Volumul 2. Cap 6

4.4K 255 47
                                    



     Intrăm amândoi înăuntru, iar acolo îl putem vedea pe Cassian și servitorul meu de încredere, iar în fața lor sunt încă cinci muritori. După aspectul lor, îmi dau seama că sunt niște bandiți și criminali. Păi să nu-și găsească ei nașul ?

     — Wo, wo, wo ! Prințesa adormita s-a trezit și pe mine nu mă anunță nimeni ? Întreabă e când dă cu ochii de Kyra.

    Se aproprie repede de ia și îi ia mâna în a sa. Îi lasă un sărut scurt după care o îmbrățișează. În ciuda faptului că fratele meu este un vampir cu inimă rece, cu femeile se comportă exemplar și de asta nu are probleme în legătură cu ele. Bine, poate și din cauza aspectului și a farmecului său. Înalt, alb ca varul, ochi albaștrii în general, dar sunt schimbători, părul lui este de o culoare mai ciudată ce dă impresia de un șaten ce trage spre roșcat, iar corpul său... să zicem că este acceptabil. În afară de toate astea, poate da pe spate orice femelă pe două picioare doar cu zâmbetul său ce zic ele că este fermecător.

   — Cassian, îmi pare bine, se prezintă el.

  — Kyra

— El este fratele meu mai mic, îi explic eu.

— Sincer ? Nu prea semănați. Mă privește ea. Îmi place părul tău, se uită ea la el și îi pune mâna prin păr.

— Oh... ni se spune des, rostește Cassian ofensat. Din familie, eu sunt ăla frumos.

— Cassian, nu știai că nu este frumos să minți o femeie ? Îl întreb amuzat.

— Ce să zici și tu ? Rostește Cassian dându-și ochii peste cap amuzat. Sper să îți placă aici și să nu fii o răzgâiată plină de fițe, își întoarce el privirea spre kyra.

     — Ăăă... încearcă blondă să spună ceva, dar vorbele nu-i ies din gură.

       — Cassian, ce ar fii să duci mâncarea la locul ei ? Intervin eu iritat.

     Com îndrăznește să îi spună așa ceva ? Cum îndrăznește să se uită cu dispreț la mine când eu tocmai ce l-am făcut să scape ușor din ghiarele Kyrei. Îi puteam auzi inima - da, și vampirilor le bate inima - cum bătea prea tare, aproape ca a unui muritor, iar asta nu este normal pentru un vampir. Asta însemna că era pe care să facă o criză nervoasă, iar fratele meu nu ar fi ieșit prea sănătos din asta.

     — Travis, cât timp o să stăm în Vegas ? Își întoarce ea privirea spre mine.

      Vocea și chipul ei este ca a unui copil nevinovat, iar primul lucru pe care îl fac este să mă uit în ochii ei. La fel de gri. Mă speriasem pentru o clipă că își revine la vechea Kyra, dar acum sunt sigur că în înăuntrul ei se află un adevărat demon dacă poate imita un copilaș, iar ochii ei fiind în continuare gri.

     — Aici locuim deci, mult timp. De ce ? Nu-ți place peisajul ?

       — Ba da, dar vreau să merg acasă. Măcar ca să văd câte s-au schimbat.

        — Este riscant. Toți cunoscuții tăi te cred moartăz. Cum crezi că ar reacționa dacă te-ar vedea ?

         — Te rog, Trav, mă roagă ea făcân ochii mari.

     Sunt obligat să mă uit în ochii ei mari și strălucitori care practic, mă întrumă să cedez. Păi să nu cedez eu ? La cum se uită în ochii mei, îmi dă o senzație bizară în stomac și pur și simplu nu o pot refuza. Oftez lung și închid ochii după care dau afirmativ din cap. Deschid ochii și o văd pe aceasta zâmbind larg și bătând fericită din calme.

     — Știam eu că încă sunt talentată la a convinse oamenii, sau mă rog, vampirii, rostește ea rânjind și îndepărtându-se victorioasă.

     Abia acum mi-am dat seama că am căzut în capcana ei și scot un ,, a dracu, femeia " mormăit în timp ce mă uit la ea cum se îndepărtează. Mai exact, fesele ei îmi cuprind toată atenția și gândindu-mă la tot felul de prosti, îmi frec ceafa cu degetul mare și arâtâtor. E ciudat faptul că de când a ajuns Kyra în conac cât și în viața mea, am o actracția inexplicabilă pentru ea și parcă simt nevoia să ... o protejez. Presupun că din cauza promisiunii pe care i-am făcut-o tatălui ei și obișnuința.
Sper doar să nu fie altceva. Asta îmi mai lipsea... poate că pentru alți, acel sentiment inutil ce sa numește ,, dragoste ", îi face mai puternici, însă pe mine mă face vulnerabil.

Când aceasta dispare din raza mea vizuală, mă îndrept spre bucătărie unde sunt servitoarele. Deseori aceste femei reușesc să mă enerveze din cauza că nu sunt la curect cu noutățile și care este rolul lor în acest conac.
Ajuns în bucătărie, acestea nu mă observă și continuă să facă curat și să discute în acelaș timp despre nu știu ce film. Nu am chef să le ascult discuția așa că îmi trag vocea cât de zgomotos pot. Toate șapte tresar și își ațintesc privirea pe mine.

     — Majestate, își înclină ele capul.

      — Doamnelor, am venit să vă țin personal la curent cu noile vești ca să fiu sigur că nu o să existe complicații. Kyra, blonda ce era cu mine acum câteva minute, este asemenea stămânei voastre. Mai presus de Cassian și Katy, dar mai prejos decât mine. Sunteți obligate să îi dați orice cere, de la informații până la sângele vostru. Însă, nu aveți voie să o lăsați să plece singură din acest conac, doar dacă sunt eu cu ea. Dacă vi se opune, mă anunțați cât de repede puteți. Ea este fata unui vechi și pun prieten pe care, din păcate, l-am pierdut acum foarte mulți ani deci sper că vă dați seama de gravitatea situației dacă nu primește ceea ce vrea. Dacă aud plângeri din gura acesteia asupra voastră, o să deveniți cină. Sper că ne-am înțeles. Rostesc eu calm și serios.

    Acestea înghit în sec și dau afirmativ din cap. Le arunc o ultimă privire după care mă îndepărtez de ele cu o postură de domn.


     Cassian la media 😏

Immortality Where stories live. Discover now