Cap 30

4.7K 305 65
                                    

+18. Mda... șcenă cringe așa că nu vi-o recomand. și când spuneam că nu o să descriu asta 😑 celor ce nu le plac aceste capitole, v-aș ruga să așteptați capitolul următor 🙂

____________________________________________________

— Stai !

Acesta își ațintește numai decât privirea pe mine. Privirea lui fiind una dezamăgită.
Mă ridic în șezut, dar doar pentru a mă apropria de el și stând în genunchi încă pe canapea.
Îi îndepărtez mâinile de la nasturele pantalonilor, dar doar pentru a mi le pune pe ale mele.

— Vreau să o fac eu. Îi spun în timp ce îi desfac pantalonii.

După ce fac asta, îi las încet în jos -cam până la ganunchi- iar boxeri lui bine strâmți în jurul bărbății lui îmi sare în ochi. Se pare că iubitul meu s-a excitat rău de tot, dar asta nu mă împiedică din a-l mai chinui puțin.
Îl apropri mai mult de mine, pentru a-i putea lăsa mai multe săruturi umede de la bazin în sus, ceea ce îl excită și mai tare după cum se vede.
Își pune o mână în părul meu, pentru a mă îndruma să continui iar din gura lui ies câteva gemete, ceea ce mă încântă.
Respirața lui devine tot mai accelerată când îi sărut cu o lentoare diabolică pielea sensibilă a gâtului.

— De ce mă chinui ? Îmi șoptește la ureche cu o voce super excitată.

— Pentru că pot. Îi șoptesc la rândul meu cu aceiaș voce excitată ca a lui.

Dereck își pune lent mâinile sub bluza mea și mi-o dă jos. Având în vedere că se mișcă, presupun că se descalță și își dă pantaloni jos.

Își plimbă în voie mâinile pe corpul meu, emanând dorința lui nu prea decentă cu mine în timp ce eu îi fac mai multe semne pe gât și piept.
Pe neașteptate, acesta mă ia în brațe, iar eu îmi înfășor picioarele în jurul taliei sale în timp ce el îmi devorează gâtul cu sărutări.
Respirația mea devine din ce'n ce mai accelerată la fiecare atingere a acestuia.

Mă pune cu grijă pe canapea, bineînțeles cu el deasupra mea în timp ce îmi înfulecă cu poftă buzele.
Rupem sărutul dintr-o dată când de afară se aude un tunet puternic. Presupun că plouă.
Dereck își ațintește din nou privirea pe mine și îmi adresează unul din zâmbetele sale perverse, ceea ce este neobișnuit la el fiindcă de obicei nu zâmbea așa.

— Se pare că rămâi la mine peste noapte.

Fără să-l mai las să spună ceva, îmi pun o mână de după ceafa sa și ne unesc din nou buzele. La cât de dulci sunt, aș putea da în diabet, dar ar merita. Trag de ele, le sug, le mușc după care le alin. Gemetele noastre se aud în întregul salon, iar dorința de a-l avea este tot mai mare.

— Dereck... Îi pronunț numele mai mult printr-un gemăt și în șoaptă.

— Numele meu sună atât de bine când mi-l gemi tu, iubito. Îmi șoptește el la ureche, cu aceiaș voce excitată.

Cu toate că nu mai rezist mult, îl las să își continui jocul diabolic, presupun că vrea să mă simt cum s-a simțit și el acum câteva momente. Să fii excitat și să nu primești ceea ce vrei.
Îmi las capul pe spate în timp ce acesta îmi deschide sutienul. Mi-l aruncă pe podea și începe să îmi facă mai multe semne pe corp. 
Într-un final, amândoi suntem goi pușcă, iar senzația pe care mi-o dă cu Mișcările sale, pur și simplu mă duce pe culmile nebuniei ! .

— Ești atât de udă, iubito. Iubesc asta. Îmi spune el în timp ce îmi sărută gâtul.

Din gura mea ies o grămadă de gemete, ceea ce îl încurajează pe Dereck să pătrundă mai adânc.
Îmi pun mâinile pe spatele lui gol și încep să îl zgări atât de tare încât cred că o să lase urme. Acesta scoate un gemăt lung în timp ce îmi înfulecă buzele și grăbește lucrurile.
Căldura din corpul meu este aproape insuportabilă, dar corpul lui rece mă mai răcorește puțin. Nu pot înțelege cum de are corpul atât de rece în timpul unui act sexual. Nu înțeleg cum de el poate fii atât de rece în timp ce eu simt că ard. În fine, presupun că acesta este un avantaj pentru mine.

Viteza acestuia este una foarte rapidă și știu că nu mai are mult până la orgasm. Până la urmă, acesta îmi afirmă asta când își dă drumul pe abdomenul meu, iar eu pe canapea. La sfârșit, amândoi scoatem un gemât lung după care încercăm să ne liniștim respirațiile.

După aproximativ patru minute acesta mă ia în brațe, spre surprinderea mea.

— Unde mergem ? Îl întreb.

— Nu-mi spune că ești obosită. Îmi replică el cu un zâmbet satisfăcut.

— Ba chiar asta sunt ! Ce ai de gând, dragule ?

— Păi eu nu sunt obosit, și plus de asta mai vreau ! Așa că încă una mică în duș, nu ar strică. Spune în timp ce se deplasează.

— Dar abia ce am terminat !

— Ești o femeie puternică, o să reziști și plus de asta, o să-ți placă.

— Dacă spui tu... Cedez eu până la urmă.



    Neața barosani !! (Da,da. La mine e Neața. Nu mă judecați, sunt leneșă.) Mda. CÂT URĂSC SCENELE ASTEA !! Presupun ca este ultima data cand mai descriu un sex. Am încercat sa fie cat mai ,,hot", dar nu stiu cum a ieșit. Sincer ? Niciodata nu stiu cum ies scenele astea, am impresia ca am descris prea puțin și neah... știu că multe dintre voi ați așteptat asta asa ca, am spus ca de ce sa nu va fac o bucurie ?

Cam asta e tot. Pup si iub ❤️❤️❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😘😘😘😘

Immortality Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum