24. Deasupra norilor!

4.2K 207 17
                                    

24. Deasupra norilor!

Cezar o astepta in fata firmei, destul de nervos. Avea emotii si ura faptul ca Nicoleta nu mai locuia cu el si ca nu stia ce face, cu cine umbla sau totul despre ea. Nu ii placea faptul ca nu o mai vede, ca nu o mai saruta, ca nu mai face dragoste cu ea, dar trebuia sa accepte situatia, iar aceasta era urata.

Se intreba unde ii era sotia si de ce intarzie. Astepta acolo de zece minute si nici urma de masina ei sau a lui Augustin. Parintii lor inca nu stiau ca ei s-au despartit si chiar nu vroia sa se afle. Era de ajuns ca Snake fusese martor impreuna cu ceilalti la o cearta de a lor, nu mai avea nevoie si de altii.

-Cezar! se auzi o voce de femeie aproape tipand, apoi cineva il lua in brate si incepu sa-i sarute obrajii.

Satenul o indeparta pe acea femeie si o privi.

-Sierra? intreba.

-In carne si oase, se fali ea. Dragul meu, ce incantare sa te intalnesc. Ai crescut atat de mult si esti chiar mai chipes decat mi-am imaginat. O adevarata bucatica buna, ii facu ea cu ochiul.

Sierra era o fata cu doi ani mai mica decat Cezar, cu care avusese primul “sarut” cand avea cam sapte ani. Erau prieteni vechi si daca el o luase pe cai gresite, de ea ce sa mai zica? Era tot ce se poate mai rau pe lumea asta; facuse tot ce e ilegal si nu fusese prinsa niciodata, poate nici macar banuita.

Sierra era bruneta cu reflexii albastre, cu ochi de culoarea noptii; poseda un trup de invidiat si bineinteles, o personalitate uimitoare. Avea 19 ani, dar nu prea arata de atat. Era implicata in multe actiuni si niciodata nu o gaseai; ea te gasea pe tine mereu.

-Ma bucur sa te reintanesc, domnisoara! o tachina Cezar, dar ea rase.

-Domnisoara pe dracu. Daca imi ziceai altfel ma simteam mai mandra! il inghionti ea in joaca. Dar tu…? De cand nu te-am vazut sigur ti s-au intamplat multe, rase ea.

El isi dadu ochii peste cap si vru sa ii spuna ca nu i s-a mai intamplat nimic, dar ceva il oprii. O masina oprii in spatele Sierrei si din ea cobori o fata imbracata intr-o rochie mulata, alb cu negru. Era inalta datorita unor pantofi cu platforma negrii si ca accesorii, avea o geanta alba si bijuterii din aur alb. Parul ii era prins intr-un fel sofisticat, cazand in valuri pe sanul drept, tapat si coafat la perfectie. Ochii verzi erau pusi in evidenta de linia fina a machiajului, iar buzele iscoditoare de un ruj mat.

Cezar inghiti in sec, neauzind ce ii spunea prietena lui. O privea insistent pe sotia sa, care stralucea mai tare ca un diamant. Era hipnotizat de ea, patruns de misterele feminitatii ei, ce il faceau sa guste paharul amar al sucului de fruct oprit.

Inima ei incepu sa bata mai repede la vederea cavalerului in costum negru. Parul lui saten era asezat asa cum ii placea ei, iar ochii de culoarea topazului erau pusi in evidenta de camasa bleo, descheiata la cativa nasturi la gat.  Picioarele i s-au inmuiat si un zambet inocent ameninta sa-i rasara pe buze pana sa o vada pe bruneta. Atunci, toata vraja din ochii ei s-a risipit, dar ochii lui erau la fel de vrajiti.

Ajunsa langa ei, Nicoleta tusi scurt si le zambi politicos.

-Buna seara! ii saluta cald.

-Buna, se intoarse Sierra vesela, dar zambetul ii cazu le vederea roscatei superbe din fata ei. Nu mai vazuse niciodata o fata ca ea, nici macar in carti.

-Iubito! o intampina Cezar cald.

O lua in brate si o saruta usor, atent sa nu-i curete rujul de pe buze, dar roscata nu vroia doar atat, asa ca isi puse o mana pe ceafa sotului sau si il trase mai aproape, invitandu-l la un sarut pasional la care el raspunse dornic.

Hoata de inimi- CompletWhere stories live. Discover now