6. Prieteni sau dusmani

7.1K 327 13
                                    

6. Prieteni sau dusmani

Cu siguranta nu se asteptase la asta. Sa fie adusa pe o insula din arhipelagul Seychelles , si nu orice insula, ci una chiar romantica, cu vila aproape de mare si cu cea mai mirifica priveliste pe care avusese ocazia sa o vada. Apa era atat de cristalina, ca putea sa-i vada pietrele si scoicile. Avea cateva stanci pe plaja, copaci care o inconjurau, palmieri uriasi, un aer care iti gadila nasul si o aura magica.

Cezar, mandru, a tras-o pe roscata in directia locului unde isi vor petrece luna de miere. O vila uriasa, aproape din sticla, cu piscina in fata, cu palmieri ce o inconjurau, scari luminate de mii de beculete, terase, etaje multe si cu un interior pe masura. Proaspatul cuplu privea totul cu fascinatie. Era posibil ca locul acela sa-si verse magia si peste ei in asa fel incat sa se inteleaga cat vor sta acolo, poate si dupa acea perioada. Nicoleta l-a privit pe saten si a constatat ca si acesta o privea. Era superba in rochia de mireasa pe care inca nu si-o daduse jos, cu parul incurcat si asa de rosu, cu ochii sclipitori, verzi si concentrati pe el, parea o fata adusa cu valurile marii, purtata de soapta soarelui. El era chipes in lumina difuza, cu o postura impozanta, imbracat inca la patru ace, cu parul ciufulit si un zambet superb ce-i atingea ochii. Era un cuceritor. Ii placea sa rasfete fetele, sa le inebuneasca pana aceastea ar cadea la picioarele lui. Nicoleta nu era una dintre ele. Pentru prima data in viata, Cezar si-a dorit ca Nicoleta sa nu fie ca celelalte, pentru ca acum ca erau casatoriti, el chiari si dorea ca acea casnicie sa mearga macar cativa ani. Dupa toate aventurile lui, isi dorea cat mai multa stabilitate, alaturi de cineva ca Nicoleta, o provocare continua.

Ea zambi emotionata de peisaj si de privirea lui si isi muta ochii asupra casei. Mare, ca in povestile pe care i le spunea Daria inainte de culcare, doar ca asta era reala si nimic din ce se intampla nu era scos dintr-un basm. Viata ei nu era un basm desi asa parea; basmele avea mereu final fericit, pe cand al ei nu era sigur.

Cezar ii intinse bratul, iar ea il accepta usor ganditoare. O conduse pe scari pana la usa, apoi o lua in brate pentru a o trece pragul. Ea isi puse mainile dupa gatul lui si ii zambi, apoi se lasa trecuta in casa de vis. Imediat ce a vazut holul a ramas traznita. Era imens, decorat in stil vechi, cu statui goale si candelabre gigant. Era tot ce-si putea dori roscata.

Langa intrarea in sufragerie, o scara circulara, cu alb si negru, ducea spre etaj. A urcat intr-acolo cu ea si i-a aratat casa. Era fascinata de bratele lui puternice, de muschii ce se incordau la fiecare pas, iar el era din ce in ce mai atras de sanii ei fini, de gatul lung, de picioarele pe care le putea simti pe sub materialul alb. Au ajuns in camera lor, iar satenul a lasat-o jos, apoi s-a dat un pas in spate, lasand-o sa isi scalde privirea in acel lux. Camera era superba: un pat matrimonial era asezat in mijlocul ei, lipit de peretele de sticla; o plasma uriasa se afla pe peretele opus patului, deasupra unui semineu, de-o parte si de alta fiind doua usi ce duceau la rafturile cu haine. Fotolii, o lustra superba, masuta din sticla, draperii albe peste geamurile uriase, perni, covor moale, lumanari, toate astea doar pentru ei doi. Rasfat total.

Nicoleta s-a intors zambareata spre el si i-a prins mana, ducandu-l in baie, unde se afla un jacuzzi imens, cu doua trepte, de culoarea ciocolatei. Geamuri de la tavan pana la podea il inconjurau, iar prin ele se putea observa exteriorul exotic.

Cezar i-a sarutat umarul Nicoletei, una din mainile lui aflandu-se pe stomacul ei, iar cu cealalta incercand sa-si slabeasca nodul cravatei. Ea simtii o senzatie cunoscuta ce i se revarsa din adancuri si se cutremura. Aceeasi senzatie o avea si el: ea era calda, dulce si atat de fina, ca acea matase… interzisa si periculoasa. Simtea cum ceda presiunii din piept, asa ca se gandi la ceva:

-Hai pe plaja, ii sopti in ureche si o lua pe sus, ducand-o la locul dorit.

Soarele apunea, trimitand ultime raze pe nisip. Cei doi au ajuns pe plaja, exact unde valurile isi pierdeau din furie la vederea proaspetilor casatoriti. O lasa pe picioarele ei, apoi o invarti pe loc si o prinse in brate, sesizand schimbarea suflului ei. Devenise mai rapida si mai calda la contactul cu buzele lui. Cat isi dorea sa o sarute, iar acea dorinta venea din interior, din strafundurile lui si dintr-un colt al mintii. Pielea ei lucea cand soarele zambea bland, iar el inebunea vazand sclipirea pacatoasa din ochii ei verzi. Mintea ei era nu era departe, ci la patul matrimonial, la cel din fata ei dandu-i rochia jos sau rupand-o, nu-i pasa, la mainile lui descoperind pielea ei, la buzele ei dezmierdand pielea lui. Se cutremura din nou si-i intalnii ochii adanci. O caldura molesitoare o cuprinse si inghiti in sec. Isi puse mainile dupa gatul lui si il trase mai aproape de ea, de buzele ei, apoi il saruta. Mai intai cu sfiala, apoi cu un foc arzator, devorandu-l. El isi puse mainile pe spatele ei, lasand-o de la mijloc in jos, inca sarutandu-i buzele delicioase, atat de cunoscute de el. Sarutul devenea din ce in ce mai pasional si ii aprindea din ce in ce mai mult pe cei doi, astfel ca intr-o secunda, sacoul si camasa lui Cezar disparusera de pe trupul lui mirific, lasand mainilor roscatei drum liber sa se plimbe in voie. Avea un piept tare, un spate dur, iar muschii lui se incordau si se relaxau sub degetele ei iubitoare.

Hoata de inimi- CompletWhere stories live. Discover now