Prekvapenie

220 19 0
                                    

Na moje počudovanie sme nešli ku mne domov, ale niekam inam, na mnou neznáme miesto.

,,Zostaň tu. Za chvíľu prídem." prikázal mi záchranár a ja som ho počúvla. Hlavu som si oprela o okno a len som hľadela do blba.

Po asi polhodine sa záchranár vrátil aj so svojou ženou. Vystúpila som. ,,Toto je moja žena, Sophia. Bude sa o teba starať, kým budem cez deň v práci." Sophia sa usmiala a podala mi ruku. Silno som ju stisla. ,,Elena." predstavila som sa Sophii s miernym úsmevom. ,,A ja som Radley." oznámil záchranár. ,,Kľudne nám môžeš tykať. Už budeme bývať spolu." Aj on sa na mňa milo usmial a potom sme už všetci išli do domu Radleyho a Sophii.

,,Tu budeš mať izbu." oznámila mi Sophia, keď mi ukazovala ich veľký dom. Nadšene som si ju obzrela a potom aj ďalšie izby. Okolo štvrtej sme všetci spolu vyrazili do obchodu. Kúpila som si pár tričiek, jedny legíny a ešte sme nakúpili potraviny na večeru.

Keď sme sa vrátili, všetci traja sme sa pustili do varenia môjho obľúbeného jedla - francúzskych zemiakov. Ja som krájala zemiaky, Sophia vajíčka a Radley zase klobásu. Išlo nám to super. Skončili sme asi okolo pol siedmej. Potom sme až do polnoci pozerali Radleyho obľúbený horor Annabelle. Všetci sme boli strachom celí bez seba, ale nakoniec sa nám predsa len podarilo zaspať, keďže sme už boli unavení.

Dieťa štyroch živlov |book 2|Where stories live. Discover now