" drkla do mě Ell. „Co? Ne, promiň, zamyslela jsem se." odvrátila jsem zrak od fotbalistů na Ell. „Tak doufám, že ses zamyslela nad Dallasem protože za celou tu dobu z tebe nezpustil oči." řekla a kývla ke hřišti, kde byl Dallas. „Tak to ani omylem" naznačila jsem prsty, jak zvracím a podívala jsem se na čas na mobilu. „Ale notak, je hezkej..kurva hezkej tak do něj jdi ne?" „Viděla si, jak se dneska chovali? Ani nepozdravili a pak Ashley řekli, že byla chyba se s náma bavit. Sakra holka prober se." luskla jsem ji před očima. „Máš pravdu, ale jsou hezký a úlet k tomuhle věku patří no ne?" „To sice jo, ale rozhodně ne s tímhle..něčímsi." udělala jsem grimasu rukama protože jsem to nedokázala slovy vyjádřit. „Jak myslíš, ale do Nashe jdu" řekla odhodlaně. „Běž, ale pak nebreč až tě odkopne, jak kus hadru jako ostatní holky." odvrátila jsem od ní pohled a začala sledovat dění na hřišti. „Neboj..popravdě? Šla bych i do ostatních z tý jejich partičky" „Ell! Co to do tebe vjelo?" začala jsem se smát protože jí nešlo odolat. Zasněně se koukala na hřiště a ještě si podepřela ruce o kolena.„Neříkej, že kdybys mohla, že bys do nich nešla" cítila jsem jak se na mě koukla, ale já dál hypnotizovala hřiště. „Rozhodně ne protože bych nechtěla mít nic společnýho s takovou bandou hovad jako jsou oni" „Koukej jak tě Dallas hypnotizuje" ignorovala moji sáhodlouhou větu a věnovala se Dallasovi a Grierovi na hřišti.

PO ZÁPASE
Viděla jsem, jak na naším směrem mával Grier a vedle něj stojí Dallas. Koukla jsem se vedle sebe a Ell mu tak zběsile mávala nazpátek až jsem si myslela, že spadne a skutálí se těm dvoum pod nohy. Když jsem na ní koukala už delší dobu tak jsem se musela začín hrozně smát. „Co ti příjde tak vtipný?" podívala se na mě a hodila na mě pohled alá jestli mě ztrapníš, tak jsi mrtvá. „Kdyby ses viděla"

„Jdem za nima" „Ne, já tam nejdu. Jdu dom" protestovala jsem. „Zapomeň, jdem za nima" chytla mě za zápěstí a ignorovala moje poznámky.

„Čau holky" mrkl na nás Grier. Fuj. Budu zvracet. Jen jsem mávla rukou a čekala na to trapný ticho, ale ono nic. Poznatek dne? Grier je brutálně ukecanej. Z mé strany ke mě přišel Dallas už v civilním oblečení a voňavej za to Grier tady byl ve fotbalovym a smradlavej jak bolavá noha. Jak to může Ell čuchat? Vždyť to úplně bije do nosu. „Ahoj princezno" 'pozdravil' mě Dallas. „Čau?" Koukla jsem se zpátky na ty dva a viděla jsem, že to bude asi na dýl, tak jsem si šla sednout zpátky na tribunu. Dallas si sedl vedle mě. Říkáte si proč jsem taková když jsem ještě včera mu říkala Came a posílala mu srdíčka? Myslela jsem si, že se fakt změnil a tím polibkem mě totálně zmátl a o to mu šlo. Byl na mě hodný protože si mě potřeboval získat a to se mu tak na půl povedlo. Proto se k němu chovám teď tak, jak jsem se chovala před tím a nehodlám to měnit.

„Řekla bych, že je tady víc místa než jen to vedle mě" ukázala jsem na celou tribunu když si Dallas sedl vedle mě. „Chci sedět tady" ukázal na místo, kde sedí. „Ale já nechci, aby si tu seděl!" začala jsem být lehce nervózní. „Jsi roztomilá když se zlobíš" „Běž do hajzlu Dallasi" „Včera jsem byl Cameron" „Včera bylo včera a byla to všechno chyba" „Jak pro koho" Po celou dobu našeho rozhovoru jsem koukala na hřistě. „Musím jít, měj se princezno" usmál se a pohladil mě po stehně. Hodila jsem na něj pohled aka. nechmatej na mě nebo ti nakopu prdel. Věděla jsem, že jde někam s těma pakama z party protože i Grier se loučil s Ell a on ji dal pusu?!?!?! Tak to si vyřešíme Ell!

FORGET [Cameron Dallas]✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat