57 Skyrius

1.9K 142 7
                                    

Laikrodis ant sienos rodo, kad rungtynės vyksta jau dvidešimt minučių. Oficialiai pralaimėjusi ir praradusi kapitonės statusą. Užtat džiugu, kad visi esme kur saugu, ramu ir mums negresia joks pavojus.

Išslenku iš lovos ir pažvelgiu į dar miegantį Niall. Jis miega nuo tada, kai visi grįžome pas Louis. Kadangi jo namas didelis, užteko visiems vietos nakvoti. Nueinu į kambaryje įrengta vonia. Pirštais stengiuosi susišukuoti plaukus ir nusiplaunu veidą. Vonios duris prasiveria ir išvystu Niall.

Kelias sekundes tiesiog žiūrim vienas į kitą.

-Man reikia dušo, nes galva plyšta,-murmtelėja jis.

-Net nestebina kodėl,-apsižvalgau aplink vonios kambarį.

-Neprimink,-jis įeina pilnai į kambarį ir užrakina duris. Kilsteliu antakius, o jis nusišypso-Juk supranti kaip senai tave turėjau.

-Nori pasakyti, kad mes mylėsimės Louis namuose?

-Grace, siūlau tik atsiprausti kartu,-jis atsuka dušo vandenį ir čiumpa mano maikutės kraštus.

Užverčiu akis ir leidžiu jam nuvilkti maikutę. Nusirengiame pilnai ir įeiname į jau pašildytą vandens garais dušą. Jis įduoda man dušo želę ir į ranką šiek tiek įsispaudus, ištrinu ją rankose. Gestais parodau, kad šis atsuktu man nugarą. Ištrinu jam nugarą ir jo bicepsus. Nespėjus sureaguoti, jis apsisuka ir jo lūpos rėžiasi į manąsias, priversdamos prasižioti. Jo prisilietimai švelnūs ir atsargūs.

-Maniau tik praustis,-sumurmu jam į lupas, o jis vėl šypteli ir delnais suspaudžia mano sėdynę.

Lėtai mano nugara susiliečia su plytelėmis išklijuotą sieną. Panardinus pirštus jam į plaukus, timpteliu ir jis čiumpa vieną mano koją po kitos, bei apsiveja savo liemenį. Kai jis įsiskverbia į mane, abu tyliai sudejuojame.

Vis dėlto suvokiu, kad jis tikrai kažkas, ko noriu aš. Man reikia jo, jo kūno, šio aistringo ryšio. Eina velniop tos mano taisyklės. Aš myliu jį.

Stipriau suspaudžiu jo pečius, kai jis pagreitina judesius.

-Tu mano, tiesa?-jis pasako man tai į ausį.

Aš linkteliu ir įtempiu kojas, kai jaučiu artėjantį finalą. Niall alsuoja man į burną ir tvirčiau suspaudžiu jo kaklą. Tikiu, kad liks žymės. Abu atsidustame ir malonumo įrodymas nuteka vandens srove.

Jis pastato mane ant kojų ir lūpomis priliečia mano smilkinį.

-Mano.

Visi susirenkame Louis didžiulėje virtuvėje. Bendrai padedame paruošti kavas ir arbatas, bei susėdę, linksmai jas išgeriame. Nebetempiam laiko ir išsiskirstome. Nutariame su Niall susirašyti, kai jis atsikels pailsėjęs. Visi grįžtame į savus namus. Aš dar karta išsimaudau, tik šį kartą viena. Kadangi niekas netrukdo ir nesiūlo veiklos, prisėdžiu prie keletą namų darbų. Po namų darbų, iš nuobodumo susitvarkau kambarį ir aptvarkau namus. Zayn užsako kinišką maistą į namus. Papietaujame. Ramiai, be jokių pokalbių. Sutvarkau virtuvę ir atsigręžiu į virtuves langą, kai į kiemą įvažiuoja taksi automobilis.

-Zayn!

Šūktelėju. Girdžiu jo greitus žingsnius iš antro aukšto. Nueinu į koridorių.

-Ar tėvai jau grįžo?

Užklausiu jo, tačiau jis susiraukia ir prieina prie durų. Jas atrakina ir praveria. Prieinu prie jo ir burna atvimpa. Mano kieme stovi ne kas kitas, o Harry.  

Kažkas, ko noriu ašWhere stories live. Discover now