Cap 33

5.1K 316 49
                                    





După ce am terminat de mâncat, Dereck ia tava și o duce jos după care se întoarce în cameră, mult mai rapid decât mă așteptam.

— Te simți mai bine ? Mă întreabă în timp ce se așează lângă mine.

— Cu mult. Apropo, unde îmi sunt hainele ?

— Le-am pus la spălat. Având în vedere că aseară le-am  aruncat pe unde am putut iar tu nu ai haine la mine... am spus că ar fi fost mai bine.

— Când ai făcut asta ?

— Acum câteva ore. Sunt uscate deja. Îmi răspunde uitându-se adânc în ochii mei.

— O...K... De obicei femeia pune haine în mașină, nu bărbatul. Și mai ales, nu a femei. Spun eu amuzată.

— La noi este un caz diferit se pare. Spune el la fel de amuzat ca mine. Ce vrei să facem azi ?

— Păi, dacă tot e duminică... mă gândeam să ieșim pe afară sau... să mergem să îți cunoaștem părinți. Încă nu am uitat, să știi !

— Bine. Dacă tu chiar ți să îi cunoști, fie. Cedează el ridicând mâinile în aer.

              — Super ! Exclam eu fericită. Dar mai întâi mergem la mine ca să mă schimb.

                 — Cum vrei tu, dar eu nu îmi asum nimic din ce o să se întâmple.

                — Iar începi ? O să fie bine ! Nu-ți face griji !

                 — Puțin probabil, dar să pretindem că totul o să fie bine. Mă duc să îți aduc hainele după care mă îmbrac și mergem, bine ?

      Nu îi răspund, doar îi adresez unul dintre cele mai drăguțe zâmbete ale mele după care acesta mă sărută  pe buze și iese din cameră. Spunând că o să se întoarcă imediat.
Odată ieșit din cameră, mă uit la șoldul meu și trăsar speriată când văd două răni adânci, dar neînsângerate.
Pun cu grijă două degete pe rană, dar le iau imediat când contactul dintre pielea degetelor face contact cu cele două găuri din șold deoarece ustură a naibi.

        Mă întreb oare ce s-a întâmplat. Ce am făcut ca să capăt aceste răni ? Nu îmi aduc aminte să mă fi lovit sau ceva. Ciudat, extrem de ciudat.
După aprocțimativ patru minute, vine și Dereck iar în mâinile sale îmi ține hainele proaspăt spălate. Întind mâinile iar acesta mi le dă, observ că și lenjeria mea -care nu mai este chiar atât de intimă- este printre haine, la fel și sutienul. Mă ridic din pat, complet goală și dau să intru în baie fără să pun în seamă privirile lui pofticioase. Ajunsă în baie, intru în duș și încep să dau drumul stropilor de apă caldă ce se lovesc brutal de pielea mea. Mă pun serios pe gânduri dacă îi pot folosi gelul de duș sau nu, dar până la urmă mă gândesc că nu o să se supere dacă o să folosesc puțin. Nici nu aveam de ales, nu are niciun gel pentru femei aici, ceea ce cred că este normal. După ce termin, mă usuc cumplit și mă îmbrac după care ies din baie și îl văd stând cu spatele la mine și aranjând patul. Mă apropri ușor de el și îmi pun mâinile în jurul taliei sale sculptate iar capul mi-l pun pe spatele său.
Acesta se întoarce cu fața la mine și îmi ia fața în mâinile sale după care își lipește buzele de fruntea mea. Săruturile de genul mă face pur și simplu să mă topesc. După asta, acesta se așează pe pat iar pe mine mă pune pe genunchiul său, luându-mi mâna în a sa iar pe cealalaltă și-o pune pe spatele meu.

              — Iubire, pot să te întreb ceva ? Mă întreabă el.

               — Tocmai ce m-ai întrebat. Îi spun amuzată.

Immortality Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu