2. Prima intalnire

9K 420 37
                                    

2. Prima intalnire

Intram in oras, pe o carare cu flori, tot inainte pana la niste porti uriase ce desparteau lumea reala de cea cu bani. In spatele lor, cateva case erau impanzite la distanta mai mare decat normala, una fata de alta. In fata lor, pe alei se aflau masini luxoase, iar luminile de pe strazi adauga eleganta cartierului luxos. Cateva sute de masini se aflau pe strazi si doar o casa era atat de stralucitoare incat te facea sa te opresti in fata ei. Casa familiei Tanase, o familie instarita din punct de vedere financiar. Sotii, Clara si Robert, erau in centrul atentiei, ei fiind cei ce detineau casa si multe alte averi. In marea vila, cei doi dadeau o petrecere pentru a sarbatorii ceva ce numai ei stiau si cu familia Stan, prietenii lor, Iulian si Daria, parte din mediul lor dezvoltat.

Cele doua cupluri discutau in holul vilei despre copii lor, nerabdatori sa le dea vestea cea mare si foarte entuziasmati de decizie. Familia Tanase avea un singur fiu, Cezar. Un baiat superb, inalt, de 19 ani, dezvoltat, cu parul saten, ravasit, cu ochii de culoarea turcuazului topit si cu un charm irezistibil. Familia Stan avea doi copii: Augustin, un baiat inalt si el, cu parul saten si ochii cenusii, ca ai tatalui sau si cu un farmec aparte. Celalalt copil era o fata….

In casa galagioasa a domnit linistea pentru un moment, in timp ce toata lumea lumea si-a intors atentia spre capatul scarilor ce duceau la etaj, acolo unde se afla baiatul familiei Tanase. Era superb, degajand eleganta si un caracter puternic, imbracat la patru ace, dar cu ceva specific: camasa descheiata la cativa nasturi. In acel costum negru, parea foarte galant, desi privea multimea amuzat. Fiecare oaspete il sorbea din priviri, mai ales fetele si sotiile invitatilor, insa el era invatat cu atentia doamnelor, asa ca nu avea nici o problema cu ce se intampla. A coborat mandru fiecare treapta, iar cand a ajuns in rand cu invitatii, a salutat pe toata lumea cu o miscare usoara a capului, apoi s-a indreptat ingamfat spre parintii lui, acompaniati de Iulian si Daria, care chicoteau incantati.

-Buna seara, rosti Cezar cand ajunse la cei patru adulti. Vocea lui era joasa, ragusita si periculos de atragatoare, iar ochii ii erau plini de luminite stralucitoare.

-Buna dragul meu, il saruta pe ambii obraji mama lui. Ii stii pe Daria si Iulian, nu?

-Da, ma bucur sa va revad, la spuse in timp ce strangea mana cu Iulian si cu tatal sau, sarutandu-i mana Dariei, mai apoi. Ce mai faceti? Parca veneati si cu Augustin si fata dumneavoastra, nu?

Cezar si cu Augustin au fost la liceu impreuna si se cunosteau, ba mai mult, erau prieteni buni. Insa pe sora lui nu o vazuse vreodata si nici el nu vorbise de ea. Nu-i stia nici numele, nici cum arata, nimic.

-Da, trebuie sa apara si ei, murmura Iulian cu mandrie.

-Trebuie sa le vezi fata, dragule. Este ca o zeita, frumoasa si o dulceata de fata. A condus-o Augustin pana la masina sa-si lase geanta si se intorc, il lamuri mama sa.

-In regula, eu ma voi retrage putin, zise plecand spre prietenul lui cel mai bun, intr-un colt al camerei.

-Salut, frate, il intampina acesta zambitor.

Satenul dadu mana cu el, apoi privi picioarele lungi ale domnisoarei ce-l insotea. Aproape fluiera la vederea rochiei scurte, stramte si decoltate a fetei la fel de zambareata. Isi linse buzele intr-un mod foarte sugestiu, in timp ce cercelul din ureche ii stralucea in lumina artificiala ce inconjura camera. In semi intunericul din acel colt ferit, Cezar parea un inger al iadului, inconjurat de flacari, provocator si foarte sexy, atat prin infatisare cat si prin gesturi.

-Va deranjez? il intreba pe Maldini. Maldini era porecla prietenului sau, numele lui real fiind George. Insa era prea bun la fotbal si isi capatase porecla, primind-o cu mandrie.

Hoata de inimi- CompletΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα