Tajomstvo

189 19 0
                                    

,,Musím vám niečo povedať. Ja sama som sa to dozvedela len teraz ráno." začala som. Radley aj Sophia ma zaujato počúvali. Zhlboka som sa nadýchla a povedala som im všetko, čo som sa od bohyne živlov dozvedela.

Na moje veľké prekvapenie ma Radley a Sophia nevysmiali. Práve naopak - uverili mi. Sophia si však nebola veľmi istá, či je dobrý nápad vracať sa k rieke Lea.

,,Prosím... Musíme nájsť amulet..." oponovala som Sophii. Tá nakoniec súhlasila, tak sme sa znova všetci vybrali k rieke Lea.

---

Boli sme na mieste. Len zoberiem amulet a vypadnem, opakovala som si v hlave. V daždi som skackala po brehu rieky Lea so Sophiou a Radleym po boku. Po pár minútach márneho hľadania som na brehu rieky našla zafírovomodrý náhrdelník. Schmatla som ho a išli sme naspäť domov.

---

Doma v izbe som si na nočnom stolíku našla akýsi malý papierik, prehnutý napoly. Otvorila som ho. Bol na ňom citát: ,,Stoj v živote ako skala v mori, vždy nerušená a nepohnutá novými vlnami." Zamyslela som sa nad tým, no akosi mi nedochádzalo, čo ten citát znamená. Oči mi už klipkali, tak som si ten papierik odložila a išla som spať.

Dieťa štyroch živlov |book 2|Où les histoires vivent. Découvrez maintenant